- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
Arkadaşlar cevaplayacağım birazdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla korktuğunu belli etme. Okulda da tenha yerlerde olma. Kalabalık içinde ol hep. Asla şikayetinden de vaz geçme. Şikayetçi ol hemen. Havlayan köpek ısırmazBir de bana fotoğraflarımız videolarımız var dedi ama bunu yemedim. Sonra o blöfü kesti. Okuluma gelecek olması blöf müdür sizce?
Ya geçmiş olsun sonrasında kurtulabildiniz mi ondan ?Offf benim de vardı başımda. Çok zor bir durum biliyorum. Bana da fotoşpladım seni çıplak dedi ve yapmış cidden. Ama salak beni bi zenciye yapıştırmış kellemi
Bunlar aşırı korkak oluyor aslında. Uzaklaştırma da aldır , gidip savcılığa da dilekçe yaz. Mesajlarıda göster. Piç herif.
Sakın korkma emin ol yalnız değilsin sakın ama sakın korkma blöftür hepsi.Arkadaşlar cevaplayacağım birazdan
Ne mallar var yaaaOfff benim de vardı başımda. Çok zor bir durum biliyorum. Bana da fotoşpladım seni çıplak dedi ve yapmış cidden. Ama salak beni bi zenciye yapıştırmış kellemi
Bunlar aşırı korkak oluyor aslında. Uzaklaştırma da aldır , gidip savcılığa da dilekçe yaz. Mesajlarıda göster. Piç herif.
Hiç utanmaları korkuları yok mudur ne iğrençliktir bu gerçekten.Ne mallar var yaaagerizekalı embesil. Adamdaki fantaziye bak . Zenci
![]()
Korkularını bilmem de utanması olmadığı kesin. Dangozlar. Bok var bittiyse bitti bu ısrar niye. Daha ne uzatıyon. S.git kimi buluyosan bul. Uza yani nedir. Böyle yapınca geri mi dönülüyo. Müge anlının dediği gibi illa bi can alacaksan git kendini öldür.Hiç utanmaları korkuları yok mudur ne iğrençliktir bu gerçekten.
Kesinlikle katılıyorum. Kızlar ayrılınca gidip sarıyor mu tehtid mi ediyor öldürüyor mu gidip hayır ! hepsini yapan çoğunlukla erkekler ne hikmetse güçsüz zayıf görüyorlar sanki biz malız onlara aidiz gibi davranıyorlar kaçıncı yüzyıldayız hala bu hadiselerle uğraşıyoruz. Allah kadınlarımızın çocuklarımızın yardımcısı olsun ne diyim zor zor.Korkularını bilmem de utanması olmadığı kesin. Dangozlar. Bok var bittiyse bitti bu ısrar niye. Daha ne uzatıyon. S.git kimi buluyosan bul. Uza yani nedir. Böyle yapınca geri mi dönülüyo. Müge anlının dediği gibi illa bi can alacaksan git kendini öldür.
Vardı basımda benimde böyleKesinlikle katılıyorum. Kızlar ayrılınca gidip sarıyor mu tehtid mi ediyor öldürüyor mu gidip hayır ! hepsini yapan çoğunlukla erkekler ne hikmetse güçsüz zayıf görüyorlar sanki biz malız onlara aidiz gibi davranıyorlar kaçıncı yüzyıldayız hala bu hadiselerle uğraşıyoruz. Allah kadınlarımızın çocuklarımızın yardımcısı olsun ne diyim zor zor.
Aynen öyle.Takıntılı bir manyakla uğraşmış biri olarak diyorum ki korktuğunuzu belli etmeyin. Yoksa kan görmüş köpek balığı gibi saldırmaya devam ediyorlar.
Bir de intiharı falan çıkarın aklınızdan. Bunun gibileri yüzünden hayattan kopacak olan bizler değiliz. Onlardan bin kat fazla hak ediyoruz yaşamayı ve inadına yaşayacağız, tamam mı?
Şikayetinizi edin tabi. Umarım korkar da geri çekilir.
O annesine de denecek bir şey yok. Kendi eliyle kadın düşmanı yetiştirmiş, utanacağına bir de gülüyor mu? Pes!
Bir erkek kardeşim var, anası sayılırım diye sorumlu hissediyorum. Aman oğlum, sakın ha ne olursa olsun kadına vurulmaz, zarar verilmez, istemediği bir şey yapılmaz, haklı olduğunu düşünsen bile ortamı terk et yeter diyorum. Öğretmenim, daha geçen hafta sekizinci sınıflarımla uzun uzun konuştum. Çocuğum olsa ne yaparım, bilmiyorum.
Ertelemeyi düşünmüyorum, ok yaydan çıktı artık hakkımda whatsapp durumları paylaşmış nefretim vs diye. Nefret ediyorum nefret.Olivia erteleme şansın yokbunu kendine yapma
Ne kadar güzel yapmışsınız elinize sağlık hak etmiş gerçekten işte böyle oluyor yaVardı basımda benimde böyle
Herhangi bi fotoğrafım falanda yoktu halbuki çoğu kisi de vardır ama onda yoktu. Allahın pasifi çıkmıs diyo ki “peşini bırakmıcam” naraları atmaya basladı. Baktım bunun boynu bükük dalı bende bir sürü. Onlardan birini aldım madem bırakmıyosun o zaman olacaklardan ben sorumlu değilim diyip onun bana attığı “boynu bükük oğlunu” anasına attımanası şok.
Ablacım bak evladınız peşimi bırakmıyo, hayatımda biri var bunları boy boy atıyor. Dedim.
Kızım çok özür dilerim şok oldum onunla konuşacağım dedi.
Hemen ss leri atıp visssss napıyosun ulan durrrr dedi.
Dur olum yeni başlıyoz sıra babandadedim dur dur yalvarıyorum dur be gidiyorum artık hayatından dedi.
Ss lerde anasına diyo ki “o ben değilim anne yalan söylüyo”
Annesi de “lan o sen değilsen arkadaki koltuklarda evdeki koltuklar değil şerefsiz”![]()
Korkularını bilmem de utanması olmadığı kesin. Dangozlar. Bok var bittiyse bitti bu ısrar niye. Daha ne uzatıyon. S.git kimi buluyosan bul. Uza yani nedir. Böyle yapınca geri mi dönülüyo. Müge anlının dediği gibi illa bi can alacaksan git kendini öldür.
Ya canım arkadaşlarım iyiki vardınız desteğiniz için teşekkür ederim. Ben çok korkuyorum inanın bu hayatta en çok korktuğum aileme zarar gelmesi ve hergün evde olan kardeşimle annemle tehdit ediliyorum. Ben inanın ne yapacağımı bilmiyorum.Kesinlikle katılıyorum. Kızlar ayrılınca gidip sarıyor mu tehtid mi ediyor öldürüyor mu gidip hayır ! hepsini yapan çoğunlukla erkekler ne hikmetse güçsüz zayıf görüyorlar sanki biz malız onlara aidiz gibi davranıyorlar kaçıncı yüzyıldayız hala bu hadiselerle uğraşıyoruz. Allah kadınlarımızın çocuklarımızın yardımcısı olsun ne diyim zor zor.
Normalde korkak biri değilim ama çok korkuyorum arkadaşlar. Bunların hepsini tek tek söyleyeceğim ama madde bağımlısı anlar mı bilmiyorum.Olivia neden korkak davrandın sasırdım gercekten. De ki;
“Madem fotoğraflarımız var madem videolarımız var bunları teker teker yaymazsan adam değilsin 4 gözle yaymanı bekleyeceğim. Madem okuluma geleceksin madem peşimdesin bunların hepsini yapacaksın. Ama unutma biriyle tanıştığında, hayatına birini aldığında evlendiğinde yuvana bir şey olursa benden bil. Evlatlarının başına bir şey gelirse benden bil. Yemem içmem bıkmam son nefesime kadar dünyayı sana zindan ederim. Öyle zindan ederim ki ölmek için allaha günlerce bırak saniyelerce dua edersin.” Bunları de.
Sakın korkak davranma, küfür hakaret asla etme ama böyle korkusuz ol.
Teşekkür ediyorum. Öyle yapacağım.Mesajlarla beraber en yakın karakola git. Tehdit, hakaret ve şantajdan şikayetçi ol. Uzaklaştırma al. Tekrar ederse hapse girer. Ne olursa olsun kesinlikle görüşme.
Ne leş bir karakteri var ! ne iğrenç biri ki hem seni hem de aileni tehtid edebiliyor. Canım korkma emin ol o kadar korkak aciz ve yalancı biri ki hiçbir şey hiçbir halt yapamaz anca kuru tehtidler.Ya canım arkadaşlarım iyiki vardınız desteğiniz için teşekkür ederim. Ben çok korkuyorum inanın bu hayatta en çok korktuğum aileme zarar gelmesi ve hergün evde olan kardeşimle annemle tehdit ediliyorum. Ben inanın ne yapacağımı bilmiyorum.
Offf benim de vardı başımda. Çok zor bir durum biliyorum. Bana da fotoşpladım seni çıplak dedi ve yapmış cidden. Ama salak beni bi zenciye yapıştırmış kellemi