- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Sosyal medyasından öğrendim ilişkisi olduğunu zaten artık isim olmaz.sadece fotoğraflarına baktığımı anlar mi derdim buIliskisi varmis zaten neden kendinizi yoruyorsunuz baska erkekler varken.
Ben de erkeklerin bu tarz uygulamaları kullandığını düşünmüyorum, anlamaz merak etmeyinSosyal medyasından öğrendim ilişkisi olduğunu zaten artık isim olmaz.sadece fotoğraflarına baktığımı anlar mi derdim bu
İlişkisi varsa siz de utanacak sıkılacak bir şey yapmayın açıkça takip edin . Çünkü burda karşınızda bir hemcinsiniz var . Ona saygı duyun. Bence yol yakınken vazgeçin ayrıca . Hisleriniz yanlış .Merhaba hanimlar.son zamanlarda epeyce hoşlandığım biri var ancak kendisiyle iletisim kurmamız mumkun degil o yuzden hakkında bilgi sahibi olamıyorum.bir şekilde soyadını öğrendim ve Soysal medyasını buldum paylaşımlarına baktim(herkese açık profili). Sonra öğrendiğim kadarıyla bazi programlar vasıtasıyla hesabını takip etmeden fotoğraflarına bakanları ogrenebiliyormussun acaba bu programları kullanan ve doğruluğundan emin olan var mi?zaten bi ilişkisi varmış o yuzden olmayacak is.eger onu gizliden takip ettigimi anlarsa cok utanirim.
ilişkisi var gördüğüm kadarıyla o yuzden mumkun degil.saadet diliyorum kendisineYok o tarz uygulamalar gerçeği göstermiyor zaten. Korkmayın ayrıca neden adım atmıyorsunuz belki oda seni ister :)
instagram algoritmasi oyle calismiyor, daha cok ortak arkadaslar odakli oneri cikiyor. yani profil ziyaretleri o noktada belirleyici degil.Benim başıma geldiği için birini stalklarken iki kere düşünüyorum. Ortaokuldan arkadaşıma bakayım demiştim, istek falan göndermedim sadece inceledim profilini. Hikayesini de açmadım tabii ki. Aradan 1-2 hafta geçince bana istek attı. Ben de aynı anda birbirimizin aklına geldik diye düşünmüştümMeğerse öyle olmamış yani.
Bu arada yurtdışında yazılım okuyor, laf arasında instagram algoritması daha önce profiline bakanları önerilenler kısmında çıkarabiliyor dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Umarım öyle bir şey yoktur. Lütfen olmasın çünkü çok alakasız tanıdıklarımın bile profiline bakarım aradaKorkar oldum ben de. S sassyassyy siz daha iyi bilirsiniz, var mı böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?