Bayanlar bu konuda kim kimi kıskanmış gerçekten belli değil. Aynısını aldı,giydi,taktı şeklinde ifadeler var.Kimseye özel üretim yapılmıyor eşya sektöründe .Herkes tek olayım orjinal olayım diye yazmış. Orjinal olmak ,tek üretim demektir.Maddi kısmını birkenara bırakırsanız alın koyun evinize veya giyin orjinal olun.50.000 tl yede TV veya halı var orjinal olmak istersen al koy evine bak bakalım eltin alabiliyor mu?
İnsanlar aynı model veya renkten üretilen eşyalar için kıskançlık diye dşünmemeni. Gerçekten kıskanılanlar yer değiştirmiş bu konuda..
Böyle düşünenler biraz rahat olun.Böyle düşün taşınla hayat bitmez eziyet olur. Unutmuyorum biri eltim beni kıskandı doğurdu yazmıştı. Şaçmalık ve komik....
Kızlar mrb..
Benimbir eltim var.. benım evimde gördügü herseyi taklit ediyor..
şöyleki,evleneli 8 ay oldu .. benım evime geldi avizelerimi gördü kendi evinde avize fln yoktu zorla kocasına avize aldırıp avizelerini degiştirtmiş.
mutfak perdem stor bende gördü o da yaptırmıs mutfagına..
kapılarım beyaz onunkıler kahveydi sımdıde beyaz kapı siparisi vermısler..
onun mobilyasında yemek masası yoktu ,gecen söyluyor masa alcam diye tövbeee
neyse orta sehpam var beyaz deri onu gordu o da alcakmıs
en son duvarıma kelebek stickeri almıstım , aynısından o da almıs ama onun kı duvara olmamıs kapısına yapıstırmıs..
mutfagımdaki temizlik malzememden bile almıs..
anahtarlıga kadarkopya etmiş..
mutfagımdaki saklama kabını da es gecmıyorum tabi
kolumdaki saati gördü o da alcakmıs o da var aman onuda gecmeyim
en son eşime demiştim bu kelebekleri buraya yapıstırdım ama gorunce onlarda alacaklar.. gorunce haklısın dedi kaldı adamda.
en son stickeri görünce sınırlerım zıpladı delirdim.. istemiyorum benı kopya etmesini..özgün olsun biraz,ben dusunup alıyorum o benden çalıyor..
evime bişey almaya korkuyorum onuda kopya eder diye. en son evime saat ve tablo alcam artık netten siparis etcem bulamasın diye..
napıyım kızlar söyleyin lütfen..
Bayanlar bu konuda kim kimi kıskanmış gerçekten belli değil. Aynısını aldı,giydi,taktı şeklinde ifadeler var.Kimseye özel üretim yapılmıyor eşya sektöründe .Herkes tek olayım orjinal olayım diye yazmış. Orjinal olmak ,tek üretim demektir.Maddi kısmını birkenara bırakırsanız alın koyun evinize veya giyin orjinal olun.50.000 tl yede TV veya halı var orjinal olmak istersen al koy evine bak bakalım eltin alabiliyor mu?
İnsanlar aynı model veya renkten üretilen eşyalar için kıskançlık diye dşünmemeni. Gerçekten kıskanılanlar yer değiştirmiş bu konuda..
Böyle düşünenler biraz rahat olun.Böyle düşün taşınla hayat bitmez eziyet olur. Unutmuyorum biri eltim beni kıskandı doğurdu yazmıştı. Şaçmalık ve komik....
ahhh bende hep bu dertten yakınıyorum kardeşim.üzülme taklitler aslını yaşatır diyorum artık ben
benimde elti degil.eltiler öyle ben yeni evli sayılırım bir buçuk yıl oldu.bulaşık makinası yoktu sayemde onun var banada al dedi öle aldı eşi.tv ye gelince lcd benimki her ikside aldılar.:)))
bir tek bunlar olsa neyse ablaamda aynsnı yapıyor.yemek masası yoktu.cd yoktu .eşime dedim ne oluyor ya bunlar benimi bekliyordu diyorum.rahatsız oluyorum.kopyacılar.
kendi fikriniz yokmmuydu ki..senin burcun ney cnm benimki yengeç???
bekarken de kıyafetlerimi kopyalayanlara gıcık olurdm.küserdim hatta şimdi ne saçma bırak giysinl özentiler.kibirlilik yapıyorum işte hata aslında kuranda öyle diyor.
bende olan şeyi aldıklarında biraz degeri düşüyor malın ne biliyimya..kurtulamıyoruz bundan..
koltuklarımın bile aynı rengini almış düşün ya..bu ne kıskançlıktır.ben başkasında olanı almayı sevmem hele yakınımsa hiç..
ben de hiç hoşlanmam taklitten. bi kere zaten tek olan bişey değerlidir. sen özenip beğenip alıyosun, hop aynen başkasında.. o zaman sendekinin bi anlamı kalmıyo. ben bi kere bi saat almıştım. taşlı bi saat. bi kuzenimin de ona benzer bi saati vardı ama benimki gümüş onunki altın rengiydi. ben ona benzesin diye almamıştım ama başka bi kuzen de aa x'in saatinden almışsın deyince, o saati bi daha takmadım. kimse kendisini taklit ettiğimi sanmasın. kimseyi o kadar yüceltemem.insanlar nasıl böyle taklitçi olabiliyolar anlamıyorum.
bence sen şöyle bişey yap; bir süre kendine hiç bişey alma. o bişey aldığı zaman git hemen aynısını al. bu sürekli tekrarla, bakalım ne yapacak
yanlış anlamayın ama tv bulaşık makinası cep telefonu ne alaka taklitle her eve lazım olan şeyler bizim evdede var lcd bulaşık makinası ne olcak şimdi bu kadar kuruntu fazla gibi ha onda yoktur önce siz alısınız yolu açarsınız sonra eşine nazı geçer oda alı büyütücek birşey yok kıyafet falan ayrı tabi bende kardeşimle bile aynı giyinmem
evlerinde böyle şeylere önem vermeyen insanlar.benimle gelişti kastım.bu .bende oldugu için onlar düşünüp aldılar canım.hiçde kuruntu değil.yaşamayan bilemez.
cep telefonu ile ilgili birşey yazmadım ben:)
ben genel yazmıştım cevabınız için teşekür ederim insanları geliştirmek insanlık görevidir sizde haklısınız :) alıntı yaptığımda siz oldunuz kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?