• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takip ediliyorum !

Eğer tehdit ediyorsa korkma, havlayan köpek ısırmaz derler. Bu gençlere bir meşgale bulmak lazım, zira can sıkıntısından ne yapcaklarını şaşırmışlar.

Bence hiç hoş bir durum değil milleti elin adamlarını facden kaydedip konuşuyorsun sonrada elin adamını sapık konumuna getiriyorsun...iki davranış da birbirinden kötü...
Bence sen her önüne gelenle konuşma olur mu?

kızlar bende birini eklemiştim yabancı sanmıştım türk çıktı nerde oturyosun dedi istanbul dedim orda olmadığıma rağmen sonra seni alim nerdesin dedi bende sanane dedim sonra ertesi gün açtı aşkım seni kırcak ne yaptım dedi bende slkmısın dedim sildim engelledim fln bidaha eklemez oldum tırsyo insan yaa

Bence hiç hoş bir durum değil milleti elin adamlarını facden kaydedip konuşuyorsun sonrada elin adamını sapık konumuna getiriyorsun...iki davranış da birbirinden kötü...
Bence sen her önüne gelenle konuşma olur mu?

tövbe yarabbim, sanki kız çocuğu bulmuş eklemiş sırnaşmış, çocuk üstüne gelince de caymış gibi yazmışsınız ya ben farklı bişey okudum ya da siz konuları karıştırdınız.

hiç korkma canım cevap verme bence, özür fln dileme daha çok cesaretlenir, sil engelle ulaşamasın sana, arkadaşına söyle dikkatli olsun telefonla fln konuşurken, bence çok doğru yapmışlar, ailesine söyleyerek, sen de ailene durumdan bahsetmelisin ne olur ne olmaz, bi süre mümkünse babanla fln çık dışarıya, ya da abin fln varsa, gece vakti çıkma, gündüz de dolanma evin etrafında, 1 ay kadar dikkat edersen unutur diye düşünüyorum, bi daha da tanımadıklarınla alakadar olma facebooktan :)

Böyle tiplerin napacağı belli olmaz dikkat et uzun bi süre yalnız dışarı çıkmamaya özen göster. Başıma gelmişti ordan biliyorum :)

Yorumları okumadım, sadece ilk yorumu okudum ve yorum yapıyorum.
Bundan 2 sene önce benim de başıma geldi aynısı. Fakat direk telefonumdan ulaştı bana. Önce beni tanıyorsun vs. dedi, ben de arkadaşlar şaka yapıyordur diye pek önemsemedim. Fakat daha sonra okula giderken ne giydiğimi, eve kiminle geldiğimi, evden kaçta çıktığımı vs. bildiğini söyleyince korkmaya başladım tabii ki. İlk etapta okul çıkışında erkek olan arkadaşlarım bıraktı eve. Tabi mesajlar devam etti. Hiçbir yanıt vermedim, birkaç gün telefonumu kapalı tuttum. Sonra kendiliğinden bıraktı peşimi. Hiç korkma, havlayan köpek ısırmaz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Şimdilik sesi soluğu çıkmıyor, bilmiyorum bir şey yapar mı ?
Dediğiniz gibi dışarıda bir süre yalnız dolaşmamaya dikkat edeceğim. :31:
Başka fikiri olan arkadaşların yorumlarını dikkatle takip ediyorum. :)

Son düzenleme:
çok enteresan cins insan doluymuş memleket ilk defa duyuyorum. dikkat edin psikopatların ne yapacağı belli olmaz. o çocuğa da yazık ilgi çekmeye çalışıyor :1:

Back
X