- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylediklerinizi uyguluycam bugünden sonra çok iyi geldi yazdiklariniz inşallah atlatirim çok sagolunBu arada tv de izlemeyin . Diziler falan pek gerekli şeyler değil zaten. Özetle o kişiyi aklınıza getirecek her yerden uzaklaşın. Dopamin veya seratonin seviyenizi arttırdığı için beyniniz buna yöneliyor olabilir. Bulmaca çözün, kendinizi mutlu edecek şeylere yönelin. Zamanla atlatırsınız üzülmeyin. Önemli olan hayatınızdaki eksikliği bulun. Gerçekçi olun ama
Bak aha ban konusu doğru :)))))Söy le ti rizzzzzzz
En sonunda da ban yiyip rahatlarız artık.
Ban dönüşü hangi ünlü falan unutmuş oluruz
Biz banlanalım da konu sahibi banlanmasın o önemli.
Yine de bir umut işte
Konu sahibi banlanmasın yeterki![]()
Konu sahibi kim olduğunu açıklayınca beni etiketleyin olur mu.Bak aha ban konusu doğru :)))))
Sorunum bu aslında rahatsizlik duyma nedenimde bu ben o kisiyi hayran olup takip edip hayatima bakamiyorum kötü birşey oldugunda yazildiginda internetten çıkıp kendi hayatima döndügümde aklimda devamli düsünmek istemesemde tekrar aklima geliyor gidip göreyim sarilayim vs istegimde yok sadece bu durumdan kurtulmak istegimBir ünlüye hayran olabilirsiniz bu çok normal ama sizinki artık takıntı gibi olmuş. Ben de Thalía hayranıyım hala da dinlerim kadını. Bir hafta önce yeni klibi çıkmış 3 kez falan izlemişimdir, çok hoşuma gitti şarkısı. Ama bilgisayarı kapatınca aklıma gelmez sadece instagramda denk gelirse bakarım. Siz yardım almalısınız bence bayağı abartmışsınız. Şu durumunuz ergen zamanımdaki yılan hikayesi memoli hayranlığımı hatırlattı. Adam yüzünden gençliğim posterini bakıp ağlayarak geçti![]()
Tarihte açıklandığı görülmemiş amaKonu sahibi kim olduğunu açıklayınca beni etiketleyin olur mu.
Muneye şikayet etmek,etiketlemek yasak![]()
Rekor Ünlü biriyle aşk yaşamak konusunda19 sayfa yazılmış ve hala kim olduğunu söylemiyor
![]()
Insanları merakların kullanıp konuya yazmalarını sağlıyorsunuz bence bilerek yapıyorsunuzSorunum bu aslında rahatsizlik duyma nedenimde bu ben o kisiyi hayran olup takip edip hayatima bakamiyorum kötü birşey oldugunda yazildiginda internetten çıkıp kendi hayatima döndügümde aklimda devamli düsünmek istemesemde tekrar aklima geliyor gidip göreyim sarilayim vs istegimde yok sadece bu durumdan kurtulmak istegim
O aciklamismiydi barı kim olduğunuRekor Ünlü biriyle aşk yaşamak konusunda
72 sayfa![]()
![]()
HayırO aciklamismiydi barı kim olduğunu
Sorunum bu aslında rahatsizlik duyma nedenimde bu ben o kisiyi hayran olup takip edip hayatima bakamiyorum kötü birşey oldugunda yazildiginda internetten çıkıp kendi hayatima döndügümde aklimda devamli düsünmek istemesemde tekrar aklima geliyorBir ünlüye hayran olabilirsiniz bu çok normal ama sizinki artık takıntı gibi olmuş. Ben de Thalía hayranıyım hala da dinlerim kadını. Bir hafta önce yeni klibi çıkmış 3 kez falan izlemişimdir, çok hoşuma gitti şarkısı. Ama bilgisayarı kapatınca aklıma gelmez sadece instagramda denk gelirse bakarım. Siz yardım almalısınız bence bayağı abartmışsınız. Şu durumunuz ergen zamanımdaki yılan hikayesi memoli hayranlığımı hatırlattı. Adam yüzünden gençliğim posterini bakıp ağlayarak geçti![]()
Ben sorunumu yazdim buraya kötü durumda oldugum için bana yardimci olanlarada cevap yaziyorum niye başka insanlarla ugrasmak gibi bi derdim olsun burası yardım almak icin bi form değilmi sagolsun çoğu insan yardımcı oldu ben zaten bu sorunumla uğraşıyorum lütfen beni bide burda ugrastirmayin merak edenler kusura bakmasın bu konu benim icin yeterince rahatsız edici daha kötü olayim diye yazmadimki istemiyorsaniz cevaplamayin lütfen sizin icin merak dalga konusu ama benim icin sorun buInsanları merakların kullanıp konuya yazmalarını sağlıyorsunuz bence bilerek yapıyorsunuz
Söyleseniz ne olacak yani anlamadım. Söylememeye devam ettiğiniz sürece dalga konusu olacaksınız zatenSorunum bu aslında rahatsizlik duyma nedenimde bu ben o kisiyi hayran olup takip edip hayatima bakamiyorum kötü birşey oldugunda yazildiginda internetten çıkıp kendi hayatima döndügümde aklimda devamli düsünmek istemesemde tekrar aklima geliyor
Ben sorunumu yazdim buraya kötü durumda oldugum için bana yardimci olanlarada cevap yaziyorum niye başka insanlarla ugrasmak gibi bi derdim olsun burası yardım almak icin bi form değilmi sagolsun çoğu insan yardımcı oldu ben zaten bu sorunumla uğraşıyorum lütfen beni bide burda ugrastirmayin merak edenler kusura bakmasın bu konu benim icin yeterince rahatsız edici daha kötü olayim diye yazmadimki istemiyorsaniz cevaplamayin lütfen sizin icin merak dalga konusu ama benim icin sorun bu
Peki yinede sağolunSöyleseniz ne olacak yani anlamadım. Söylememeye devam ettiğiniz sürece dalga konusu olacaksınız zaten
Orası çok doğru ünlü olmuşta ne olmuşkızlar sizde saçmalamışsınız.
eğer adını söylerse sizde takıp edersiniz,asılırsınız, kötü söz edersiniz mazallah.
ünlüler pek matah bişey değil.
yanımdan geçseler slm vermem.
tek farkları paralı ve estetikli olmaları.
her resme her güzelliğe aldanma.
hayran olduğun özelliklerinin dersini al ya da estetik ol.
normal değil durumun haberın olsun.