Aşırı derecede kötü olduğum bir dönemde çok yalnızken internetten biriyle konuşmaya başladım. Tabii internetten olduğu için kendimi güvenceye almak istedim ve sadece adımı doğru bilgi olarak verdim başka yaşadığım şehir, mesleğim, kardeş sayıma kadar yanlış bilgi verdim çünkü kafamın iyi olmadığını biliyordum ama tanımadığım bir insana öyle hemen bilgilerimi vermek istemedim. Sonra bu kişi bir şekilde benim yalan söylediğimi anladı ve ben beni bulmasından endişe ediyorum çünkü diyelim ben rizeliyim rizede olan tüm yarenleri araştırmaya çalışıyor ama ben yanlış bilgi vermişim hani zaten bulamaz ama bu kadar uğraşması aşırı korkuttuğu için hesabımı falan kapattım ve gittim. Amacım sadece kafamı dağıtmak için birileriyle konuşmaktı, ailen yok mu diyeceksiniz ama yanımda değiller ve onların da fazlasıyla derdi var. Tanımadığınız birine derdinizi anlatmanız daha kolay oluyor en azından benim için ama ilk defa denediğim bir şey be gerçekten pişman oldum çünkü konuştuğumuz süre boyunca takıntılı olduğunu fark edemedim gerçekten. Sen gidersen kendime zarar veririmler vs bana vicdan azabı çektirmeye çalışıp yanında tutmaya çalışıyordu fena bir şekilde manipüle edildim ve kapatamadım. Ya bulursa diye panik haldeyim beni muhtemelen bilerek bu korkuya sürükledi gerçekten bilmiyorum.