• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takip istegini bekleten erkek ?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.321
2.221
133
Hoslandigim birisi vardi ama tanismiyorduk.Her gordugunde farkedip bakiyordu filan ama hic konusamadik.Gittim takip istegi attim.ismimi bilmiyor ama ben oldugumu anlamistir. Bekletmesinin nedeni ne olabilir.Yani direk silse tamam anlarim ama neden bekletir.ergen denilecek yasta da degil

Takipçi sayısı artıyor mu yoksa aynı mı hesap gizli ve artıyorsa seni bilerek bekletiyor artmıyorsa girmiyor ya da görmemiş olabilir belki sevgilisi vardır ondan çekiniyordur

Belki bakismalariniz siradan bakismalardir olabilir mi? Size oyle gelmistir. Hoslandiginiz kisinin davranislarindan anlam cikarmak istiyorsunuzdur belki.

Her turlu cesaret edip bir adim atmissiniz bekleyin bakalim. :KK49:

Ben ergen olduğunu düşünmüyorum. Hiç konuşmuşluğunuz yokmuş, neden eklesin ya da silsin ki? Sosyal medya konusunda seçici olabilir. Bende herkesi eklemem mesela, konuşmadığım kimseyi sosyal medyama kabul etmem. Ya da sevgilisi olabilir, bakışlarına çok anlam yüklemiş olabilirsiniz. Bana seçici ya da sevgilisi var gibi geldi.

Ben ergen olduğunu düşünmüyorum. Hiç konuşmuşluğunuz yokmuş, neden eklesin ya da silsin ki? Sosyal medya konusunda seçici olabilir. Bende herkesi eklemem mesela, konuşmadığım kimseyi sosyal medyama kabul etmem. Ya da sevgilisi olabilir, bakışlarına çok anlam yüklemiş olabilirsiniz. Bana seçici ya da sevgilisi var gibi geldi.

Ben de zaten ergen birisi degil yazdım.
evet bakislarina cok anlam yuklemis olabilirim ama takip istegini silmesi daha mantıklı.yani tanimadigi birinin istegini bekletmesi sacma bence

Demin bir konuda da yazdım muhabbetiniz yok ne mana eklemeniz dıye, aynı seyı sıze de soyluyorum o kadar cok bakısıyorsanız muhabbet kurun? Konusmak ne kadar zor olabilir ki

Hesapta hareket var mı?Mesela yeni foto paylaşıyor mu yeni takipçiler falan var mı?Belki nadir giriyordur görmemiştir

Net adam değildir. Net insan kabul eder ya da reddeder bence sırf bu tür basit bir olaydan bile kişilik analizi yapılabilir. Net olmayan adam sizi çok yorar hiccc heveslenmeyin bence. Yazık olmasın.

Hoslandigim birisi vardi ama tanismiyorduk.Her gordugunde farkedip bakiyordu filan ama hic konusamadik.Gittim takip istegi attim.ismimi bilmiyor ama ben oldugumu anlamistir. Bekletmesinin nedeni ne olabilir.Yani direk silse tamam anlarim ama neden bekletir.ergen denilecek yasta da degil

Bekledigini nasil anliyorsunuz?

Yada sildigini/silmediğini?

Ben de silmem ki gelen isteği, ergenlikle bunun alakasını çözemedim. Bir kere bakınca istek yazan yere daha uyarı vermiyor,beni de rahatsız etmiyor. Ara ara (iki yılda bir falan) eserse bir temizlik yapıyorum o kadar.
Hiç anlam arama bence

Back
X