Takip uygulaması

İPhone bulda eşinin telefonuna girip onay vermen gerekiyordu sanırım yani onay olmazsa göremezsin. İclouda giriş yaparsanda eşine mail gider diye biliyorum işte şu telefondan İclouda giriş yapıldı diye

Merhaba hanımlar
İphone tel kullanıyorum iki uygulaması var kendi uygulamaları bunlar. biri arkadaş bul, diğeri iphonumu bul.
İphonumu bulda birini takip edebilirmiyim çünkü yapamıyorum sadece benim yerimi gösteriyo
İkincisi arkadaş bulda yaptım ama oda çok ayrıntılı değil yani nerde olduğunu semt olarak gösteriyo hangi bina vs olduğunu göstermiyo
Daha ayrıntılı görebileceğim başka bir program var mı bildiğiniz çok bilgisizim bu konularda
Karsidaki kisi onay vermedigi surece iphonelar arasi takip yapilamaz. İphonumu bul sadece sizin tel icin gecerli yani tel kayboldugunda bulun diye. Arkadas bul ise dedigim gibi kişinin senkronize olup onay vermesi lazim. Aksi halde herkes herkesi izlerdi.

Bu arada esiniz takip edilecegini biliyorsa sakat bir yerde goruntulenmez ki,gerizekali degilse. Alir boyle durumlar icin ucuzundan bir telefon, kendi telefonunu birakir bir yerde,aramalari da ucuz telefona yonlendirir,uzaklasir gider istedigi yere. Siz her aradiginizda da acar konusur sorunsuz sekilde

Bu arada esiniz takip edilecegini biliyorsa sakat bir yerde goruntulenmez ki,gerizekali degilse. Alir boyle durumlar icin ucuzundan bir telefon, kendi telefonunu birakir bir yerde,aramalari da ucuz telefona yonlendirir,uzaklasir gider istedigi yere. Siz her aradiginizda da acar konusur sorunsuz sekilde
Evet doğru öyle yapabilir
Ama şu ana kadar yerdeğiştrdi hep bilemiyorum

Evet doğru öyle yapabilir
Ama şu ana kadar yerdeğiştrdi hep bilemiyorum
Oturup takip ediyorsunuz yani ? Eşiniz normal bir adam olsa sizin takip etmenize de müsade etmez zaten. İkinizde normal davranmıyorsunuz. Umarım cesaretinizi toplarsınız birgün.

Kendinizi yormayin mesgul etmeyin boyle seylerle,caniniza yazik,gercekten uzuldum :KK43: defolsun gitsin istedigi yere,guvenmiyorsaniz gosterin kapiyi sizden kiymetli degil ya

Bide kendme anlatabilsem bunu:(
Oturup takip ediyorsunuz yani ? Eşiniz normal bir adam olsa sizin takip etmenize de müsade etmez zaten. İkinizde normal davranmıyorsunuz. Umarım cesaretinizi toplarsınız birgün.
Umarım:(

Hanımefendi eşinizin icloud şifresini bilseniz bile onun telefonuna bildirim gider. Şu cihazdan konumunuz bulunmaya çalısıyor diye. Bu işler düşündüğünüz gibi kolay değil. Neden sizce? Çünkü insanların özel hayatına müdahale etmek bi insanı takip etmek bu kadar kolay değil. İstediginiz kadar kolay olsa herkes kim nerde görse sapığı var hırsızı var mantıklı mı sizce? Yaptığınız şey mantıklı mı sizce? Eşiniz onu takip ettiğinizi anlayacak ilişkiniz laçkalaşmayacak mı? Siz ister takip edin ister peşine drone takın aldatacak adam aldatır! Bu şekilde takip ettiğinizde buna mani mi oluyosunuz olabilecek misiniz? Hiç mi uyumayacaksınız siz o zaman 24 saat bilfiil adamı mı izleyeceksiniz? İstediğiniz hayat bu mu? Siz taciz ediyosunuz diye sizi aldatmaması içinizi mi ferahlatacak? Neden kendinize bu işkenceyi reva görüyosunuz

Bitane uygulama var hem eşinin hem kendinin telefonuna indiriyosun yerini detaylı görebiliyorsun. Ama esinin tlfuna indirince bildirimleri kapatıp siri aramalarında kapalı duruma getiröelisin :D

Back
X