Takip ettigimi anlar mi 🙄

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Ilave bilgi:Hanimlar ben ilişkisi oldugunu bilmeden sosyal medyasına baktim gordum ki sevgilisi var artık ötesi yok benim için zaten olamaz.yalnizca fotoğraflarına baktigimi fark etmiş midir acaba diye tereddüt ettim.Allah mesut bahtiyar etsin ins o kadar.
Merhaba hanimlar.son zamanlarda epeyce hoşlandığım biri var ancak kendisiyle iletisim kurmamız mumkun degil o yuzden hakkında bilgi sahibi olamıyorum.bir şekilde soyadını öğrendim ve Soysal medyasını buldum paylaşımlarına baktim(herkese açık profili). Sonra öğrendiğim kadarıyla bazi programlar vasıtasıyla hesabını takip etmeden fotoğraflarına bakanları ogrenebiliyormussun acaba bu programları kullanan ve doğruluğundan emin olan var mi?zaten bi ilişkisi varmış o yuzden olmayacak is.eger onu gizliden takip ettigimi anlarsa cok utanirim.

Son düzenleme:
Evet boyle uygulamalar var..Meraklı bir tipse ve uygulamayi kurmussa görebilir..Sevgilisi varsa ugrasmaz sanki ama uygulamayla filan.

Google dan bakin instagram hesabına falan girmeden anonim bir şekilde hikayelerine bakma programı storysaver yada instastory sanirim böylece kimse baktiginizi gormez

Onu ben bile kullanmiyorum.Degil ki bir erkek ugrasip kullansin..

Iliskisi varmis zaten neden kendinizi yoruyorsunuz baska erkekler varken.
Sosyal medyasından öğrendim ilişkisi olduğunu zaten artık isim olmaz.sadece fotoğraflarına baktığımı anlar mi derdim bu

Açık bir profilse Fotograflarına baktığınızı Anlamaz. Ama story’sine baktıysanız görünüyor.

O uygulamalar guvenli değil. Kim takip etmiş çıkarmış falan . Bir kere indirdim. Bir ara baktim. Hic takip etmediğime emin olduğum sayfaları takip ediyorum. Ve bir ara da giremedim hesabıma. Sildim geri uygulamayı yeni hesap açtım.
Ben de erkeklerin hele ki ilişkisi varsa bakacağını sanmıyorum.
Bir de ilişkisi varmış neden peşine düşüyorsun ki.

Yok o tarz uygulamalar gerçeği göstermiyor zaten. Korkmayın ayrıca neden adım atmıyorsunuz belki oda seni ister :)

Sanmam
Onla mı uğraşıcak?
Ben storye bile bakmıyorum kim bakmış diye
Profilimi kim incelemiş hiç umrumda olmaz!
Boşver sende takıntı yapma
İlişkisi varmış sonuçta
Unutmaya bak
Dünyada tek erkek o değil

Merhaba hanimlar.son zamanlarda epeyce hoşlandığım biri var ancak kendisiyle iletisim kurmamız mumkun degil o yuzden hakkında bilgi sahibi olamıyorum.bir şekilde soyadını öğrendim ve Soysal medyasını buldum paylaşımlarına baktim(herkese açık profili). Sonra öğrendiğim kadarıyla bazi programlar vasıtasıyla hesabını takip etmeden fotoğraflarına bakanları ogrenebiliyormussun acaba bu programları kullanan ve doğruluğundan emin olan var mi?zaten bi ilişkisi varmış o yuzden olmayacak is.eger onu gizliden takip ettigimi anlarsa cok utanirim.
İlişkisi varsa siz de utanacak sıkılacak bir şey yapmayın açıkça takip edin . Çünkü burda karşınızda bir hemcinsiniz var . Ona saygı duyun. Bence yol yakınken vazgeçin ayrıca . Hisleriniz yanlış .

Benim başıma geldiği için birini stalklarken iki kere düşünüyorum. Ortaokuldan arkadaşıma bakayım demiştim, istek falan göndermedim sadece inceledim profilini. Hikayesini de açmadım tabii ki. Aradan 1-2 hafta geçince bana istek attı. Ben de aynı anda birbirimizin aklına geldik diye düşünmüştüm 😅 Meğerse öyle olmamış yani.

Bu arada yurtdışında yazılım okuyor, laf arasında instagram algoritması daha önce profiline bakanları önerilenler kısmında çıkarabiliyor dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Umarım öyle bir şey yoktur. Lütfen olmasın çünkü çok alakasız tanıdıklarımın bile profiline bakarım arada 😂 Korkar oldum ben de. S sassyassyy siz daha iyi bilirsiniz, var mı böyle bir şey?

Yok o tarz uygulamalar gerçeği göstermiyor zaten. Korkmayın ayrıca neden adım atmıyorsunuz belki oda seni ister :)
ilişkisi var gördüğüm kadarıyla o yuzden mumkun degil.saadet diliyorum kendisine
1f642.png

Benim başıma geldiği için birini stalklarken iki kere düşünüyorum. Ortaokuldan arkadaşıma bakayım demiştim, istek falan göndermedim sadece inceledim profilini. Hikayesini de açmadım tabii ki. Aradan 1-2 hafta geçince bana istek attı. Ben de aynı anda birbirimizin aklına geldik diye düşünmüştüm 😅 Meğerse öyle olmamış yani.

Bu arada yurtdışında yazılım okuyor, laf arasında instagram algoritması daha önce profiline bakanları önerilenler kısmında çıkarabiliyor dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Umarım öyle bir şey yoktur. Lütfen olmasın çünkü çok alakasız tanıdıklarımın bile profiline bakarım arada 😂 Korkar oldum ben de. S sassyassyy siz daha iyi bilirsiniz, var mı böyle bir şey?
instagram algoritmasi oyle calismiyor, daha cok ortak arkadaslar odakli oneri cikiyor. yani profil ziyaretleri o noktada belirleyici degil.

profilinize kimin baktigini gosteren uygulamalar var, cogu sifreyi caliyor hesap sonradan patliyor. birkac tane de ucretli olan var onlarda guvenlik sorunu yok ama kullanan sayisi az. yani eger bu uygulamalari biliyor ve kullaniyorsa evet gorur. :)

Back
X