Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Konu sahibi az önce burdaydi ama gitmiş demekki soylemeyecek sen daha buraya adını yazamiyorsun ne hayranlığı 😁 ve arkadaşlar bir daha kim olduğunu söylemeden konusuna yazmayalim aldi alacağını gitti resmen😂😂

T
Bu arada tv de izlemeyin . Diziler falan pek gerekli şeyler değil zaten. Özetle o kişiyi aklınıza getirecek her yerden uzaklaşın. Dopamin veya seratonin seviyenizi arttırdığı için beyniniz buna yöneliyor olabilir. Bulmaca çözün, kendinizi mutlu edecek şeylere yönelin. Zamanla atlatırsınız üzülmeyin. Önemli olan hayatınızdaki eksikliği bulun. Gerçekçi olun ama
Söylediklerinizi uyguluycam bugünden sonra çok iyi geldi yazdiklariniz inşallah atlatirim çok sagolun

Bir ünlüye hayran olabilirsiniz bu çok normal ama sizinki artık takıntı gibi olmuş. Ben de Thalía hayranıyım hala da dinlerim kadını. Bir hafta önce yeni klibi çıkmış 3 kez falan izlemişimdir, çok hoşuma gitti şarkısı. Ama bilgisayarı kapatınca aklıma gelmez sadece instagramda denk gelirse bakarım. Siz yardım almalısınız bence bayağı abartmışsınız. Şu durumunuz ergen zamanımdaki yılan hikayesi memoli hayranlığımı hatırlattı. Adam yüzünden gençliğim posterini bakıp ağlayarak geçti :KK53:
Sorunum bu aslında rahatsizlik duyma nedenimde bu ben o kisiyi hayran olup takip edip hayatima bakamiyorum kötü birşey oldugunda yazildiginda internetten çıkıp kendi hayatima döndügümde aklimda devamli düsünmek istemesemde tekrar aklima geliyor gidip göreyim sarilayim vs istegimde yok sadece bu durumdan kurtulmak istegim

Sorunum bu aslında rahatsizlik duyma nedenimde bu ben o kisiyi hayran olup takip edip hayatima bakamiyorum kötü birşey oldugunda yazildiginda internetten çıkıp kendi hayatima döndügümde aklimda devamli düsünmek istemesemde tekrar aklima geliyor gidip göreyim sarilayim vs istegimde yok sadece bu durumdan kurtulmak istegim
Insanları merakların kullanıp konuya yazmalarını sağlıyorsunuz bence bilerek yapıyorsunuz

Bir ünlüye hayran olabilirsiniz bu çok normal ama sizinki artık takıntı gibi olmuş. Ben de Thalía hayranıyım hala da dinlerim kadını. Bir hafta önce yeni klibi çıkmış 3 kez falan izlemişimdir, çok hoşuma gitti şarkısı. Ama bilgisayarı kapatınca aklıma gelmez sadece instagramda denk gelirse bakarım. Siz yardım almalısınız bence bayağı abartmışsınız. Şu durumunuz ergen zamanımdaki yılan hikayesi memoli hayranlığımı hatırlattı. Adam yüzünden gençliğim posterini bakıp ağlayarak geçti :KK53:
Sorunum bu aslında rahatsizlik duyma nedenimde bu ben o kisiyi hayran olup takip edip hayatima bakamiyorum kötü birşey oldugunda yazildiginda internetten çıkıp kendi hayatima döndügümde aklimda devamli düsünmek istemesemde tekrar aklima geliyor
Insanları merakların kullanıp konuya yazmalarını sağlıyorsunuz bence bilerek yapıyorsunuz
Ben sorunumu yazdim buraya kötü durumda oldugum için bana yardimci olanlarada cevap yaziyorum niye başka insanlarla ugrasmak gibi bi derdim olsun burası yardım almak icin bi form değilmi sagolsun çoğu insan yardımcı oldu ben zaten bu sorunumla uğraşıyorum lütfen beni bide burda ugrastirmayin merak edenler kusura bakmasın bu konu benim icin yeterince rahatsız edici daha kötü olayim diye yazmadimki istemiyorsaniz cevaplamayin lütfen sizin icin merak dalga konusu ama benim icin sorun bu

kızlar sizde saçmalamışsınız.
eğer adını söylerse sizde takıp edersiniz,asılırsınız, kötü söz edersiniz mazallah.

ünlüler pek matah bişey değil.
yanımdan geçseler slm vermem.
tek farkları paralı ve estetikli olmaları.
her resme her güzelliğe aldanma.
hayran olduğun özelliklerinin dersini al ya da estetik ol.
normal değil durumun haberın olsun.

Sorunum bu aslında rahatsizlik duyma nedenimde bu ben o kisiyi hayran olup takip edip hayatima bakamiyorum kötü birşey oldugunda yazildiginda internetten çıkıp kendi hayatima döndügümde aklimda devamli düsünmek istemesemde tekrar aklima geliyor

Ben sorunumu yazdim buraya kötü durumda oldugum için bana yardimci olanlarada cevap yaziyorum niye başka insanlarla ugrasmak gibi bi derdim olsun burası yardım almak icin bi form değilmi sagolsun çoğu insan yardımcı oldu ben zaten bu sorunumla uğraşıyorum lütfen beni bide burda ugrastirmayin merak edenler kusura bakmasın bu konu benim icin yeterince rahatsız edici daha kötü olayim diye yazmadimki istemiyorsaniz cevaplamayin lütfen sizin icin merak dalga konusu ama benim icin sorun bu
Söyleseniz ne olacak yani anlamadım. Söylememeye devam ettiğiniz sürece dalga konusu olacaksınız zaten

kızlar sizde saçmalamışsınız.
eğer adını söylerse sizde takıp edersiniz,asılırsınız, kötü söz edersiniz mazallah.

ünlüler pek matah bişey değil.
yanımdan geçseler slm vermem.
tek farkları paralı ve estetikli olmaları.
her resme her güzelliğe aldanma.
hayran olduğun özelliklerinin dersini al ya da estetik ol.
normal değil durumun haberın olsun.
Orası çok doğru ünlü olmuşta ne olmuş
Yalnız
Benim gözlemlediğim bu tarz konularda hep konu kim olduğu ve asla konu sahibinin bu konuda açıklama yapmadığıdır
Gizem merak uyandırır ya
Bunun bariz örneğini bu tarz kanularda yaşıyoruz

Hande diyen arkadaş bencede Hande olabulu çünkü nick güneş...hani güneşin kizlarinda baslamistiya bazlamaliga🤪

Back
X