- Konu Sahibi the_littlee
-
arkadaşlar istanbul'da hermes, burbeerry, louis wuittion, prada vs. gibi markalarin cakma cantalarini bulamiyorum... kadıköydeki cantacilarda 50 tl ye bulsaniz da cok basit duuryor. baska nerelerede bulabiliriz? mesela,
özellikle hermes birkin model cantasını arıyorum. en fazla 150 tl ye alabileceğim..
Eminönü mısır çarşısında ve pangaltıya yakın bir iki yerde olduğunu duymuştum ama fiyatları 400- 500 TL civarıymış. En az...
Crilya com dan bir sipariş verdim. Resimler de çok iyi görünüyorlar. Bakalım göründükleri gibi olacak mı.arkadaşlar istanbul'da hermes, burbeerry, louis wuittion, prada vs. gibi markalarin cakma cantalarini bulamiyorum... kadıköydeki cantacilarda 50 tl ye bulsaniz da cok basit duuryor. baska nerelerede bulabiliriz? mesela,
özellikle hermes birkin model cantasını arıyorum. en fazla 150 tl ye alabileceğim..
Crilya com dan bir sipariş verdim. Resimler de çok iyi görünüyorlar. Bakalım göründükleri gibi olacak mı.
Evet geldi. Fotoğraf da ki ürünün aynısı. Tek sorun ambalaj, normal kargo ambalajıyla göndermişler. Onun da gerekçesini telefonda izah ettiler. İsim hoşuma gittiği için, rumuzumu crilya olarak değiştirdim.Merak ettim çantanız geldi mi? Beğendiniz mi? Ben de sipariş vermek istiyorum.
Merhaba.Fotograf paylaşmıştım.Ama sanırım site kaldırmış.Bir kaç marka aldım.Chanel,bir kaç tane tane de lv aldım.Oldukça başarılıydı.Merhaba,
Çantanız orijinaline yakın mı? Ya da birebir mi? Siz hangi markayı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?