Takıntılı ruh halim lütfen yol gösterin

umutsuz23

İstediğim bir parça huzur..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
868
155
73
32
Merhaba,
Kendimle bir problemim var , o kadar rahatsız oluyorum ki hangi yolu denersem deneyeyim geçmiyor.Ablalarım,kardeslerim,arkadaslarım lütfen çözümü olan varsa sunsun.En yakın arkadasım sandıgım ama hayatı benim üzerimden menfaatleri üzerine şekillenmiş bir arkadasımla yüz yüze geldiğimde sahtekarca gülümsemek yerine kendime olan saygımdan yaptıklarından rahatsız olduğumu sert bir şekilde belirterek konuşmama kararı alıp sosyal medyadan,telefondan falan sildim.Ama o kadar kafaya takıyorum ki onlarla yatıp onlarla kalkıyorum,kafamda sürekli kavga ediyorum,aklım sürekli onlarda.Asla barısmak ıstemıyorum ama yapılanları sindiremiyorum sürekli aklım orda.Ben sildiğim halde cevremdekı dıger arkadaslarım sana facebookta şöyle gönderme yapmıs boyle gonderme yapmıs dıye soyluyorlar daha cok takıyorum.Cevap vermek istiyorum sonradan çirkinleşmeye gerek yok diyorum.sadece bu kızı taksam sorun değil.Eltimle bir ara epey samimiydik.Ama tüm ailenin beni haklı bulduğu bazı sebepler nedeniyle (konu zaten uzun anlatırsam aşırı uzayacak) araya mesafe koydum.cevremde cogu ınsan eltısıyle samimi degil fazla samimiyet tez ayrılık dusuncesınde ilerlemeye calıstım.Ama bu onu aşırı rahatsız edıyor olmalı ki facebooktan cirkin yorumlar,nispet yapar gibi paylasımlar,fotoğraflar falan paylasıyor dikkatle herkesin herseyini begeniyor ama benim ve eşimin paylastıgı hicbiseyi begenmiyor kendince dikkat cekiyor. Gormemek ıcın sılemıyorum da yuz yuze bakıyoruz dıye.o mesafe koymayı hıc konusmayalım küselim olarak algılıyor. Ve ben bu ikisini aşırı kafaya takıyorum.Asıl sorun bu. Süreklı onların konusu kafamda.aşamıyorum.Nolur varsa bir yol gösterin.Hayatımı o kadar etkiliyor ki yatıp kalkıp dua ediyorum aşayım artık diye. Uzun oldu ama kusura bakmayın

ayy ergen tiplerle ne ugraşıyorsun ya hayat güzel kuşlar uçuyor bak keyfine 3 günlük dünya millette ne dertler var amannn k.y gtsin
Valla elimde olsa yapacağım da inan elimde değil. Eşim de öyle diyor.o hiç takılmaz böyle şeylere. Yeter artık kendine yazık diyor ama elimde değil bıktım bu durumdan

Seni cok iyi anlıyorum küs oldugum biri var nasıl kafama taktiysam 4 yıldır sosyal medyadan takip ediyorum
Ben çözüm bulamadım yorumları takipte yim

Valla elimde olsa yapacağım da inan elimde değil. Eşim de öyle diyor.o hiç takılmaz böyle şeylere. Yeter artık kendine yazık diyor ama elimde değil bıktım bu durumdan

bende eskiden çok takardım ay bana ne demiş gideyim agzına tüküreyim şöyle böyle gene olan bana oluyodu karşı taraf bir laf daha söylüyordu hop taş üstüne taş koy daha agır oluyordu. yahu boşver sende heryere kocanla mutlu pozunu koy tek varlıgım canım aşkım falan kıskanırlar seninde için ferahlar boşverrrrrr

ne güzel aşmışsın canım

Facebookta eltinizin sayfayina girip takip etmeyi birak secenegini tiklarsaniz onun yaptigi hicbir paylasimlari göremezsin eger canini sikiyorsa bunu yap bunu yapmakla arkadasliktanda cikmiyor veya herhangi bir bildirimde gitmiyorr,, Arkadasiniza gelince birakin cevap veripte onun seviyesine düsmeyin millet sizin kavganizi izlemesin arkadasiniz cok önemli degil eltinizlede mesafenizi koruyun birakin begenmesin sizin hicbirseyinizi zaten aranizdaki o konu ne ise herkes sizin hakli oldugunuzu görmüs o istedigi kadar nispet yapsin siz esinizle aranizi siki tutun kimseye firsat vermeyin

Sosyal medya hesaplarınızı kapatın.

Bende de oldu bu takıntı evde durmaktan oluyor bana. izindeyim ise dönünce asacagimi dusunuyorum.bu arada faceden tepki vermeyin hicbisekilde bu insanın canını daha çok sıkar umursamaz gozukun

Ben de turuncupijama'ya katiliyorum. Sosyal medya'yi eglence amacli kullanin, kafanizi dagitmak icin. Eger problem orada gorduklerinizden kaynaklaniyorsa, kapatin ve baska seylerle oyanlanmaya bakin

Ben de turuncupijama'ya katiliyorum. Sosyal medya'yi eglence amacli kullanin, kafanizi dagitmak icin. Eger problem orada gorduklerinizden kaynaklaniyorsa, kapatin ve baska seylerle oyanlanmaya bakin
kapatmayı denedim gerçekten ama aklıma geliyor yine de

Eşimle aram çok şükür iyi.Dediğinizi de yaptım .ınsallah gecer artık bu konudan dolayı cok mutsuzum

şöyle düşünmek gerek aslinda; siz insanlari degistiremezsiniz. O yüzden kendi kafanizi degistirmeniz gerekiyor. Bugun eltiniz, arkadasiniz yarin gelininiz komsunuz. Sizi sinir edecek, size iyi gelmeyecek insan her zaman olacak. O yüzden mumkun oldugunca bir sey yokmus gibi davranin. Gordugunuz yerde siradan insanla konusuyormus gibi konusun. Sizin onu takmadiginizi gorunce, o da sizinle ugrasmaktan vazgececektir.
Sosyal medyada da takipten birakin,arkadaslarin söylediği gibi. Ve paylasimlariniz onlara göndermede bulunmasin olabildigince.

İşte eltimle dediğiniz gibi bir samimiyet kurmak istedikçe olayı polemikleştiriyor.Ben gördükce normal konusacaktım ama gonderme,tartısma,laf sokma boyutuna taşıyor.Öyle işte.Israrla görmemezlikten gelmeye calısıyorum basarırım umarım..Bu huyum yüzünden kendimden soğudum umarım geçer artık

Yani gerçekten derdiniz yok ve kendınıze dert edinmişsiniz.Çıkarın insanları hayatınızdan Facebooka da falan girmeyin.Bu kadar basit.Hobi edinin dil kursuna gidin.İşte çalısın.Zerre aklınıza gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…