- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.039
- 658
- Konu Sahibi Evelyn_____
Nereye kadar ama,çok yorucu olmaz mı bu.?Siz hic beklemedigi anlarda goruntulu arayarak isinizi garantiye alin derim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye kadar ama,çok yorucu olmaz mı bu.?Siz hic beklemedigi anlarda goruntulu arayarak isinizi garantiye alin derim
İşte sadece benmkini gösteriyo aile paylaşımından mı gircem şifreyi acaba
Karsidaki kisi onay vermedigi surece iphonelar arasi takip yapilamaz. İphonumu bul sadece sizin tel icin gecerli yani tel kayboldugunda bulun diye. Arkadas bul ise dedigim gibi kişinin senkronize olup onay vermesi lazim. Aksi halde herkes herkesi izlerdi.Merhaba hanımlar
İphone tel kullanıyorum iki uygulaması var kendi uygulamaları bunlar. biri arkadaş bul, diğeri iphonumu bul.
İphonumu bulda birini takip edebilirmiyim çünkü yapamıyorum sadece benim yerimi gösteriyo
İkincisi arkadaş bulda yaptım ama oda çok ayrıntılı değil yani nerde olduğunu semt olarak gösteriyo hangi bina vs olduğunu göstermiyo
Daha ayrıntılı görebileceğim başka bir program var mı bildiğiniz çok bilgisizim bu konularda
Evet doğru öyle yapabilirBu arada esiniz takip edilecegini biliyorsa sakat bir yerde goruntulenmez ki,gerizekali degilse. Alir boyle durumlar icin ucuzundan bir telefon, kendi telefonunu birakir bir yerde,aramalari da ucuz telefona yonlendirir,uzaklasir gider istedigi yere. Siz her aradiginizda da acar konusur sorunsuz sekilde
Kendinizi yormayin mesgul etmeyin boyle seylerle,caniniza yazik,gercekten uzuldumEvet doğru öyle yapabilir
Ama şu ana kadar yerdeğiştrdi hep bilemiyorum
Oturup takip ediyorsunuz yani ? Eşiniz normal bir adam olsa sizin takip etmenize de müsade etmez zaten. İkinizde normal davranmıyorsunuz. Umarım cesaretinizi toplarsınız birgün.Evet doğru öyle yapabilir
Ama şu ana kadar yerdeğiştrdi hep bilemiyorum
Kendinizi yormayin mesgul etmeyin boyle seylerle,caniniza yazik,gercekten uzuldumdefolsun gitsin istedigi yere,guvenmiyorsaniz gosterin kapiyi sizden kiymetli degil ya
UmarımOturup takip ediyorsunuz yani ? Eşiniz normal bir adam olsa sizin takip etmenize de müsade etmez zaten. İkinizde normal davranmıyorsunuz. Umarım cesaretinizi toplarsınız birgün.
Aldatsa da boşamazsın ki. Niye kasıyorsun bu kadar?Yok antalyaya gittede o yüzden