• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı Sevgili (yorumlarınızı okutacam)

Kardeşinin en büyük hatası bunları kendi cozemeyip sana anlatması. Kızı haklı buldum ben. Böyle kendi kararlarını veremeyen her şeyi ailesine anlatan bir erkeğin kişiliği oturmamıştır. Bu modeller evlenmesin mümkünse.

Kıskançlık konusunda da kız haklı kusura bakmayın güvenilmez bir başlangıç yapmış kardeşin. Yani bu ilişki neresinden tutsan elinde kalıyor bir de başta kızın bildiği şeyi kardeşin inkar etmiş eski ilişkileri konusunda. Kız adama zerre güvenmiyor o da yalanla ilişkiyi dibe çekiyor.

Daha oncede konu acmistiniz.
Simdi bunlarin ikisi ayri mi hala birlikte mi? Sorun nedir?
Ayrilik karari almis diyorsunuz..arkasinda durur mu zaman gosterecek ne demek?
Nezamandir ayrilar? Ayri ise ler sorun nerde?

Daha oncede konu acmistiniz.
Simdi bunlarin ikisi ayri mi hala birlikte mi? Sorun nedir?
Ayrilik karari almis diyorsunuz..arkasinda durur mu zaman gosterecek ne demek?
Nezamandir ayrilar? Ayri ise ler sorun nerde?

Sürekli kavgalılar.. en son artık ya bitirin yada tamamen aranızdaki sorunları çözün diyoruz...

Bence konu sahibi siz konuya dahil olmayın. Çünkü yardımcı olmaya çalıştığınız kişi sizin sevdiğiniz biri olabilir ama birilerinin sevgilisi olmaya uygun karakterde değil. Bırakın istediğini yapsın karakteri oturduğu zaman doğru ilişkiler kurar.

İlişkiye çok kötü başlamış. Güvensizlik çok normal. Bu güvensizliği zamanla düzeltebilirdi uğraşarak. Bunun yerine “kız beni yalan söylemeye zorluyor bazı şeyleri saklıyorum ühühü” diyor. Demek ki insanların güvenini hak etmeyen birisi gerçekten.

Sinir anında küfür ediyor sonra kız da küfür edince oooouu. Ayrılsın ve başka ilişkiye de başlamasın çünkü yapamıyor besbelli.

Bence konu sahibi siz konuya dahil olmayın. Çünkü yardımcı olmaya çalıştığınız kişi sizin sevdiğiniz biri olabilir ama birilerinin sevgilisi olmaya uygun karakterde değil. Bırakın istediğini yapsın karakteri oturduğu zaman doğru ilişkiler kurar.

İlişkiye çok kötü başlamış. Güvensizlik çok normal. Bu güvensizliği zamanla düzeltebilirdi uğraşarak. Bunun yerine “kız beni yalan söylemeye zorluyor bazı şeyleri saklıyorum ühühü” diyor. Demek ki insanların güvenini hak etmeyen birisi gerçekten.

Sinir anında küfür ediyor sonra kız da küfür edince oooouu. Ayrılsın ve başka ilişkiye de başlamasın çünkü yapamıyor besbelli.

Gerçekten savunmak için söylemiyorum. En az 7 8 kere diyor karşıma aldım konuştum. Bak şifrem bu whatsapım telefonum bu her şeyime sürekli bakabilirsin. Arkadaşlarımla seni tanıştırırım yada mesela beni ziyaret gelirsin staj yaptığım iş yerimdeki kız arkadaşlarla tanışırsın yada bundan sonra yalan yok her konuda bir birimize dürüst olalım gibi sözleşmişler. Kız sözünde durmuş yiğenimde durmuş. Ama kız sonradan başa kalkmalara başlamış. Sen zaten böyleydin şöyleydin gibisinden. Çocukda tiksinmiş doğal olarak. Ne kadar ağız verirsem o kadar bana geri fazlasıyla dönüyor diye..

Gerçekten savunmak için söylemiyorum. En az 7 8 kere diyor karşıma aldım konuştum. Bak şifrem bu whatsapım telefonum bu her şeyime sürekli bakabilirsin. Arkadaşlarımla seni tanıştırırım yada mesela beni ziyaret gelirsin staj yaptığım iş yerimdeki kız arkadaşlarla tanışırsın yada bundan sonra yalan yok her konuda bir birimize dürüst olalım gibi sözleşmişler. Kız sözünde durmuş yiğenimde durmuş. Ama kız sonradan başa kalkmalara başlamış. Sen zaten böyleydin şöyleydin gibisinden. Çocukda tiksinmiş doğal olarak. Ne kadar ağız verirsem o kadar bana geri fazlasıyla dönüyor diye..

Bu şeffaflığa rağmen kızın içi rahat etmiyorsa ve baskıya devam ediyorsa artık yeğeninizin yapacağı bir şey kalmamış. Kendisini boşuna üzmesin zaten yaşı da çok genç daha. Demek ki kızın bir sorunu var ya.

Ben de yeğeniniz artık baskıdan kurtulmak için yalana başladı güveni hak etmiyor diye düşünmüştüm ama elinden geleni yapmış zaten. Çocuğun günahını almışım yaa durduk yere günah kazandım yine :KK17:

Bu şeffaflığa rağmen kızın içi rahat etmiyorsa ve baskıya devam ediyorsa artık yeğeninizin yapacağı bir şey kalmamış. Kendisini boşuna üzmesin zaten yaşı da çok genç daha. Demek ki kızın bir sorunu var ya.

Ben de yeğeniniz artık baskıdan kurtulmak için yalana başladı güveni hak etmiyor diye düşünmüştüm ama elinden geleni yapmış zaten. Çocuğun günahını almışım yaa durduk yere günah kazandım yine :KK17:

Estağfrullah, sonuçta tüm konulara hepimiz hakim değiliz. Durum bu kesin bir ayrılık kararı verdi. Kararının da arkasında durursa umarım mutlu olur ilerde. Kız zaten ortaya bir iftira atmış bir de küfür etmiş kardeşim Pİ. demiş (. kısmı ç) kardeşimde artık yeter bunun ettiği küfüre iftiraya dedi sildi numarasını beraber çekildikleri fotolarını.

Estağfrullah, sonuçta tüm konulara hepimiz hakim değiliz. Durum bu kesin bir ayrılık kararı verdi. Kararının da arkasında durursa umarım mutlu olur ilerde. Kız zaten ortaya bir iftira atmış bir de küfür etmiş kardeşim Pİ. demiş (. kısmı ç) kardeşimde artık yeter bunun ettiği küfüre iftiraya dedi sildi numarasını beraber çekildikleri fotolarını.

Çok doğru bir karar vermiş ayrılmakla. Böyle biriyle birlikte olursa boşu boşuna kendisini yıpratacak.

Kızlar yiğenimin kız arkadaşıyla büyük problemleri var. Yaşları 23 yazdiginiz yorumları okuyacağım kardeşime.

Kiza bağlanmış ama mantığı da istemiyor.

Kısaca özet geçiyorum,

Kız arkadaşı gecmis takıntılı. Surekli çocuğun eski sevgilileri ile ilgili, çocuğa siz şunu yaptıniz şuraya gittiniz gibi şeyler diyormuş. Çocuk yok gitmedik dedigi halde kız dayatiyormus hayır gittiniz biliyorum diye. Çocuğa dusuncelerini gerçekmiş gibi dayatiyormus kabul ettirene kadar.

(Kız eski sevgilisinden sürekli baskı kıskançlıga karşı çok sorun yaşamış aynı şeyleri bizim cocuga yaptığını düşünüyorum. Bizimkide hata yapmis iliskinin basinda, bir de bizim oglan dışa donuk yeni tanistigi insanlar sohbet eder konusur konuskan. Kiza ice donuk iki uc arkdasi disinda kimseyle muhattap olmayan bir karakteri varmış. Benim fikrim karakterleri ters bu yönde)

Aşırı kıskanç kız arkadaşı. Tanıştığın bir kızın asla numarasini alma diyor. Numara almada soyle diyelim bir piknik var. Bayanlar organize ediyor. İletisim icin.. Whatsap gruplarda olmasını istemiyor. Yani bir ortamda kız varsa çocuk giremiyor.

Cocugun ortaminda bir kızdan giciklandiysa çocuğu o ortamdan nefret ettirene kadar arıza çıkarıyormus.

Bizim çocuk bu kizin bu tavırlarını gördükçe bir şeyleri saklamak zorunda kaldigini söyledi bana. Kız çok sorguluyor, ispat gösterene kadar inanmıyor diye yalana başvurmuş.

Kızın ağzı da bozuk piç, serefsiz gibi kelimeler kullanıyor. Bizim oğlan bir kaç kez bu kiskanclik yapınca küfür etti diye bunu bahane Edip küfür ediyormus kavgada. Sonrada aşkım canım cicim küfür etmeyelim saygılı olalım biz bir birimizi sevdiğimiz için bu kadar yipratiyoruz, gibi akıllar veriyormus.

Bizimkinin en büyük hatası;

bu kızla konuşma döneminde iken başka kızla tanışmış ve kararsız kalıp ikisiyle bir sure konuşmuş ve diğer kizi tamamen istememiş ve su an ki bu bahsettiğim kızla çıkmaya başladığı günden itibaren diğer kızdan uzaklaşmış. Bunlari öğreniyor tabi kız arkadaşı sonradan.. bizimkinde suç ama kız da normal değil....
Kadın denen varlık yaşı kaç olursa olsun ihaneti unutamıyor maalesef. O güven bir kez kaybedilmiş. Bu ilişkinin toparlanabileceğini düşünmüyorum. Ki hiç bir anlamda sağlıklı bir ilişki değil.

Cocuk kufrediyor kiz kufrediyor.
Cocuk aldatiyor kiz baskiliyor.
Bana tencere kapak geldiler. Zaten oyle olmasa cekilecek gibi degil bu tutum.

Back
X