Takıntılı eski sevgili

Daha önce madde bağımlısı hırsız ve daha bir sürü suçu olan biri peşimdeydi.
Tehtid ediyordu hatta özelden annemi arayıp benimle ilgili şeyler söylemişlerdi .
Seni bulduğum yerde şunu yapicam bunu yapicam diyordu .
Ve bu kişi karşı komşumun oğluydu .
Asla ondan korktugumu belli etmedim madde içip pencereye gelirdi çık cık diye gecenin bir vakti .
Onu engelledim ve istediğini yapabilirsin seninle gorusmeyecegim dedim her isteğini yap umrumda değil dedim .
Zamanla beni görünce tanımadı bile madde hafızayı yutuyor bir zaman sonra .
Korkma şikayet et korktuğunu belli etme

Arkadaşlar uzun uzun yazmak istemiyorum.
Benim bir eski sevgilim var, kendisiyle uzun bir müddet görüştük ve sonunda tamamen bitirdik. Ama aşırı kudurmuş durumda, anneme bana kardeşime saydırıyor. Anneme kızınızla bir daha görüşmeyeceğim diyip bana seni öldüreceğim, sana neler yapacağım diyor. Annem dün evine gidip annesiyle konuşmuş, annesi ehehehe o onu seviyor korkmayın birşey yapamaz demiş. Ve bugün okuluma kadar geleceğini söyledi. Bende korktuğumu belli ettim. Bugün polise şikayette bulunacağım ama daha ne yapabilirim? İnanın intihar etmeyi bile düşündüm bu nasıl bir bela anlamadım.

Gerçekten söylediklerini yapabilir mi?
Sakin ol ve savcılığa git.

Normalde korkak biri değilim ama çok korkuyorum arkadaşlar. Bunların hepsini tek tek söyleyeceğim ama madde bağımlısı anlar mı bilmiyorum.
Yahu korkma. Sakin ol. Bir şey yapamaz sidikli.
Sadece kuslardan ödünc aldıgı beyni sende kullanmak istiyo gücü anca sana yetiyo. Elinde kalacak sadece.

Bir de bana fotoğraflarımız videolarımız var dedi ama bunu yemedim. Sonra o blöfü kesti. Okuluma gelecek olması blöf müdür sizce?
Gelsin okuluna, ne olacak? Taşkınlık çıkarırsa mis gibi paket olur oracıkta, hem de bir sürü şahidin olur.

Vardı basımda benimde böyle 😂
Herhangi bi fotoğrafım falanda yoktu halbuki çoğu kisi de vardır ama onda yoktu. Allahın pasifi çıkmıs diyo ki “peşini bırakmıcam” naraları atmaya basladı. Baktım bunun boynu bükük dalı bende bir sürü. Onlardan birini aldım madem bırakmıyosun o zaman olacaklardan ben sorumlu değilim diyip onun bana attığı “boynu bükük oğlunu” anasına attım😂😂😂 anası şok.
Ablacım bak evladınız peşimi bırakmıyo, hayatımda biri var bunları boy boy atıyor. Dedim.
Kızım çok özür dilerim şok oldum onunla konuşacağım dedi.
Hemen ss leri atıp visssss napıyosun ulan durrrr dedi.
Dur olum yeni başlıyoz sıra babanda 🤣 dedim dur dur yalvarıyorum dur be gidiyorum artık hayatından dedi.

Ss lerde anasına diyo ki “o ben değilim anne yalan söylüyo”
Annesi de “lan o sen değilsen arkadaki koltuklarda evdeki koltuklar değil şerefsiz” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Boynu bükük oğlu mu ahahhahhahahahahahahhaa

Lütfen kades uygulamasıni indir hem de hemen daha geçen gün bir kadın kades sayesinde kurtuldu 3 dakikada gelmiş polis.

Okulda, okula giderken veya cikarken asla yalniz takılma.

Neler duyuyoruz olivia 🥲

Allah korusun.
Okula servisle gidiyorum allahtan. Okul çıkışı yalnız olmuyorum genelde arkadaşımla bekliyoruz arabayı. Annem babama söyleyecek muhtemelen, o da beni yanına alır.

Yahu korkma. Sakin ol. Bir şey yapamaz sidikli.
Sadece kuslardan ödünc aldıgı beyni sende kullanmak istiyo gücü anca sana yetiyo. Elinde kalacak sadece.
Normalde aptalın teki, habire millete telefonunu kaptırır parasını falan kaptırır. Ama onlardan alacak gücü yok bana yetiyor gücü.

Ne leş bir karakteri var ! ne iğrenç biri ki hem seni hem de aileni tehtid edebiliyor. Canım korkma emin ol o kadar korkak aciz ve yalancı biri ki hiçbir şey hiçbir halt yapamaz anca kuru tehtidler.
Canım benim inşallah yapamaz inşallah. Ben kendimden geçtim artık inanki.

Arkadaşlar uzun uzun yazmak istemiyorum.
Benim bir eski sevgilim var, kendisiyle uzun bir müddet görüştük ve sonunda tamamen bitirdik. Ama aşırı kudurmuş durumda, anneme bana kardeşime saydırıyor. Anneme kızınızla bir daha görüşmeyeceğim diyip bana seni öldüreceğim, sana neler yapacağım diyor. Annem dün evine gidip annesiyle konuşmuş, annesi ehehehe o onu seviyor korkmayın birşey yapamaz demiş. Ve bugün okuluma kadar geleceğini söyledi. Bende korktuğumu belli ettim. Bugün polise şikayette bulunacağım ama daha ne yapabilirim? İnanın intihar etmeyi bile düşündüm bu nasıl bir bela anlamadım.

Gerçekten söylediklerini yapabilir mi?
Adam sizi öldürecek diye korkup kendi kendinizi mi öldüreceksiniz

Back
X