Takintili patron

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
40
Kızlar yaklaşık 13 yıldır çalışıyorum 13 yıldır iyi sabrettigimi düşünüyorum. Benim bir patronum var kadın asla anlaşamıyoruz Kadın duzen titizlik ve takıntı hastası örnek vermek gerekirse yeni taşındık camlara stor perde yaptırdık hepsi aynı boyda durmaliymis ve ya odamda çantamı dolabin üstüne koyuyorum az önce geldi burası neden daginik falan filan veya saç düşmüş yere ki hafta da bir küçük bir rezidans olduğu için süpürüp silerim saç onun saçı neden supurmuyorsun diyor vs. ve bunlar gibi yüzlercesi bekar egosunu benim üzerimde mi deniyor nedir. 13 yıl emek verdiğim işten tazminatsız çıkmak istemiyorum iş bulmak sıkıntılı geçenlerde kısmı çalışma teklif ettiler kabul etmedim o halde tazminat verelim dediler tamam dedim sonra ses seda kesildi ama Sabrimin sonuna geldim zaten ayrilmam için çaba sarfediyorlar ama ben ekmeklerine yağ sürmek istemiyorum. Psikolog yardimci olabilir mi bana cikmazdayim.

Bekar egosu nedir yahu?
Takıntıları var diye hemen koca bulamamış o yüzden arızalı diye yaftalamak nedir ?
Evlenenler toplumda bir statüye mi sahip?
Çıkın şu kafadan .
Söylediğim şeyi neden o tarafa çekiyorsunuz ki kadının uğraşacak hiç işi yok diye bekar ve egolu demek istedim.

Pipirik insan hep pipiriktir.

bir hatanız mı oldu acaba

İnsan 13 yıllık güvendiği elemanını kolay kolay çıkarmaz.

evet gidenin yeri dolar ama personel yetiştirmek kolay bir iş değildir.

Bunun bekarlıkla ilgisi yok ki evli olanda yapar.

Söylediğim şeyi neden o tarafa çekiyorsunuz ki kadının uğraşacak hiç işi yok diye bekar ve egolu demek istedim.
Bekar olunca hiç derdi olmuyor mu? Zaten mesele bunlar değil, kendisiyle anlaşamıyorsunuz. Yapacak bi şey yok. Orada devam edecekseniz de, Psikolojik destek almak size iyi gelecekse alın tabi haftada bir siz süpüreceğinize robot süpürge alsın rezidansta ofise çıkmış madem

Bekar egosu nedir cidden ya ? Evliler psikolojik olarak rahatta evlenmemiş bekarlar sıkıntılı mı demek Yani nedir ???

Cidden Yani bekar ve belli yaş üzeri kadınlara söylenen şu söylem ne çirkin.

Ayrıca benim patronum da erkek ve 50 küsür yaşında olmasına rağmen o da titiz ve düzen takıntılıdır ama bana asla batmadı çünkü bende düzenli ve tertipliyimdir.

13 yıldır bu kadın böyleydi de son zamanlarda ne değişti?

2 Yıl daha sabredin haklarınızı alır çıkarsınız.

Bekar misin

O değil de yerdeki saç onun da olsa sizin de olsa yerden alması gereken kişi siz değil misiniz?

Tazminatsız ayrılmak istemiyorsanız SGK bildirin işten ayrılın.
Böyle bir hakkınız var
İşten ayrılma gerekcenizi yazarsınız dilekçe verirsiniz.
Ertesi gün ise gitmezsiniz oldu bitti.

Bekarlarda mi oluyor sadece ?
Canim, kadın bekar ama belki de erkeğin en hasiyla en tatlısıyla halvet oluyor.
Yatak odasına şahit olmuşsun gibi konuşma bence.
Ayrıca 13 yıl olmus,şimdiye kadar neye dikkat ettiğini öğrenmen ve önlemini alman gerekmez miydi ?
Sen işten çıkmak için yer arıyorsun,bahanen olarak da elin kadınını gösteriyorsun

Ay bu sey degil mi ya? Is yerinde butun mesailerin, sehir disi gezilerin bekarlara verilmesi... Bekar olunca hayat duruyor mu ne demek yani bekar oldugu icin ugrasacak bir seyi yok?

Ayrica sizin gorev taniminizda yerleri silmek varsa ve isvereniniz size yerlerin pis oldugunu soyluyorsa, silmek durumundasiniz. Haftada 1 siliyorum su an silemem gibi bir tavir takinamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…