• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntım :(

Ay bende senin gibiyim ve nefret ediyorum su huyumdan. Bende cok kullanmadigim esyalarimi vermeye basladim yavas yavas (normalde kiyamadigim) oyle asmaya calisiyorum

Ay bende senin gibiyim ve nefret ediyorum su huyumdan. Bende cok kullanmadigim esyalarimi vermeye basladim yavas yavas (normalde kiyamadigim) oyle asmaya calisiyorum
Bende başlıcam biraz viraz vermeye :) insan kendini kötü hissediyor birini mutlu etmek güzeldir

Bende başlıcam biraz viraz vermeye :) insan kendini kötü hissediyor birini mutlu etmek güzeldir
Tabiki cok dogru dusunuyorsunuz. Ben kucukken benden buyuk ablalarim bana eski defterlerini, kalemlerini, tokalarini vs verirdi oyle mutlu olurdumkii. Eskide olsa cok sevinirdim ama gel gor ki ben yigenlerime ayni seyi yapamiyorum. Ve bu huyumdanda nefret ediyorummm

Tabiki cok dogru dusunuyorsunuz. Ben kucukken benden buyuk ablalarim bana eski defterlerini, kalemlerini, tokalarini vs verirdi oyle mutlu olurdumkii. Eskide olsa cok sevinirdim ama gel gor ki ben yigenlerime ayni seyi yapamiyorum. Ve bu huyumdanda nefret ediyorummm
Ben yiğenlerime ve ablama karşı çok bonkörüm canımı isteseler veririm onlarda bilir o yüzden sevdiğim birseyi istemezler amaarkadaşlarıma olsun başkasına olsun kitap ve defter,kalem falan hediye edemiyorum :(

Ben yiğenlerime ve ablama karşı çok bonkörüm canımı isteseler veririm onlarda bilir o yüzden sevdiğim birseyi istemezler amaarkadaşlarıma olsun başkasına olsun kitap ve defter,kalem falan hediye edemiyorum :KK43:
Yavas yavas asarsin hic dert etme bu sene cimri ve kotu biri yapmiyor senin bunu dusunmus olman nasil biri oldugunu gosteriyo aslinda kendini hic kotu hissetme

Bende kitaplarımi paylasamam misal okumak için bi arkadaşa verdiysem biran once geri vermesini beklerim malum giden kitaplar cogu kez geri verilmiyor:KK12:
Bide kırtasiye malzemelerine karsi zaafim var ne zaman girsem bir kirtasiyeye gozum donuyor vermem arkadas ya onlar benim kiymetlim:21::KK69::KK70:

Cok hediye etmek istiyosan yenisini al sende bende esarplarimi kimseye vermem baska alirim ama benimkileri vermem isteseler bile yokkk

Back
X