Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Sosyal medya hesaplarımı dondurdum.
Boş zamanlarımda veya yoğunluk arasında zaman yaratıp kendimi buraya atıyorum.
Ünlü falan da takip etmiyorum amaaa neden bu kadar merak ettim anlamış değilim. :KK53:

Yok artık soylemedi mi hala. Konu sahıbı senı tanımıyoruz kı soyle nolucak. O kadar fikir ıstedin herkes bir sey yazmıs. Sen de söyleyiver kim. Kim olabılır. Kim ulan

Obsesyon bu ve belli ki hayatınızı ciddi düzeyde etkiliyor. Bir an evvel bir psikiyatri uzmanı ile görüşüp tedaviye başlamanızı öneririm.

Arkadaslar bence Beren Saat. Herkesin icinde gizli bir Bihter Ziyagil hayranligi vardir :D e malum tartismaya da acik bir diziydi, bihterciler nihalciler adnancilar hahahha :D

Yaaa bi ümit geldim hala söylememiş kim, bunca sayfayı okudum yazık bana 😕

Hekeste ergenlik itirafları, hepsini okudum ama bence en kötü ergenlik hayranlığı bende, itiraf ediyorummmm Ilhan Mansız 😂😂

Yaaa bi ümit geldim hala söylememiş kim, bunca sayfayı okudum yazık bana 😕

Hekeste ergenlik itirafları, hepsini okudum ama bence en kötü ergenlik hayranlığı bende, itiraf ediyorummmm Ilhan Mansız 😂😂
Hahahha bence yalniz degilsinizdir, dunya kupasında bayaa havalıydı o zamanlar :D

Herkese yazamıyorumki yardımcı olan herkese cok teşekkür ederim kim oldugunu söylemek istemiyorum sadece yoksa birilerini secmek ne haddime sagolsun cevap veren herkes
Bacm kimsin tanımıyoruz sonuçta söylesen anlına yazılmıcak bu bunu seviyormuş diye
Devlet sırrı gibi sakladın mübarek :110:

Back
X