Takıntılı eski sevgili

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.522
548
27
Arkadaşlar uzun uzun yazmak istemiyorum.
Benim bir eski sevgilim var, kendisiyle uzun bir müddet görüştük ve sonunda tamamen bitirdik. Ama aşırı kudurmuş durumda, anneme bana kardeşime saydırıyor. Anneme kızınızla bir daha görüşmeyeceğim diyip bana seni öldüreceğim, sana neler yapacağım diyor. Annem dün evine gidip annesiyle konuşmuş, annesi ehehehe o onu seviyor korkmayın birşey yapamaz demiş. Ve bugün okuluma kadar geleceğini söyledi. Bende korktuğumu belli ettim. Bugün polise şikayette bulunacağım ama daha ne yapabilirim? İnanın intihar etmeyi bile düşündüm bu nasıl bir bela anlamadım.

Gerçekten söylediklerini yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bir eski sevgilim var, kendisiyle uzun bir müddet görüştük ve 2 3 ay önce tamamen bitirdik. Ama aşırı kudurmuş durumda, anneme bana kardeşime saydırıyor. Anneme kızınızla bir daha görüşmeyeceğim diyip bana seni öldüreceğim, sana neler yapacağım diyor. Annem dün evine gidip annesiyle konuşmuş, annesi ehehehe o onu seviyor korkmayın birşey yapamaz demiş. Ve bugün okuluma kadar geleceğini söyledi. Bende korktuğumu belli ettim. Bugün polise şikayette bulunacağım ama daha ne yapabilirim? İnanın intihar etmeyi bile düşündüm bu nasıl bir bela anlamadım.
Merhaba , sizi geri dönmeniz için korkutuyor gibi geliyor ama tehditler görmezden gelinemez tabi ki..

Merhaba , sizi geri dönmeniz için korkutuyor gibi geliyor ama tehditler görmezden gelinemez tabi ki..
Ben tehditlerinden korktuğumu belli ettiğim için azdı böyle.
Gelicem okuluna sorucam kimsin nasılsın belki biriyle tanışırım falan diyor. Hasta gerçekten hasta. Ve birşeyler kullanıyor sanırım.

Ben tehditlerinden korktuğumu belli ettiğim için azdı böyle.
Gelicem okuluna sorucam kimsin nasılsın belki biriyle tanışırım falan diyor. Hasta gerçekten hasta. Ve birşeyler kullanıyor sanırım.
Tehditlerine boyun eğmeyin geç olmadan şikayet edin ancak mümkün olduğunca diyalogdan kaçının ve eğer sorunlu olduğunu düşünüyorsanız temas halinde sakin kalmaya çalışın.

Tehditlerine boyun eğmeyin geç olmadan şikayet edin ancak mümkün olduğunca diyalogdan kaçının ve eğer sorunlu olduğunu düşünüyorsanız temas halinde sakin kalmaya çalışın.
Çok teşekkür ediyorum, özgüvenimi tamamen bitirdi benim. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Çok ilgi gösterin o zaman kendiliğinden çekip gidecektir çünkü Saplantılı kişiler fazla sevgiden nefret ederler. Arayın havadan sudan kulaklarının zarını delecek kadar yüksek sesle konuşun saçma espriler yapın durduk yere gülün . Kaçarak gider denenmiştir 🙈

Çok ilgi gösterin o zaman kendiliğinden çekip gidecektir çünkü Saplantılı kişiler fazla sevgiden nefret ederler. Arayın havadan sudan kulaklarının zarını delecek kadar yüksek sesle konuşun saçma espriler yapın durduk yere gülün . Kaçarak gider denenmiştir 🙈
Nur böyle birşey mümkün değil, Çok ilgi göstermek için bile olsa ben istemiyorum öyle birşey.

Geç olmadan şikayet etmelisin
Sana veya ailene zararı dokunabilecek biri
Artık bana bişey olmaz ya da yok ya yapmaz diye birşey yok biliyorsun
Bugün şikayet edeceğim, en geç yarın.
İnanın çok korkuyorum ya, en büyük hatam korktuğumu belli etmek.

Bir de bana fotoğraflarımız videolarımız var dedi ama bunu yemedim. Sonra o blöfü kesti. Okuluma gelecek olması blöf müdür sizce?

Aaaa deli mi ne? Aynen tüm katiller, maktulu seviyor(!) zaten. Sevgi böyle bir şey değil. Şikayetçi olun.

Benim bir eski sevgilim var, kendisiyle uzun bir müddet görüştük ve sonunda tamamen bitirdik. Ama aşırı kudurmuş durumda, anneme bana kardeşime saydırıyor. Anneme kızınızla bir daha görüşmeyeceğim diyip bana seni öldüreceğim, sana neler yapacağım diyor. Annem dün evine gidip annesiyle konuşmuş, annesi ehehehe o onu seviyor korkmayın birşey yapamaz demiş. Ve bugün okuluma kadar geleceğini söyledi. Bende korktuğumu belli ettim. Bugün polise şikayette bulunacağım ama daha ne yapabilirim? İnanın intihar etmeyi bile düşündüm bu nasıl bir bela anlamadım.

Gerçekten söylediklerini yapabilir mi?
Ne intiharı saçmalama. Polise derhal bildir. Kades uygulamasını indir. Olası tehditte hemen kullanırsın.

Bir de bana fotoğraflarımız videolarımız var dedi ama bunu yemedim. Sonra o blöfü kesti. Okuluma gelecek olması blöf müdür sizce?
Ne güzel sana kıyağım olsun, silme kalsın arada ekranı yalarsın deseydiniz. Bence blöf ama şikayet edin etraf manyak dolu.

Takıntılı bir manyakla uğraşmış biri olarak diyorum ki korktuğunuzu belli etmeyin. Yoksa kan görmüş köpek balığı gibi saldırmaya devam ediyorlar.
Bir de intiharı falan çıkarın aklınızdan. Bunun gibileri yüzünden hayattan kopacak olan bizler değiliz. Onlardan bin kat fazla hak ediyoruz yaşamayı ve inadına yaşayacağız, tamam mı?
Şikayetinizi edin tabi. Umarım korkar da geri çekilir.
O annesine de denecek bir şey yok. Kendi eliyle kadın düşmanı yetiştirmiş, utanacağına bir de gülüyor mu? Pes!
Bir erkek kardeşim var, anası sayılırım diye sorumlu hissediyorum. Aman oğlum, sakın ha ne olursa olsun kadına vurulmaz, zarar verilmez, istemediği bir şey yapılmaz, haklı olduğunu düşünsen bile ortamı terk et yeter diyorum. Öğretmenim, daha geçen hafta sekizinci sınıflarımla uzun uzun konuştum. Çocuğum olsa ne yaparım, bilmiyorum.

Nur böyle birşey mümkün değil, Çok ilgi göstermek için bile olsa ben istemiyorum öyle birşey.
Korunma talep et . Ah ah bir de önemseseler şu talepleri keşke.
Adamım tedaviye ihtiyacı var esasen.
Eğer polisten beklediğiniz karşılık gelmezse ailesiyle irtibata geçip tedaviye mi yonlendirseniz.

Bu ülkede kadın olmak gerçekten zor bu pislikler yüzünden 😠

Offf benim de vardı başımda. Çok zor bir durum biliyorum. Bana da fotoşpladım seni çıplak dedi ve yapmış cidden. Ama salak beni bi zenciye yapıştırmış kellemi :D
Bunlar aşırı korkak oluyor aslında. Uzaklaştırma da aldır , gidip savcılığa da dilekçe yaz. Mesajlarıda göster. Piç herif.

Ne güzel sana kıyağım olsun, silme kalsın arada ekranı yalarsın deseydiniz. Bence blöf ama şikayet edin etraf manyak dolu.
Yok onu demedim de o videodan ne olacak max 10 saniye ne olduğu bile anlaşılmaz dedim akjdjajdjs.

Back
X