- 24 Aralık 2014
- 5.267
- 7.055
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski bir futbolcu. Ne aşktı amaAa kimki o
Dizisi bitse dee dedi.Demet Özdemir bence![]()
Yok değil onun devam eden dizisi var hala. Özge özpirinçci, aslıhan gürbüz,dilan çiçek deniz ya da öykü karayel benceDemet Özdemir bence![]()
Ahh ona ben de hayranım valla baya güzel kadın. Ama dizisi var değildir o muhtemelen irem helvacıoğlu ya da aybüke pusatNeslihan Atagul.![]()
Nickname Gunes130813.08 le ne ilgisi var ki
Hahahha bence yalniz degilsinizdir, dunya kupasında bayaa havalıydı o zamanlarYaaa bi ümit geldim hala söylememiş kim, bunca sayfayı okudum yazık bana![]()
Hekeste ergenlik itirafları, hepsini okudum ama bence en kötü ergenlik hayranlığı bende, itiraf ediyorummmm Ilhan Mansız![]()
Biz de hayran oluruz falan diye heralde.Herkese yazamıyorumki yardımcı olan herkese cok teşekkür ederim kim oldugunu söylemek istemiyorum sadece yoksa birilerini secmek ne haddime sagolsun cevap veren herkes
Bacm kimsin tanımıyoruz sonuçta söylesen anlına yazılmıcak bu bunu seviyormuş diyeHerkese yazamıyorumki yardımcı olan herkese cok teşekkür ederim kim oldugunu söylemek istemiyorum sadece yoksa birilerini secmek ne haddime sagolsun cevap veren herkes
Söy le mezzzzzzzKızlar ben bu konuları biliyorum
Ay tam bir karadelik
Söylemez çatsakta söylemez
Bu konu verem eder
Demedi demeyin
Az kaldı siz cozeceksiniz bu işi ha gayretNickname Gunes1308
Mutsuz degilimde çok uğrasim yok çalışmıyorum cokta arkadaşım yok tek yaptığım hoşuma giden şey bu öncesinde güzel gelirken simdi takintiya dönüstü ve birakamiyorumYanlış anlamayın ama bunu mutsuz insanlar yapıyor hayatınız çok mu sıradan
Söy le ti rizzzzzzzSöy le mezzzzzzz![]()