Takintili patron

en sevmediğim ayrımcılık
ki evli 2 çocuk annesi bir kadın olarak söylüyorum
tek özel hayatı olan biz evliler değiliz
evli bekar boşanmış çocuklu çocuksuz herkesin iş dışında özel bir hayatı özel sorunları özel yoğunlukları vardı bu konuda ayrımı asla kabul etmiyorum

oo geldi linç tayfası bu gerginlik de ne bekar diye belirttiğim için linç yiyorum sırf yazmak için yazanlar var ben en son buraya yazmaya tövbe etmiştim yine dayanamayıp yazdım ama gerçekten tövbe ettirirsiniz.

13 yildir hic anlasamadiginiz halde patronunuz sizi tutuyorsa patronunuz epey sabirli kadinmis. Bekar siniriyle sizi isten atabilirdi.

Kadının hiç işi yok ama bekar ve patron olan o der susarım.

Kadının medeni durumunun sizi bağlayan tarafı nedir hanımefendi? Beğenmiyorsanız 13 sene neden duruyorsunuz çıkın

bu arada alıntılayamamışım en son ki yorum hepinizeydi.

oo geldi linç tayfası bu gerginlik de ne bekar diye belirttiğim için linç yiyorum sırf yazmak için yazanlar var ben en son buraya yazmaya tövbe etmiştim yine dayanamayıp yazdım ama gerçekten tövbe ettirirsiniz.
Sorun sende olabilir mi acaba? Bir dönüp aynaya mı baksan böyle bir durumda? Herkes hatalı, herkes kötü , herkesin kusuru var patron da dahil sadece biz de değil, ama sen mükemmel bir meleksin?

bu arada alıntılayamamışım en son ki yorum hepinizeydi.

Bir tarafta mutesebbislik ruhu, sermaye ve 13 yil isletmeyi ayakta tutacak donanima sahip issiz gucsuz bir isveren; diger tarafta isverenine kafayi takmis bir calisan; tovbelerini bozup bozup gelen bir uye.

He unutmadan, isveren bekar; siz evli ve iki cocuklusunuz.

Sorun sende olabilir mi acaba? Bir dönüp aynaya mı baksan böyle bir durumda? Herkes hatalı, herkes kötü , herkesin kusuru var patron da dahil sadece biz de değil, ama sen mükemmel bir meleksin?
bende düzenliyim ama takıntılı ve simetri hastası değilim çok şükür hergün kendime bakıyorum ama hatırlattığın için sağol bundan sonra daha iyi bakarım.

evet bunda yanlış olan nedir önceki konularıma bakıp yalnız olduğumu soylememimin neresi yanlış acaba ? ama size göre oturup patronumun saçma hareketlerini sineye çekmem gerekiyordu değil mi?

Söylediğim şeyi neden o tarafa çekiyorsunuz ki kadının uğraşacak hiç işi yok diye bekar ve egolu demek istedim.
Bekar egolu, o demek değil yalnız. Sevişemediği için tüm enerji önce içinde, sonra çevresindeki insanlarda patlıyor demek.

Tamamen erkeklerin, kadınları aşağılamak için uydurduğu bir söz ve siz de buna çanak tutuyorsunuz.

Ben de ayni sekilde. Ben evliyim ama cocuk dusunmuyorum, benzer hiyerarside siz benden daha usttesiniz cunku benim cocugum yok daha az yogunum Ama 4 ayakli bir kopek oglum var o da is disindaki cogu zamanimi aliyor. Ben ekip lideriyim asla boyle bir ayrimcilik yaptirmam ekibimde. Hatta ise alim surecinde kendileri soylemedigi surece medeni halini, cocugu olup olmadigini bilmem, ilgilenmem de.

Bekar olanlarin sevismedigine dair olan inanc beni cok gulduruyor. O zaman ben bekarken de bekar degilmisim

Is sartlarinizda memnun olmayabilirsiniz, partonunuzdan memnun olmayabilirsiniz hepsi anlasilabilir ama bekar egosunu benim uzerimde deniyor demeniz hic olmamis. Oyle ya da boyle 13 sene siz bu bekar patronunuzun ekmegini yemissiniz.

İnsan gibi yorum yapacaktım, “bekar egosu” diye leş bir laf ettiğin içim tiksinerek uzaklaşıyorum.
Kocanı sıkı tut, aman zor bulmuşsunsun zaten devir kötü

13 yildir hic anlasamadiginiz halde patronunuz sizi tutuyorsa patronunuz epey sabirli kadinmis. Bekar siniriyle sizi isten atabilirdi.
Ne sabrı ?
Tazminat vermemek için atmıyorlar
Ve üstelik mobing yapıyorlar kendi
Çıksın diye

Patronun dökülen Saçını süpürmek zorunda mi işçi ?
Bu hangi hukuka , hangi iş ahlakına , hangi insanlık kuralına uygun ?
Burada sabırlı olan işçi mi işveren mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…