• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takip istegini bekleten erkek ?

Valla ben de sosyal medyami gormesini istemediklerimi bekletiyorum oyle duruyor, isyerinden ya da uzak akraba ekliyor diyelim silsem olmaz silmesem olmuyor dil dursa hakim bey 😅
Karsilikli bakisiyorsaniz durum farkli olabilir tabi belki gormemistir.

Hoslandigim birisi vardi ama tanismiyorduk.Her gordugunde farkedip bakiyordu filan ama hic konusamadik.Gittim takip istegi attim.ismimi bilmiyor ama ben oldugumu anlamistir. Bekletmesinin nedeni ne olabilir.Yani direk silse tamam anlarim ama neden bekletir.ergen denilecek yasta da degil
Ben görmezden gelmek istediklerime ve sevmediklerime yapiyorum onu. Silsem geri istek atıyorlar yada niye kabul etmedin diye başlıyorlar konuşmaya. Bu akıllıca geldi silmiyorum bu sayede niye kabul etmedin derdinden kurtuluyorum. Uzun süre sonra istek attığını bile unutuyor. Kafam rahat. Sizi farketmis ama begenmemistir.

Geçen gün tanımadığım bi herif istek attı. Reddettim, yine attı iki saat sonra. Bu kez tamamen engelledim. Böyle manyaklar da olduğu için en iyisi silmemek ama kabul de etmemek. Ya da bazen ekleşmek istemediğim ama tanıdık olan kişiler istek yolluyor onları da bekletiyorum. Mesela iş arkadaşları falan yani çocuk sadece aynı şirketteyiz diye takip isteği atıyor falan ne gerek var, ben iş yerindekilerle ekleşmiyorum. Çok anlam yüklenecek bişey değil.

Back
X