• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı Komşu

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9.416
Puanlar
358
Yukarı katta oturan adam ses konusunda takıntılı ve kapıyı kızınız hızlı açıyor ya da yan odada tv izleyen ailem için 11'den sonra tv izlemeyin diye şikayete gelen bir adam. En son yine saçma sapan bir şikayete gelince babam terslemişti. Herhangi bir kapıyı gece 12'de hızlı açınca(annem de açsa) benden bilip tak tak vuruyor.(alt katındayım) geçende telefon düşürdüm diye tavana vurmuştu. Az önce yataktan kalkarken telefonu düşürdüm ve yine üst kattan tak tak vurdu. Aşırı sinirlendim, telefonu düşürdüm, ben senin torununa laf ediyor muyum diye bağırdım. Bu adam rahatsız oluyor diye Bluetooth alıcı almıştım tv sesi hiç gitmesin diye, her şeyi o sanki aynı odada ve uyuyormuş gibi yapıyorum ama adam evin kızı(ya da çocuğu) diye takıntı haline getirmiş beni. Siz böyle insanları umursamamayı nasıl başarıyorsunuz? Adamın sorunlu olduğunu çok net biliyorum çünkü hem diğer komsular şikayet etti mi diye sordular(emlakçı da dahil) hem de ben de ses konusunda hassasım.

Son düzenleme:
Gerçekten gürültülü bir komşu olup kapıyı açmayacaksın
Beni böyle şikayet eden komşuya gece evde ip atlamıştım inadına kapıya gelince defol git diyeceksin bu kadar tedavi olsun
Teşekkürler, sorun ev sahibi olması 😑
Bun rağmen televizyon açtım 10 15 dakika. Saçımı kurulmuştum, 11 30'da 15 dakika kadar, bunu mu sorun etti desem daha önce de yaptı dediğim gibi.

Ayol kira veriyorum evimde de mayın tarlasında gibi takılmam yabi aman ses olcak aman tak tak yapcak aman şimdi kapıya gelcek. Evde parti vermiyorsanız zıplamıyorsanız bangır bangır şarkı açmıyorsanız gerisi normal yaşam sesleridir abartmayın Abartıyosa sizde abartın gerçek sesi görsün

Yukarı katta oturan adam ses konusunda takıntılı ve kapıyı kızınız hızlı açıyor ya da yan odada tv izleyen ailem için 11'den sonra tv izlemeyin diye şikayete gelen bir adam. En son yine saçma sapan bir şikayete gelince babam terslemişti. Herhangi bir kapıyı gece 12'de hızlı açınca(annem de açsa) benden bilip tak tak vuruyor.(alt katındayım) geçende telefon düşürdüm diye tavana vurmuştu.az önce yataktan kalkarken telefonu düşürdüm ve yine üst kattan tak tak vurdu. Aşırı sinirlendim, telefonu düşürdüm, ben senin torununa laf ediyor muyum diye bağırdım. Bu adam rahatsız oluyor diye Bluetooth alıcı almıştım tv sesi hiç gitmesin diye, her şeyi o sanki aynı odada ve uyuyormuş gibi yapıyorum ama adam evin kızı(ya da çocuğu) diye takıntı haline getirmiş beni. Siz böyle insanları umursamamayı nasıl başarıyorsunuz? Adamın sorunlu olduğunu çok net biliyorum çünkü hem diğer komsular şikayet etti mi diye sordular(emlakçı da dahil) hem de ben de ses konusunda hassasım.
Tolere etmiyorum dinsizin hakkından imansız gelir bazı insanlara kibarlık ince düşünce şu bu fazla geliyor arsızlaşıyorlar her tepeden vurduğunda matkabın ucunu çıkarıyosun kolun yorulana kadar tavana tutuyosun bunu asla yapmayı bırakmıyorsun ne derse desin her vurduğunda aynısını yapıyosun bi süre sonra vurmayı kesecek

Komşu konusunda ben de muzdaribim. " Kotu komşu , ev aldirir" sözü doğruymuş. İnş kurtulmanın bir yolu vardır ne bileyim taşınır gider , yada siz ordan gidersniz.bilemedim.

Kendisi tüm gün evde put gibi duruyor herhalde günlük sesleri bile duyup rahatsız olduğuna göre. Sizi bezdirip evden mi göndermeye çalışıyor nedir

Yıllar önce benzer şeyleri yaşadık alt komşumuz en ufak ses de kafayı yiyordu :)
Babam delirmişti 😂 canımı sıkmayın burayı 10 çocuklu bir aileye satarım sonra siz uğraşırsıjız dedi😂😂😂😂
Sonra sesleri kesildi :)

Yukarı katta oturan adam ses konusunda takıntılı ve kapıyı kızınız hızlı açıyor ya da yan odada tv izleyen ailem için 11'den sonra tv izlemeyin diye şikayete gelen bir adam. En son yine saçma sapan bir şikayete gelince babam terslemişti. Herhangi bir kapıyı gece 12'de hızlı açınca(annem de açsa) benden bilip tak tak vuruyor.(alt katındayım) geçende telefon düşürdüm diye tavana vurmuştu. Az önce yataktan kalkarken telefonu düşürdüm ve yine üst kattan tak tak vurdu. Aşırı sinirlendim, telefonu düşürdüm, ben senin torununa laf ediyor muyum diye bağırdım. Bu adam rahatsız oluyor diye Bluetooth alıcı almıştım tv sesi hiç gitmesin diye, her şeyi o sanki aynı odada ve uyuyormuş gibi yapıyorum ama adam evin kızı(ya da çocuğu) diye takıntı haline getirmiş beni. Siz böyle insanları umursamamayı nasıl başarıyorsunuz? Adamın sorunlu olduğunu çok net biliyorum çünkü hem diğer komsular şikayet etti mi diye sordular(emlakçı da dahil) hem de ben de ses konusunda hassasım.
Daha çok ses yap hak ediyor bassın gitsin müstakil e

yuh artık o ne yaa
binanın yalıtımı mı kötü acaba

Zemine düşen telefonu üst kattan duyabilmesi çok ilginç. Hadi birincide tesadüfen duydu diyelim her seferinde nasıl duyuyor?

Adam normal değil ya, ses sensörü falan mı kullanıyor acaba özel olarak en hafif sesleri duymak için?
Ev sahibiniz olsa ne olacak bu kadar baskı yapmaya ve sizi diken üstünde hissettirmeye hakkı yok ki, diklenin biraz sertleşin bu nasıl saçmalık.

valla dinsizin hakkından imansız gelir bizim alt komşuda sıkıntılı hatta konu bile açtım buraya banyodaki su sesine kadar laf eden bebek ağlamasını emeklemesini sorun eden sürekli duvara vuran kişilerdi. Oğlum kreşe başladı sabah bizimle saat 8 de çıkıyor akşam 7 de eve geliyor sadece annem evde kalıyordu gürültü yapacak kimse yok yani bir gün yine vurmuşlar duvara annem almış eline metal kepçeyi bütün odaları dolaşarak dakikalarca peteklere vurmuş çıkan sesi düşünün o gün bu gündür artık vurmuyorlar duvara alttan almayın ben çok pişmanım el kadar bebeği kısıtlıyordum aman ses olmasın diye keşke ben yapsaymışım daha önce annemin yaptığını.

Back
X