- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Programlari bilmiyorum ama eşini takip etmek istiyorsun sanırım. İş yerindeki kadından mi supheleniyorsun yoksa?Merhaba hanımlar
İphone tel kullanıyorum iki uygulaması var kendi uygulamaları bunlar. biri arkadaş bul, diğeri iphonumu bul.
İphonumu bulda birini takip edebilirmiyim çünkü yapamıyorum sadece benim yerimi gösteriyo
İkincisi arkadaş bulda yaptım ama oda çok ayrıntılı değil yani nerde olduğunu semt olarak gösteriyo hangi bina vs olduğunu göstermiyo
Daha ayrıntılı görebileceğim başka bir program var mı bildiğiniz çok bilgisizim bu konularda
Yok antalyaya gittede o yüzdenProgramlari bilmiyorum ama eşini takip etmek istiyorsun sanırım. İş yerindeki kadından mi supheleniyorsun yoksa?
Eşimin ıcloud şifresini mi istiyorIphone güvenliğe çok önem veriyor .
Iclode şifresini biliyorsanız uğraşın yoksa hiç uğraşmayın bence .
Kendi telefonuma arama ses kaydedici bile yükleyemedim.
Iphonum nerde derseniz ıcloud şifresi istiyorEşimin ıcloud şifresini mi istiyor
Haklısınızda şu an bu konuda yardım istiyorumProgramlari bilmiyorum ama eski konularini biliyorum. Takiple evlilik yurur mu sence? Bu kadar guvensiz bir evlilikten beklentin nedir?
Haklısınızda şu an bu konuda yardım istiyorum
Çok haklısın o yüzden birşey diyemiyorum kendimi de savununamıyorum yani nerden tutsam elimde kalıyoAnliyorum ben seni ve inan cok da uzuluyorum halina ama farzet ki adamin adresini buldun ne degisecek? Adam hic seninle degil ki varsa yoksa arkadaslari. Sen bosanmayacaksin da ee o zaman kurcalama bari ki uzulme.
Çok haklısın o yüzden birşey diyemiyorum kendimi de savununamıyorum yani nerden tutsam elimde kalıyo
İşte sadece benmkini gösteriyo aile paylaşımından mı gircem şifreyi acabaIphonum nerde derseniz ıcloud şifresi istiyor
Valla çok doğru kelimesi kelimesine.Canim benim senin kendini savunmaya ihtiyacin yok zaten cunku bir hatan yok. Sadece bosanmaya cesaret edemiyorsun hepsi bu. Biz yaziyoruz diye bosanma zorunlulugun da yok ayrica. Hayatini ve kendini en iyi sen tanirsin. Hazir oldugunda zaten bosanir beklemezsin ama bu surecte kendini uzme olur mu. Cunku karsindaki buna degecek biri degil. Birak takip etme sal ipini zaten salmasan bile binbir numara var adamda yoruldugunla kaliyorsun
Kendi telefonunuzdan icloud’dan çıkış yapacaksınız önce, sonra eşinizin icloud hesabıyla giriş yapacaksınız o şekilde görebilirsiniz, yada bilgisayarınız varsa eşinizin iCloud hesabına internetten de giriş yapabilirsiniz.İşte sadece benmkini gösteriyo aile paylaşımından mı gircem şifreyi acaba
Çok tşk ederimKendi telefonunuzdan icloud’dan çıkış yapacaksınız önce, sonra eşinizin icloud hesabıyla giriş yapacaksınız o şekilde görebilirsiniz, yada bilgisayarınız varsa eşinizin iCloud hesabına internetten de giriş yapabilirsiniz.
Şimdi şöyle bşy var aslında takip etmk istediğimi o biliyor ve itiraz etti dün sonra kabul etti bi cinlik mi düşündü acabaen önemlisi gerçeği görmeye hazır mısınız?
Hic kullanmadim ama konumda bir hile yapabilir isterse gibi aklima bu geldiŞimdi şöyle bşy var aslında takip etmk istediğimi o biliyor ve itiraz etti dün sonra kabul etti bi cinlik mi düşündü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?