Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba hamile kaldığımdan beri her ayrıntıyı kafama takıyorum belirtiler ani sıçramalar vs varmı benim gibi anne adayları İNŞALLAH sağlıkla bebişleri kucamıza alalım Çok Aminnn
Olmaz mı ben de öyleyim maalesef. Her şeyi kafaya takıyorum. Karnım ağrıyor belim ağrıyor beden ağrıyor vs vs. Daha önce 2 kere olumsuz tecrübem oldu onları takmak yine aynı mı olacak korkusu bazen çok mutsuz oluyorum. Ama Allah’a güvenmekten başka elimizden gelen bir şey yok. Muayenelerimize gidiyoruz yememize içmemize hareketlerimize dikkat ediyoruz daha ne yapalım artık gerisi kader kısmet hayırlısı. Bol bol da dua ediyorum Allahım herkesin evladını korusun sağlıkla kucağımıza alalım insallah. Korkuların sonu yok maalesef.
Bende canım başlardada vardı şimdide herşeyi kafaya takıyorum hep olumsuz düşününce diorum dur artık olumlu düşünn bi ton şey ALLAH sonunu iyi eylesin Sağlıkla gelsin bebişler İNŞALLAH
Olmaz mı ben de öyleyim maalesef. Her şeyi kafaya takıyorum. Karnım ağrıyor belim ağrıyor beden ağrıyor vs vs. Daha önce 2 kere olumsuz tecrübem oldu onları takmak yine aynı mı olacak korkusu bazen çok mutsuz oluyorum. Ama Allah’a güvenmekten başka elimizden gelen bir şey yok. Muayenelerimize gidiyoruz yememize içmemize hareketlerimize dikkat ediyoruz daha ne yapalım artık gerisi kader kısmet hayırlısı. Bol bol da dua ediyorum Allahım herkesin evladını korusun sağlıkla kucağımıza alalım insallah. Korkuların sonu yok maalesef.
Aminn cümleten tüm bebişler ALLAH a emanet canım
Aynenn bende hep DUA ile rahatlıyorum olumlu düşünmeye kendimi itiyorum
Kolay şeyler atlatmadımız içinn Bitti gitti Hamdolsun ama iştee bizde böyle bir psikoloji bıraktı yapcak bişii yok
Bende kan sulandırıcı iğnee kullanıuorum canım takıntılarımızdan kurtulduğumuz iç huzurumuz yerinde şanslı bahtlı bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldımız bir yıl ömürr olsun
İNŞALLAH sonuu İyiii Mutlu olumlu olsun
Aminn cümleten tüm bebişler ALLAH a emanet canım
Aynenn bende hep DUA ile rahatlıyorum olumlu düşünmeye kendimi itiyorum
Kolay şeyler atlatmadımız içinn Bitti gitti Hamdolsun ama iştee bizde böyle bir psikoloji bıraktı yapcak bişii yok
Bende kan sulandırıcı iğnee kullanıuorum canım takıntılarımızdan kurtulduğumuz iç huzurumuz yerinde şanslı bahtlı bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldımız bir yıl ömürr olsun
İNŞALLAH sonuu İyiii Mutlu olumlu olsun