taklit canta?

the_littlee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
4
0
36
İstanbul
arkadaşlar istanbul'da hermes, burbeerry, louis wuittion, prada vs. gibi markalarin cakma cantalarini bulamiyorum... kadıköydeki cantacilarda 50 tl ye bulsaniz da cok basit duuryor. baska nerelerede bulabiliriz? mesela,
özellikle hermes birkin model cantasını arıyorum. en fazla 150 tl ye alabileceğim..

kapalıçarşıda birkaç dükkanın çok iyi taklit yaptığı ama biraz gizli olduğu söyleniyo :)

o konuşmalar tam nerdeydi hatırlayamadım bizim forumdaydı ama galba..rastlarsam eklerim

ama fiyatları 150 yi aşıyo olabilir

Eminönü mısır çarşısında ve pangaltıya yakın bir iki yerde olduğunu duymuştum ama fiyatları 400- 500 TL civarıymış. En az...

ege tarfi tiklim tiklim:)

Eminönü mısır çarşısında ve pangaltıya yakın bir iki yerde olduğunu duymuştum ama fiyatları 400- 500 TL civarıymış. En az...

taklit bir canta icin cok tuzlu bir rakam:) biraz daha ustune koysan gercegini alirsin. Hatta indirimli cantalari dediginiz fiyatda alabilir.

cemberlitas tarafinda gentilmen han var sadece canta satiyorlar büyük markalarinda logolu yada logosuz modelleri var. Cakma canta kullanip, cakma bi ego yaraticaginiza para biriktirip LV nin yada Burberrynin günlük modellerini alabilirsiniz. yada yurt disinda akrabalariniz varsa Burberrynin pradanin gucci ve armani nin outletindan canta ismarliya bilirsiniz

Crilya com dan bir sipariş verdim. Resimler de çok iyi görünüyorlar. Bakalım göründükleri gibi olacak mı.

fiyatlar uçuk geldi bana, gerçeğini alamayacaksam, markasız almayı tercih ediyorum bende, tercih meselesi tabi ki.

Merak ettim çantanız geldi mi? Beğendiniz mi? Ben de sipariş vermek istiyorum.
Evet geldi. Fotoğraf da ki ürünün aynısı. Tek sorun ambalaj, normal kargo ambalajıyla göndermişler. Onun da gerekçesini telefonda izah ettiler. İsim hoşuma gittiği için, rumuzumu crilya olarak değiştirdim.

Merhabalar ben mıchael kors taklit çanta satıyorum fiyatı 70 tl dir.pazarlık payı vardır.Kullanışlı gayet hoş duran ve Fuşya renktedir elimde bu rengi mevcuttur.NOT (orjinale çok yakın sıfır asla kullanılmış değil bunu soranlar var bu yüzden belirtmek istedim)
kameradan dolayı markanın yazısı mat çıkıyor aslında altın sarısı ve parlaktır.ilgilenen olursa yakından tekrar çekebilirim.İçi geniş ve gayet hoş duran beğenilen bir modeldir.

Eklentiler

• IMG-20151211-WA0005.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 369
  • IMG-20151211-WA0004.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 316
  • IMG-20151211-WA0008.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 321
Kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama min. 2500 tl fiyatlı çantalardan bahsediyorsunuz, birkin ve kelly'leri hiç söylemiyorum bile, 150-200 tl ye alacağınız replica lar tabi ki orjinali gibi olmayacak. Bu meblağa bir başka markanın orijinal çantalarını alabilirsiniz. Tabi naçizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…