Takip ediliyorum.

Ben size inanıyorum ya sapık diyorsanız sapıktır bir kadının hisleri yanılmaz öyle kolay kolay.

Konu sahibi bence sorun yaşadığınız nokta kaldığınız muhitler, önceki eviniz de böyleydi kamerası yoktu bir şeyi yoktu, şimdi de boş arazi gecekondu falan diyorsunuz bu tarz yerlerde akşam vakti köpek gezdiren bekar kadınlar çabuk göze çarpar hele ki çok küçük bir şehirdesiniz. Yerinizde olsam daha güvenli, site tarzı muhitlere yerleşmeye bakardım. Evet para falan diyeceksiniz ama valla can güvenliğiniz söz konusu, para da neymiş.

Saçmalık olur..size bulasmamis kimseyi şikayet edemezsiniz,sonuc cikmaz. El kol hareketleri var mi ? Sizinle konusuyor mu ? Apartmanınızın oraya geliyor mu ? Böyle durumlar varsa haklisiniz ama gittiğim yerde görüyorum vs. diyerek kimseyi zan altında bırakmayın. Daha önce de böyle konunuz vardı sanki taciz gibi

Yok değil çünkü şahsi bir kere konuştuğum birine seslenirken duymuştum, o günden önce hiç görmedim o günden sonra her gün görür oldum. Konuştuğum kişiye de sordum bugün cikartamadim dedi.
Konuştuğunuz kişiye seslenince ilk defa dikkatinizi çekmiş. O andan sonra yüzünü tanıdığınız için fark etmeye başlamışsınız bence.

Kameranız açık gezin yanınızda biber gazı bulundurun mümkünse daha güvenli yere taşının

Onlara iş çıkmasın yeter. Savcıya gidin direkt. Artık favorim direkt Savcılığa şikayet, kendisine derdimi anlatmak.

Yalnız mi yasiyorsunuz? Ailenizin bir ferdi olsa akşam yanınızda. Yada bir arkadaşınız en azından bir hafta kadar sizinle yuruse akşamları.
Her gün istisnasız görüyorsanız elbette tesadüf değildir.
Evinize kadar takip ediyor mu? Yada binanıza girebildiginiz alanı görüyor mu?
Büyük sehirlerden birisinde iseniz dogwalker uygulaması yapanlar vardır. En azından bir ay kadar akşamları kopeginizi başkası gezdirse iyi olur sizin için. Yada bulunduğunuz şehir için bir ilan açın sitelerde 1000/1500 TL gibi bir rakama anlaşın. Bütçeniz elverişli olmayabilir hakli olursunuz bu noktada ama başka bir erkeğin akşam saatlerinde gezdirdigini görünce köpeğinizi sizi evli yada yalnız yaşamadığınızı düşünür.
Onun dışında takip edildiginizi evinizden çıkıp büyük caddelerde uzunca yürüyüşler yaparak anlarsınız biraz yürüyüp vitrin seyreder gibi durup kontrol edersiniz.
Birde köpeğinizin gezdirilme saatlerini değiştirip bakarsınız hala oralarda mi diye.
Haftada 1/2 görüyorsanız bence endişelenmeyin ama 6/7 günü hep karşılaşıyorum derseniz durdugunuz kabahat bir şeyler yapmamak için.

Tenha yerlere girmeyin ,kalabalıkta kalin,yanınizda biber gazı bulundurun.
Tamamen tesadüf olabilir,belki mahallenin delisi tabir edilen tiplerdendir,zararsızdır ama siz yine de temkinli olun.
Size birşey yapmadıği için,sadece karşılaşmış olmanız gibi görünür, şikayet etseniz de sonuç alabileceğinizi sanmıyorum.

Ay benim annemde böyle arıyor ayy Begüm. Biri beni takip ediyor galiba ayy Begüm bir adam baka baka yanımdan geçti ikidir aynı adamı görüyorum . Bakkala giriyor bir daha bu bakkala girmem bakkalci pis pis bakıyor diyo galiba sizde de biraz takintilik var

Hayır değilim. Bir kere fiziksel tacize uğradım o şahısta cezasını aldı. Öbürü adam yaralamaya teşebbüstü kovuşturmaya yer verilmedi şahıs tespiti yapılamadığı için.

siz sanırım çok küçük bir şehirde yaşıyorsunuz, bu şehirde memur falansınız ve nispeten daha düzgün görünümlüsünüz, eğitimli olduğunuz belli etraftan farklı olduğunuz anlaşılıyor bu da ilgi uyandırıyor insanlarda, doğru mu? İnanırım yaşadıklarınıza, öğrenciyken küçücük bi şehirde yalnız yaşıyordum ve oraya göre fazla moderndim ben de böçyle aptal aptal şeyler yaşıyordum hep...

ben olsam o çocuğun yanına gider sorarım sen beni mi takip ediyorsun neden sürekli karşıma çıkıyorsun, neden sürekli bana bakıyorsun diye, tehdit de ederim yani açık açık aynı zamanda

Zaten küçük bir yerde yaşamıyor musunuz? Hayvanınızla sizi görünce dikkat kesiliyor olabilir mi? Küçük yerlerde herkes herkesle karşılaşır.
+1
Üstelik evde hayvan bakmak da dikkat çekici bir şey küçük yerlerde.

Ben kapalı kültürü olan bir büyükşehirde yaşıyorum.

Evde tekirim var ve bu bile anormal karşılanıyor.

Evde beslemeye layık bulunmuyor.

Bir de bu koca köpek, dini hassasiyetleri de olabilir insanlarin.

Evde yılan beslemek gibi geliyor olabilir onlara.

Yine de rahatsızlık veriyorsa saatleri değiştirebilirsiniz.

Konuyu güncellemeye geldim.
Bu çocugu birine seslenirken duyduğumu söylemiştim daha önceden de o kişiye söyledim ilk tanımıyorum falan dedi sonra polise gideceğimi söyledim. Takip eden kişi yanıma geldi. Yanlış anlamışsınız ben sizi takip etmiyorum benim dayım orada oturuyor ben tercümanım benimde ablam var hocam var bilmem ne falan geveledi. Tamam dedim bundan sonra bana bakmadan geç sıkıntı yaşamayalım dedim. Ondan beridir de bir daha caddede ara sokakta vs.. görmedim hiç

Çok iyi ya ben de indirdim şimdi ne olur ne olmaz kötü bir zamandayız özellikle dışardan korkar olduk en ufak bi bakış ve kimse yokken böyle ıssız bir yerdeyseniz çok rahatsız edici ve korkutucu olabiliyor. Buna benzer bir durumu ben de bugün yaşadım. 55 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim bir adam evimin önünden geçerken bana çok tuhaf baktı öyle korktum ki hemen kapı şifresini girdim şöyle bir sol arkamdan baktım ve adam da köşeden bana bakıyordu sanki nereye girdiğime bakıyordu çok korktum asansöre nasıl bindiğimi bilmiyorum eşimi aradım o daha yukarı çıkmamıştı gördün mü diye sordum yok dedi. Yani bir tuhaflık varsa kadınlar hissediyor anlıyor diye düşünüyorum,hemen biber gazı ve polis jopu sipariş ettim. Biz kadınların yaşadığı nedir ya???

Katılıyorum size

Sizin yaş kaç? Polisler bşaından savmamış, kamuya açık alanda sizinle rast gelen birisine ne yapabilirler ki? Üstelik hiç ses seda da yok.

Polat Alemdar gibi yapın.

Gidin yanına; ben gün içinde birini bir kere görürsem, aldırmam. İkinci kere görürsem, tesadüf derim. Ama 3. kere görürsem, düşünmem öldürürüm, diyin. 3. kere karşıma çıkma sakın diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…