Takip uygulaması

Evelyn_____

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
848
496
23
Merhaba hanımlar
İphone tel kullanıyorum iki uygulaması var kendi uygulamaları bunlar. biri arkadaş bul, diğeri iphonumu bul.
İphonumu bulda birini takip edebilirmiyim çünkü yapamıyorum sadece benim yerimi gösteriyo
İkincisi arkadaş bulda yaptım ama oda çok ayrıntılı değil yani nerde olduğunu semt olarak gösteriyo hangi bina vs olduğunu göstermiyo
Daha ayrıntılı görebileceğim başka bir program var mı bildiğiniz çok bilgisizim bu konularda

Programlari bilmiyorum ama eşini takip etmek istiyorsun sanırım. İş yerindeki kadından mi supheleniyorsun yoksa?

Haklısınızda şu an bu konuda yardım istiyorum

Anliyorum ben seni ve inan cok da uzuluyorum halina ama farzet ki adamin adresini buldun ne degisecek? Adam hic seninle degil ki varsa yoksa arkadaslari. Sen bosanmayacaksin da ee o zaman kurcalama bari ki uzulme.

Anliyorum ben seni ve inan cok da uzuluyorum halina ama farzet ki adamin adresini buldun ne degisecek? Adam hic seninle degil ki varsa yoksa arkadaslari. Sen bosanmayacaksin da ee o zaman kurcalama bari ki uzulme.
Çok haklısın o yüzden birşey diyemiyorum kendimi de savununamıyorum yani nerden tutsam elimde kalıyo

Çok haklısın o yüzden birşey diyemiyorum kendimi de savununamıyorum yani nerden tutsam elimde kalıyo

Canim benim senin kendini savunmaya ihtiyacin yok zaten cunku bir hatan yok. Sadece bosanmaya cesaret edemiyorsun hepsi bu. Biz yaziyoruz diye bosanma zorunlulugun da yok ayrica. Hayatini ve kendini en iyi sen tanirsin. Hazir oldugunda zaten bosanir beklemezsin ama bu surecte kendini uzme olur mu. Cunku karsindaki buna degecek biri degil. Birak takip etme sal ipini zaten salmasan bile binbir numara var adamda yoruldugunla kaliyorsun

Valla çok doğru kelimesi kelimesine.
Ama şu an kendimede engel olamıyorum çok kötü bir durum benim için

İşte sadece benmkini gösteriyo aile paylaşımından mı gircem şifreyi acaba
Kendi telefonunuzdan icloud’dan çıkış yapacaksınız önce, sonra eşinizin icloud hesabıyla giriş yapacaksınız o şekilde görebilirsiniz, yada bilgisayarınız varsa eşinizin iCloud hesabına internetten de giriş yapabilirsiniz.

Güvenmediğiniz biri ile neden devam ediyorsunuz ?
Bir evlilikte güven yoksa, neden o evliliği ısrarla ayakta tutmaya çalışıyorsunuz ? yorulmuyor musunuz ? tükenmiyor musunuz ? yoksa birdaha dünyaya geleceğinizi falan mı düşünüyorsunuz ?
Eşiniz Antalya da ve suan siz burada uygulama kovalıyorsunuz.
Benimde eşim Kıbrıs'ta 2 gündür, gram aklıma gelmiyor mesela.

Yapmayın bunu kendinize, size yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…