- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Söylediğim şeyi neden o tarafa çekiyorsunuz ki kadının uğraşacak hiç işi yok diye bekar ve egolu demek istedim.Bekar egosu nedir yahu?
Takıntıları var diye hemen koca bulamamış o yüzden arızalı diye yaftalamak nedir ?
Evlenenler toplumda bir statüye mi sahip?
Çıkın şu kafadan .
Yok son zamanlarda daha da arttırdı13 yıldır şu an mı aklınız başınıza geldi demek istiyorum? Bekar egosu nedir?
Bekar olunca hiç derdi olmuyor mu? Zaten mesele bunlar değil, kendisiyle anlaşamıyorsunuz. Yapacak bi şey yok. Orada devam edecekseniz de, Psikolojik destek almak size iyi gelecekse alın tabiSöylediğim şeyi neden o tarafa çekiyorsunuz ki kadının uğraşacak hiç işi yok diye bekar ve egolu demek istedim.
Açıklamanız da yorumumu destekler nitelikte .Söylediğim şeyi neden o tarafa çekiyorsunuz ki kadının uğraşacak hiç işi yok diye bekar ve egolu demek istedim.
PekiAçıklamanız da yorumumu destekler nitelikte .
Kızlar yaklaşık 13 yıldır çalışıyorum 13 yıldır iyi sabrettigimi düşünüyorum. Benim bir patronum var kadın asla anlaşamıyoruz Kadın duzen titizlik ve takıntı hastası örnek vermek gerekirse yeni taşındık camlara stor perde yaptırdık hepsi aynı boyda durmaliymis ve ya odamda çantamı dolabin üstüne koyuyorum az önce geldi burası neden daginik falan filan veya saç düşmüş yere ki hafta da bir küçük bir rezidans olduğu için süpürüp silerim saç onun saçı neden supurmuyorsun diyor vs. ve bunlar gibi yüzlercesi bekar egosunu benim üzerimde mi deniyor nedir. 13 yıl emek verdiğim işten tazminatsız çıkmak istemiyorum iş bulmak sıkıntılı geçenlerde kısmı çalışma teklif ettiler kabul etmedim o halde tazminat verelim dediler tamam dedim sonra ses seda kesildi ama Sabrimin sonuna geldim zaten ayrilmam için çaba sarfediyorlar ama ben ekmeklerine yağ sürmek istemiyorum. Psikolog yardimci olabilir mi bana cikmazdayim.
Bekar misinBekar egosu nedir cidden ya ? Evliler psikolojik olarak rahatta evlenmemiş bekarlar sıkıntılı mı demek Yani nedir ???
Cidden Yani bekar ve belli yaş üzeri kadınlara söylenen şu söylem ne çirkin.
Ayrıca benim patronum da erkek ve 50 küsür yaşında olmasına rağmen o da titiz ve düzen takıntılıdır ama bana asla batmadı çünkü bende düzenli ve tertipliyimdir.
Kadının hiç işi yok ama bekar ve patron olan o der susarım.Söylediğim şeyi neden o tarafa çekiyorsunuz ki kadının uğraşacak hiç işi yok diye bekar ve egolu demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?