olaya gecmeden once 18 yasinda oldugumu buradaki gerek evliliklerden gerek sevgililiklerden deneyimli kadinlardan acaba benim yasim geregi anlayamayacagim veya kendimi kandiracagim bir sey olabilir mi dusuncesiyle tavsiye almak istedigimi belirtmek isterim
erkek arkadasimla 2 senedir birlikteyiz benden 3 yas buyuk kendisi cok efendi cok saygili sessiz sakin biri ailesi de oyle cok olgun ve ahlakli bir insan fakat gecenlerde bir olay yasadigim icin kafam karisik ve uzgunum hayatinda hic kiz arkadasi yok cocukluk arkadasi vardi ama gorusmeyi kesmesini istedigim icin aninda kesti gel gelelim olaya sosyal medyada en sevdigi oyunun editlerini/videolarini begenir hep gecen baktigimda o sevdigi oyundaki bir kadin karaktere kalca eklentisi eklenmis sanirim karakter seksilestirilmis videodaki tek odak kadinin kalcasiydi yani baska nasil ifade ederim bilmiyorum bu videoyu begenmis kiyameti kopardim ama bana o oyunun videosu oldugu icin hic bakmadan direkt begendigini soyledi onu cok seviyorum daha once hic en ufak boyle bir seyi olmamisti ama icim hic rahat degil abartiyor muyum sizce?