- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Hobi edinsenizMutsuz degilimde çok uğrasim yok çalışmıyorum cokta arkadaşım yok tek yaptığım hoşuma giden şey bu öncesinde güzel gelirken simdi takintiya dönüstü ve birakamiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hobi edinsenizMutsuz degilimde çok uğrasim yok çalışmıyorum cokta arkadaşım yok tek yaptığım hoşuma giden şey bu öncesinde güzel gelirken simdi takintiya dönüstü ve birakamiyorum
Mutsuz degilimde çok uğrasim yok çalışmıyorum cokta arkadaşım yok tek yaptığım hoşuma giden şey bu öncesinde güzel gelirken simdi takintiya dönüstü ve birakamiyorum
Kız aşk olsun bazlama suratta ne var bindeyiver hele ekmek surat oluyor işte...keşke bende olsam bak kilo aliyom yüzüm güzelleşiyor ama göbek pirtliyor, kilo veriyom önce yüzüm çöküyor kendimi kötü hissediyorum. Keşke bende olsamYahu kadın kadının kurdu oluyor gerçekten. Hande Erçel’e bazlama surat diyerek gülüp duruyorsunuz.
Başka bir durum olsa aslan kesilip toz attırıyorsunuz insanlara.
Çok ayıp.
Bunu güzel bir şey olduğu için kullanmıyorlar.Kız aşk olsun bazlama suratta ne var bindeyiver hele ekmek surat oluyor işte...keşke bende olsam bak kilo aliyom yüzüm güzelleşiyor ama göbek pirtliyor, kilo veriyom önce yüzüm çöküyor kendimi kötü hissediyorum. Keşke bende olsambu yüzden botox düşündüğüm vakitler oldu
Bu arada ben pozitif ayrımcılığa karşıyım![]()
Şöyle sırf kadın diye birini korumam erkek ya da kadın hakliya haklı haksiza haksız derim... SaygılarımlaBunu güzel bir şey olduğu için kullanmıyorlar.
Zaten kendisini tanımam, hiç izlemedim.
Pozitifine negatifine her türlü ayrımcılığa karşıyım. Ne alakası var tam anlayamadım ama :)
Bende Ruby ROSE hayranıyım bayılıyorum kadına benziyoruz da bazen delirip saçlarımı öyle kestirmek istiyorum sonra yapamıyorum tabi :)Uzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
Hande diyen arkadaş bencede Hande olabulu çünkü nick güneş...hani güneşin kizlarinda baslamistiya bazlamaliga![]()
Ben deAcaba eşcinsel misin?
Ben de böyle düşündüm nedenseAcaba eşcinsel misin?
Ne belliBence Hercai dizisindeki Reyyan
İçime doğdu :)