- 14 Ağustos 2018
- 20.457
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.869
- 598
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Kadının medeni durumunun sizi bağlayan tarafı nedir hanımefendi? Beğenmiyorsanız 13 sene neden duruyorsunuz çıkınSöylediğim şeyi neden o tarafa çekiyorsunuz ki kadının uğraşacak hiç işi yok diye bekar ve egolu demek istedim.
en sevmediğim ayrımcılıkAy bu sey degil mi ya? Is yerinde butun mesailerin, sehir disi gezilerin bekarlara verilmesi... Bekar olunca hayat duruyor mu ne demek yani bekar oldugu icin ugrasacak bir seyi yok?
Ayrica sizin gorev taniminizda yerleri silmek varsa ve isvereniniz size yerlerin pis oldugunu soyluyorsa, silmek durumundasiniz. Haftada 1 siliyorum su an silemem gibi bir tavir takinamazsiniz.
oo geldi linç tayfası bu gerginlik de ne bekar diye belirttiğim için linç yiyorum sırf yazmak için yazanlar var ben en son buraya yazmaya tövbe etmiştim yine dayanamayıp yazdım ama gerçekten tövbe ettirirsiniz.en sevmediğim ayrımcılık
ki evli 2 çocuk annesi bir kadın olarak söylüyorum
tek özel hayatı olan biz evliler değiliz
evli bekar boşanmış çocuklu çocuksuz herkesin iş dışında özel bir hayatı özel sorunları özel yoğunlukları vardı bu konuda ayrımı asla kabul etmiyorum
13 yildir hic anlasamadiginiz halde patronunuz sizi tutuyorsa patronunuz epey sabirli kadinmis. Bekar siniriyle sizi isten atabilirdi.
Bekar egosu nedir cidden ya ? Evliler psikolojik olarak rahatta evlenmemiş bekarlar sıkıntılı mı demek Yani nedir ???
Cidden Yani bekar ve belli yaş üzeri kadınlara söylenen şu söylem ne çirkin.
Ayrıca benim patronum da erkek ve 50 küsür yaşında olmasına rağmen o da titiz ve düzen takıntılıdır ama bana asla batmadı çünkü bende düzenli ve tertipliyimdir.
Kadının hiç işi yok ama bekar ve patron olan o der susarım.
bekar diyerek bel altı vurmaya çalışmışsın da kadının yerlerdeki saçını toplayan sensin ablacım, kimin altta kimin üstte olduğunu tartışmayalım.
bekar, başka işi yok diyorsun da kadın iş kurmuş patron olmuş, daha ne yapsın?
Bekarlarda mi oluyor sadece ?
Canim, kadın bekar ama belki de erkeğin en hasiyla en tatlısıyla halvet oluyor.
Yatak odasına şahit olmuşsun gibi konuşma bence.
Ayrıca 13 yıl olmus,şimdiye kadar neye dikkat ettiğini öğrenmen ve önlemini alman gerekmez miydi ?
Sen işten çıkmak için yer arıyorsun,bahanen olarak da elin kadınını gösteriyorsun
Ay bu sey degil mi ya? Is yerinde butun mesailerin, sehir disi gezilerin bekarlara verilmesi... Bekar olunca hayat duruyor mu ne demek yani bekar oldugu icin ugrasacak bir seyi yok?
Ayrica sizin gorev taniminizda yerleri silmek varsa ve isvereniniz size yerlerin pis oldugunu soyluyorsa, silmek durumundasiniz. Haftada 1 siliyorum su an silemem gibi bir tavir takinamazsiniz.
Kadının medeni durumunun sizi bağlayan tarafı nedir hanımefendi? Beğenmiyorsanız 13 sene neden duruyorsunuz çıkın
bu arada alıntılayamamışım en son ki yorum hepinizeydi.en sevmediğim ayrımcılık
evli bekar boşanmış çocuklu çocuksuz herkesin iş dışında özel bir hayatı özel sorunları özel yoğunlukları vardı bu konuda ayrımı asla kabul etmiyorum
Sorun sende olabilir mi acaba? Bir dönüp aynaya mı baksan böyle bir durumda? Herkes hatalı, herkes kötü , herkesin kusuru var patron da dahil sadece biz de değil, ama sen mükemmel bir meleksin?oo geldi linç tayfası bu gerginlik de ne bekar diye belirttiğim için linç yiyorum sırf yazmak için yazanlar var ben en son buraya yazmaya tövbe etmiştim yine dayanamayıp yazdım ama gerçekten tövbe ettirirsiniz.
Hayır kim düşürürse o alcakO değil de yerdeki saç onun da olsa sizin de olsa yerden alması gereken kişi siz değil misiniz?
bu arada alıntılayamamışım en son ki yorum hepinizeydi.
kızlar hiç arkadaşım yok kendimi bildim bileli çalışıyorum şuan 12 yıldır tek çalışıyorum ofiste böyle herbişeyimi paylaştığım kimse yokişverenim en ufak bir saçma (bana göre saçma) konuyu tüm arkadaşlarına telefonda anlatıyor (misal kiraya çok fazla zam yapmadı ev sahibi onu tüm arkadaşlarına anlattı) bu normal midir? yalnız hissediyorum.
bende düzenliyim ama takıntılı ve simetri hastası değilim çok şükür hergün kendime bakıyorum ama hatırlattığın için sağol bundan sonra daha iyi bakarım.Sorun sende olabilir mi acaba? Bir dönüp aynaya mı baksan böyle bir durumda? Herkes hatalı, herkes kötü , herkesin kusuru var patron da dahil sadece biz de değil, ama sen mükemmel bir meleksin?
evet bunda yanlış olan nedir önceki konularıma bakıp yalnız olduğumu soylememimin neresi yanlış acaba ? ama size göre oturup patronumun saçma hareketlerini sineye çekmem gerekiyordu değil mi?Bir tarafta mutesebbislik ruhu, sermaye ve 13 yil isletmeyi ayakta tutacak donanima sahip issiz gucsuz bir isveren; diger tarafta isverenine kafayi takmis bir calisan; tovbelerini bozup bozup gelen bir uye.
He unutmadan, isveren bekar; siz evli ve iki cocuklusunuz.
Tamam.bu arada alıntılayamamışım en son ki yorum hepinizeydi.
Bekar egolu, o demek değil yalnız. Sevişemediği için tüm enerji önce içinde, sonra çevresindeki insanlarda patlıyor demek.Söylediğim şeyi neden o tarafa çekiyorsunuz ki kadının uğraşacak hiç işi yok diye bekar ve egolu demek istedim.
en sevmediğim ayrımcılık
Bekar egolu, o demek değil yalnız. Sevişemediği için tüm enerji önce içinde, sonra çevresindeki insanlarda patlıyor demek.
Tamamen erkeklerin, kadınları aşağılamak için uydurduğu bir söz ve siz de buna çanak tutuyorsunuz.
Kızlar yaklaşık 13 yıldır çalışıyorum 13 yıldır iyi sabrettigimi düşünüyorum. Benim bir patronum var kadın asla anlaşamıyoruz Kadın duzen titizlik ve takıntı hastası örnek vermek gerekirse yeni taşındık camlara stor perde yaptırdık hepsi aynı boyda durmaliymis ve ya odamda çantamı dolabin üstüne koyuyorum az önce geldi burası neden daginik falan filan veya saç düşmüş yere ki hafta da bir küçük bir rezidans olduğu için süpürüp silerim saç onun saçı neden supurmuyorsun diyor vs. ve bunlar gibi yüzlercesi bekar egosunu benim üzerimde mi deniyor nedir. 13 yıl emek verdiğim işten tazminatsız çıkmak istemiyorum iş bulmak sıkıntılı geçenlerde kısmı çalışma teklif ettiler kabul etmedim o halde tazminat verelim dediler tamam dedim sonra ses seda kesildi ama Sabrimin sonuna geldim zaten ayrilmam için çaba sarfediyorlar ama ben ekmeklerine yağ sürmek istemiyorum. Psikolog yardimci olabilir mi bana cikmazdayim.
Kızlar yaklaşık 13 yıldır çalışıyorum 13 yıldır iyi sabrettigimi düşünüyorum. Benim bir patronum var kadın asla anlaşamıyoruz Kadın duzen titizlik ve takıntı hastası örnek vermek gerekirse yeni taşındık camlara stor perde yaptırdık hepsi aynı boyda durmaliymis ve ya odamda çantamı dolabin üstüne koyuyorum az önce geldi burası neden daginik falan filan veya saç düşmüş yere ki hafta da bir küçük bir rezidans olduğu için süpürüp silerim saç onun saçı neden supurmuyorsun diyor vs. ve bunlar gibi yüzlercesi bekar egosunu benim üzerimde mi deniyor nedir. 13 yıl emek verdiğim işten tazminatsız çıkmak istemiyorum iş bulmak sıkıntılı geçenlerde kısmı çalışma teklif ettiler kabul etmedim o halde tazminat verelim dediler tamam dedim sonra ses seda kesildi ama Sabrimin sonuna geldim zaten ayrilmam için çaba sarfediyorlar ama ben ekmeklerine yağ sürmek istemiyorum. Psikolog yardimci olabilir mi bana cikmazdayim.
Ne sabrı ?13 yildir hic anlasamadiginiz halde patronunuz sizi tutuyorsa patronunuz epey sabirli kadinmis. Bekar siniriyle sizi isten atabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?