• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı esim

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
Bunaldim gerçekten eşimden bunaldim. Bir bebeğim var.Esim aşırı pimpirikli sürekli uyurken bebeğimizi kontrol eder. Bir akşam misafir var evde 2 saatte 12 kere kontrol etti kalkıp yatak odasına bakmaya gitti. Gelenler de diyor böyle olmaz uyanınca ağlayınca bakarsın diyor. Evlilik oolmazboyle esinle oturup bir kahve icemeyeceksen diyorlar.. doğru da. Bebeğim oldu olalı uyurken bir tv izlemedim kahve içmedim oturmadım. Uyurken ben de odadaydım ben kalksam eşim rahat etmiyor.
4 aylık bebegim hadi ilk aylarda gazdan uyumadı pek gündüzleri uyudu uyandi ama şimdi uyuyor yani.
Neyse daha once de konu açmıştım uyurken uyanmasın diye basinda bekler. Şu an rahatsız dizinden bana diyor basinda bekke uyanırsa hemen uykuya döndürelim. Evde çit ses olmasın der yürürken iş yaparken diken üstünde oluruz. Mutfakta is yapamam rahat.3. Kattayız dışarıda oymayan çocuklara kızar ses yapıyorlar der.
Geçen oyun haliisma koydum bebeğimi ben de mutfakta bakıyorum hep. Arada mızmızlandı gittim oyuncağını fln verdim..eşim diğer odadaydı kalktı niye çocuğa bakmıyorsun ağlıyor burda .Ilgisizsin biraz ilgilen.

Neyse 4 aydır kalbimi çok kırdı ben de ona laf söyledim hep. Baktım laftan anlamıyor. Artık pek karşılık vermiyorum..Gözumde hasta biri zten. Geçen eniştem de gördü psikiyatra gidin dedi. Eşimin bana sozleri nedeniyle ben iyi bir anne değil mıyım diye düşünüyodum. Ama artık anladim..Tuhaf olan eşim.
Gun içinde ne sarılma ne öpme guzel söz cinsellik yoktu zten. Bir ara hep yazdım buna ilgiken benimle diye. Ama baktım eşim kafa başka seylerde sıyırdı artı kafayı iyice. Ben de artık istemiyirum onu..
Annemlerdeyum şimdi sakınlık çok güzel. Sürekli basinda dikilp şöyle yap böyle yao diyen eşim yok. Gayette bakıyorum bebeğime.
Sürekli mızmızlanır dizi ağrıyor abartır da abartır ben yalnızım burda annem olsaydı benimle ilgilenirdi fln der.
Söyle karşımda güçlü aklı başında olgun birini isterdim.
Ayrılmayi düşünüyorum ama nasıl yapicam bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardıniz.

Bu takıntı değil hastalık resmen.
Eşim böyle birisi olsa ben dayanamam. Ha siz iş yaparken sorun mu yapıyor ? Alın yanınıza bir yardımcı , o yapsın işi.
Yazık siz de bir anne evladısınız.
Eşiniz bence tedavi olmalı. Allahım sen koru böyle tiplerden.

Çocuktan önce bukadar değildi zten böyle olacağını bilsem hic çocuk düşünmezdim.
Bebeğimi çok seviyorum ama eşimle mutlu degikim. Her zmn Çocuk mutlu evliliklerde yapılmalı derim. Ama kendi durumum bu şu an

Annesini ozlediyse biraz annesine gitsin arkadas bu nedir ya
Esimde bu kadar olmasa da yapardi birseyler konustum yapmiyor artik
Annesi yasiyor mu ne diyor bu duruma

Onun gibi olmadigim için ılgisizim gamsizim. Besik sallarken bile sen iyi sallaamıyorsun ondan uyumuyor der. Ben salalyayim der ben de buyur salla der uyurum bu sefer de yoruldum bilmem ne dee

Çocuktan önce bukadar değildi zten böyle olacağını bilsem hic çocuk düşünmezdim.
Bebeğimi çok seviyorum ama eşimle mutlu degikim. Her zmn Çocuk mutlu evliliklerde yapılmalı derim. Ama kendi durumum bu şu an
Kusura bakmayın ama bu adamı çekmeyin. Çekmeyin ki hatasını bilsin.
6 aylık bebeğim var ve ben lohusa depresyonunu çok ağır atlattım. Şunun 10 da 1 ini yapsaydı eğer gerçekten bir saniye düşünmez evi terkederdim.
Bu resmen görmemişlik.

Zor durm gerçekten
Hep söylerim aynı çatı altına girmeden kimse tam anlaşılmıyor malesef
Olan olmuş ama bunu aile bireylerinden konuşabileceğiniz ama ağzı sıkı birilerine anlatın(kızkardeş,anne)
Boşanmak isterseniz eğer çocuk malesef sorun olur
İyi düşünün derim

2 saatte 12 kere kontrol etti

bana diyor basinda bekke uyanırsa hemen uykuya döndürelim.

ben yalnızım burda annem olsaydı benimle ilgilenirdi fln der
Şımarıklık bu

Siz bebeğinizin başında bekleyeceksiniz,kendi anasi da kendi başını bekleyecek.
Kadınların dunyaya gelme amacı çocuk başı beklemek zaten.

Bana bal gibi de görmemiş ve şımarıklık gibi geldi bu durum
Bebek uyurken başında beklemeye zorlamak merhametsizlik ve düşüncesizlik.

Kendisine söyleyin çocuğunu çok düşünüyorsan hal ve hareketlerine dikkat et . Doktora mı gidersin ne yapacaksan yap yoksa bu yolun sonu adliyeye gidiyor diye.

Bunaldim gerçekten eşimden bunaldim. Bir bebeğim var.Esim aşırı pimpirikli sürekli uyurken bebeğimizi kontrol eder. Bir akşam misafir var evde 2 saatte 12 kere kontrol etti kalkıp yatak odasına bakmaya gitti. Gelenler de diyor böyle olmaz uyanınca ağlayınca bakarsın diyor. Evlilik oolmazboyle esinle oturup bir kahve icemeyeceksen diyorlar.. doğru da. Bebeğim oldu olalı uyurken bir tv izlemedim kahve içmedim oturmadım. Uyurken ben de odadaydım ben kalksam eşim rahat etmiyor.
4 aylık bebegim hadi ilk aylarda gazdan uyumadı pek gündüzleri uyudu uyandi ama şimdi uyuyor yani.
Neyse daha once de konu açmıştım uyurken uyanmasın diye basinda bekler. Şu an rahatsız dizinden bana diyor basinda bekke uyanırsa hemen uykuya döndürelim. Evde çit ses olmasın der yürürken iş yaparken diken üstünde oluruz. Mutfakta is yapamam rahat.3. Kattayız dışarıda oymayan çocuklara kızar ses yapıyorlar der.
Geçen oyun haliisma koydum bebeğimi ben de mutfakta bakıyorum hep. Arada mızmızlandı gittim oyuncağını fln verdim..eşim diğer odadaydı kalktı niye çocuğa bakmıyorsun ağlıyor burda .Ilgisizsin biraz ilgilen.

Neyse 4 aydır kalbimi çok kırdı ben de ona laf söyledim hep. Baktım laftan anlamıyor. Artık pek karşılık vermiyorum..Gözumde hasta biri zten. Geçen eniştem de gördü psikiyatra gidin dedi. Eşimin bana sozleri nedeniyle ben iyi bir anne değil mıyım diye düşünüyodum. Ama artık anladim..Tuhaf olan eşim.
Gun içinde ne sarılma ne öpme guzel söz cinsellik yoktu zten. Bir ara hep yazdım buna ilgiken benimle diye. Ama baktım eşim kafa başka seylerde sıyırdı artı kafayı iyice. Ben de artık istemiyirum onu..
Annemlerdeyum şimdi sakınlık çok güzel. Sürekli basinda dikilp şöyle yap böyle yao diyen eşim yok. Gayette bakıyorum bebeğime.
Sürekli mızmızlanır dizi ağrıyor abartır da abartır ben yalnızım burda annem olsaydı benimle ilgilenirdi fln der.
Benim eşimde de vardı hala var bu huylar biri böyle oldu başım ağrısın desin ayyy bende de olmuştu ağrır mı der çoçuk iki öksürse doktor doktor gezer çok çok kavga ediyoruz düzeldiği çok nokta oldu eskisi gibi değil ama bazen tutuyor yine böyle takıntılarını çok konuşuyoruz kendi de farkında artık tutuyor kendini

Duzelmek istiyorsa duzelsin.yok düzelmem diyorsa da kendi bilir.
Çocuk olayında ciddi kavgalar çıkıyor.
Bende bayağı sorun yaşadım ama duzelttim bayağı.
İyileşmeye merakli mi?

Valla adam resmen rahatsız o belli de muhtemelen boşanmak istemiyorsunuz bebek de küçük falan.. Siz buna bi tane kameralı bebek telsizi aldırın, kamerayı da çocuğu yakından ve net görecek şekilde ayarlayın (beşiğin parmaklığına sabitleyin mesela), sonra verin eline telsizi izlesin dursun bu nedir yaaa :KK57:

Şımarıklık bu

Siz bebeğinizin başında bekleyeceksiniz,kendi anasi da kendi başını bekleyecek.
Kadınların dunyaya gelme amacı çocuk başı beklemek zaten.

Bana bal gibi de görmemiş ve şımarıklık gibi geldi bu durum
Bebek uyurken başında beklemeye zorlamak merhametsizlik ve düşüncesizlik.

Kendisine söyleyin çocuğunu çok düşünüyorsan hal ve hareketlerine dikkat et . Doktora mı gidersin ne yapacaksan yap yoksa bu yolun sonu adliyeye gidiyor diye.
+1
bence de bu arkadaşın dediği gibi
carlayıp kızacaksınız ya psikiyatri ya da yallah.. başka çaresi yok diyeceksiniz

Benim eşim de böyleydi ilk zamanlar. Üstelik yardım da etmezdi hep bana derdi sşöyle yap böyle yap. Lohusalık bi taraftan eşim bi taraftan çocuk bi taraftan derken saf gibi olmuştum. Sonra birkaç bi şey oldu dank etti. O söylediyse ben de söyledim kendi kendime sinir olup oturmadım. söylerken söylerken düzeldi. Halâ tam olarak geçti diyemem ama büyük bir gelişme var

Back
X