Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Mutsuz degilimde çok uğrasim yok çalışmıyorum cokta arkadaşım yok tek yaptığım hoşuma giden şey bu öncesinde güzel gelirken simdi takintiya dönüstü ve birakamiyorum

Sosyal medya ve tv medyası besliyor bunu. Onların bizim gibi izleyici kitlesine ihtiyaçları var. O yüzden kendilerini unutturmamaya çalışıyorlar.

Kendinizi kurs gibi şeylerle oyalayın. Boş zamanınız varsa eğitim için harcayın.
Mesela ben çalışmasam ismek in belirli periyotlarla başlattığı pastacılık, yemek, ebru, resim gibi kurslara giderdim.
Her kurs haftasonuna denk gelmediği için gidemiyorum.
Ebru haftasonu olacaktı ama oğlum küçüktü son anda vazgeçtim.
Zamanınızı doldurunca o kişinin haberlerini takip etseniz de eskisi gibi hissetmezsiniz.

Sosyal medyadan takipten çıkarın mesela.
Benim instagramda takip ettiğim bir fenomen vardı. Kadını aslında hiç samimi bulmazdım. Sevenler çok seviyordu. O da onları laf salatasıyla besliyordu.
Sonra farkettim ki ben bu kadının karakterini sevmesem de hayatını, imkanlarını kıskanıyor olabilirim dedim. O yüzden takipten çıkardım.
Şimdi hiç görmediğim için rahatım..

Bu ailenize zarar vermez ki size zarar verir :) Yani bazıları bir ünlünün hayrani oluyor sürekli onu savunuyor. Bana bu hastalikmiş gibi geliyor. Dizideki karakterini canlandjrmasini cok beğenmişsinizdir o karakterle onu bütünleştirmişsinizdir bu kadar :)

Yahu kadın kadının kurdu oluyor gerçekten. Hande Erçel’e bazlama surat diyerek gülüp duruyorsunuz.
Başka bir durum olsa aslan kesilip toz attırıyorsunuz insanlara.
Çok ayıp.

Yahu kadın kadının kurdu oluyor gerçekten. Hande Erçel’e bazlama surat diyerek gülüp duruyorsunuz.
Başka bir durum olsa aslan kesilip toz attırıyorsunuz insanlara.
Çok ayıp.
Kız aşk olsun bazlama suratta ne var bindeyiver hele ekmek surat oluyor işte...keşke bende olsam bak kilo aliyom yüzüm güzelleşiyor ama göbek pirtliyor, kilo veriyom önce yüzüm çöküyor kendimi kötü hissediyorum. Keşke bende olsam 🤭 bu yüzden botox düşündüğüm vakitler oldu 😪

Bu arada ben pozitif ayrımcılığa karşıyım 👍

Kız aşk olsun bazlama suratta ne var bindeyiver hele ekmek surat oluyor işte...keşke bende olsam bak kilo aliyom yüzüm güzelleşiyor ama göbek pirtliyor, kilo veriyom önce yüzüm çöküyor kendimi kötü hissediyorum. Keşke bende olsam 🤭 bu yüzden botox düşündüğüm vakitler oldu 😪

Bu arada ben pozitif ayrımcılığa karşıyım 👍
Bunu güzel bir şey olduğu için kullanmıyorlar.
Zaten kendisini tanımam, hiç izlemedim.
Pozitifine negatifine her türlü ayrımcılığa karşıyım. Ne alakası var tam anlayamadım ama :)

Bunu güzel bir şey olduğu için kullanmıyorlar.
Zaten kendisini tanımam, hiç izlemedim.
Pozitifine negatifine her türlü ayrımcılığa karşıyım. Ne alakası var tam anlayamadım ama :)
Şöyle sırf kadın diye birini korumam erkek ya da kadın hakliya haklı haksiza haksız derim... Saygılarımla

Uzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
Bende Ruby ROSE hayranıyım bayılıyorum kadına benziyoruz da bazen delirip saçlarımı öyle kestirmek istiyorum sonra yapamıyorum tabi :)

Bu söylediğiniz OKB adı verilen takıntı hastalığı olabilir istemsiz takıntılar bir pisikiyatri ile gorusun

Back
X