Takıntılı mıdır nedir

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
53

Buraya fotoğraf attım kısaca anlatıcam 1 hafta sevgili olduktan sonra ailesinin çok sorunlu olduğunu öğrendim beni de yanlış işlere alet etmeye çalıştılar ayrıldım 3 gün sonra mesajlar atmaya başladı sen nasıl çabuk unutursun nasıl rahatsız bn sensiz yapamam demeye evlenip ayrıldık mı sanki sçmalama dedim hem 1 hafta sevgili olduk iş yerime iş bağlantısı dolayı ile geliyor onun dışında görüşmedik bile şimdi de bana aşık olacaksın bırakmam diyor çok eskiden sözlüydüm o zamandan beri bana takıntılıymış meğer napıcam şimdi

birkaç gun cvp yazma bısey deme kaale alma belkı aramaları msjları azalır yada engelle dırek telefondan arayamasın yabancı numaralarıda açma belkı vazgecer

Hasta ruhlu demek ki normal insan yapmaz bunu. Sert tavır takın bence..

Ben anlamıyorum sanırım yani sevmediğiniz biriyle ilişkiyi kesmenin yolu ne zamandır flört etmek için söylediği şeyleri tartışmak oldu?
Birini istemiyosan sevmiyosan her yerden engeller sonra da hattını falan değiştirirsin.Selamı sabahı da kesersin.Ben bile sizin tutarsızlığınız karşısında tavrınızdan net olamadım, istiyo mısunuz istemiyo musunuz belli değil.O insanı hiç inandıramazsınız bu şekilde.

iş yerime geliyor sürekli işi dolayısı ile ve ailesini de iş yerimdekiler tanıyor engellerim ama hakkımda kötü şeyler uydurur diye korkuyorum

birkaç gun cvp yazma bısey deme kaale alma belkı aramaları msjları azalır yada engelle dırek telefondan arayamasın yabancı numaralarıda açma belkı vazgecer
yazmadım başka numaradan aradı numaramı dağıtmasın diye cevap veriyorum bir de iş yerime geliyor diye

iş yerime geliyor sürekli işi dolayısı ile ve ailesini de iş yerimdekiler tanıyor engellerim ama hakkımda kötü şeyler uydurur diye korkuyorum

Sence bunun sonu var mı?
Bugün kötü şeyler uydurur diye korkcaksın konuşcaksın.
Yarın sevgili olalım herkese atıyorum mesela aramızda bişeyler geçti derim dicek yine rezil olmayım diyip kabul ediceksin vs vs.
Tehdit ve şantaja göz yumma.
Yılanın başını küçükken ezmek gerek.
Ya şimdi cesaret edip ortada daha bişey yokken herşeyi bitirirsin ya da bu şantajlar yapışkanlıklar artar iyice. Pişman olursun.

Siz de istemem yan cebime koy dercesine konuşuyorsunuz ama.
Bak işte olmaz eksik olur tarzında konuşuyorsunuz naz yaptığınızı düşünüyor olabilir.
Hacıı mesaj atma rahatsız etme bundan sonra de.

haklısın aslında

Siz de istemem yan cebime koy dercesine konuşuyorsunuz ama.
Bak işte olmaz eksik olur tarzında konuşuyorsunuz naz yaptığınızı düşünüyor olabilir.
Hacıı mesaj atma rahatsız etme bundan sonra de.
dedim dedim valla kaç defa dedim ama anlamıyor

Hacı
İşi ne güzel şakayla karışık inada bindirmiş.
Türünün delisi.
Net ol,bir şey yapamaz korkma.

engelleyeceksiniz.iş yerinize gelirse gelsin.ona kalırsa herkese iftira atılır bu kadar kolaysa.ne korkuyorsunuz?kendi rahatınızdan önemli mi?

engelleyeceksiniz.iş yerinize gelirse gelsin.ona kalırsa herkese iftira atılır bu kadar kolaysa.ne korkuyorsunuz?kendi rahatınızdan önemli mi?
dün bana biraz ahlaksız videolar attı seni anlatıyor dedi engelledim her yerden

vay pislik.mahkemeye bile delil olur sakla uzarsa yani mesele.babana söylesen olmazmı?
annesi aradı neden ayrıldınız çok kötü alkol almış geçen diye ben de videoları telefonla konuşma bittikten sonra ona da attım oğluyla birleşmem için ısrar etmesin diye aradı beni çok sinirlenmiş ona söyle seni polise vericem de ne terbiyesiz bir evlat bu anlam veremiyorum diye baya üzüldü kadında
babama söyleyemem oldukça anlayışsızdır beni suçlar görse bile

Operatörünün müşteri hizmetlerini ara ve numara değişikliği talebinde bulun anında değişir numaran. Hastalıklı bir kişiliğe benziyor Allah yardımcın olsun canım

Mesaj içeriği kadının ruhuna işleyecek boyutta gerçekten !
İnsan bu adama aşık olmazda kime olur yahu Hacıy mış pess.....
Muhatap olmayın hatta her yazdığına cevap vermeyin ,telden de engelleyin olsun bitsin
....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…