Taklitçi Eltimle Başım Dertte..

Bir arkadaşımın kaynanası ,arkadaşıma ve eltisine biri mavi biri pembe olan aynı süs eşyasını almış.Arkadaşım açıkça eltisini kıskandığını kaynanasının ona aldığı mavirengi beğendiğini söyledi.Bende kızım sen kıskançsın yalnış davranıyorsun diye açıkça söyledim.Komik gerçekten..

canım seni iyi anlıyorum benm eltim de benim alacağım yeleği aldı ve beğenmediğini söylediği halde gitmiş benimm alacağım renk yeleği almış :S görnce çok şaşırdım
ve ben evlenemden önce yanında misafirliğ egiderken terlik götürmeyen eltim benden görüp o da götürmeye başladı:53:

böle şeyler hiç hoş değil hele ki ben öyle sevmiyorum diyip almak..

Kızlar mrb..
Benimbir eltim var.. benım evimde gördügü herseyi taklit ediyor..
şöyleki,evleneli 8 ay oldu .. benım evime geldi avizelerimi gördü kendi evinde avize fln yoktu zorla kocasına avize aldırıp avizelerini degiştirtmiş.
mutfak perdem stor bende gördü o da yaptırmıs mutfagına..
kapılarım beyaz onunkıler kahveydi sımdıde beyaz kapı siparisi vermısler..
onun mobilyasında yemek masası yoktu ,gecen söyluyor masa alcam diye tövbeee
neyse orta sehpam var beyaz deri onu gordu o da alcakmıs
en son duvarıma kelebek stickeri almıstım , aynısından o da almıs ama onun kı duvara olmamıs kapısına yapıstırmıs..
mutfagımdaki temizlik malzememden bile almıs..
anahtarlıga kadarkopya etmiş..
mutfagımdaki saklama kabını da es gecmıyorum tabi
kolumdaki saati gördü o da alcakmıs o da var aman onuda gecmeyim
en son eşime demiştim bu kelebekleri buraya yapıstırdım ama gorunce onlarda alacaklar.. gorunce haklısın dedi kaldı adamda.
en son stickeri görünce sınırlerım zıpladı delirdim.. istemiyorum benı kopya etmesini..özgün olsun biraz,ben dusunup alıyorum o benden çalıyor..
evime bişey almaya korkuyorum onuda kopya eder diye. en son evime saat ve tablo alcam artık netten siparis etcem bulamasın diye..
napıyım kızlar söyleyin lütfen..​

:9::9::9::9:ahhh bende hep bu dertten yakınıyorum kardeşim.üzülme taklitler aslını yaşatır diyorum artık ben:6:

benimde elti degil.eltiler öyle ben yeni evli sayılırım bir buçuk yıl oldu.bulaşık makinası yoktu sayemde onun var banada al dedi öle aldı eşi.tv ye gelince lcd benimki her ikside aldılar.:)))

bir tek bunlar olsa neyse ablaamda aynsnı yapıyor.yemek masası yoktu.cd yoktu .eşime dedim ne oluyor ya bunlar benimi bekliyordu diyorum.rahatsız oluyorum.kopyacılar.

kendi fikriniz yokmmuydu ki..senin burcun ney cnm benimki yengeç???

bekarken de kıyafetlerimi kopyalayanlara gıcık olurdm.küserdim hatta şimdi ne saçma bırak giysinl özentiler.kibirlilik yapıyorum işte hata aslında kuranda öyle diyor.

bende olan şeyi aldıklarında biraz degeri düşüyor malın ne biliyimya..kurtulamıyoruz bundan..

koltuklarımın bile aynı rengini almış düşün ya..bu ne kıskançlıktır.ben başkasında olanı almayı sevmem hele yakınımsa hiç..:37:

Begenirsin alırsın da e, her gördügünüde almak ne demektir yahu?
Ben yapamam sahsen.:20:
Ama bende begenilip uygulanması da hosuma giderdi acıkcası. :17:

Son düzenleme:
:9::9::9::9:ahhh bende hep bu dertten yakınıyorum kardeşim.üzülme taklitler aslını yaşatır diyorum artık ben:6:

benimde elti degil.eltiler öyle ben yeni evli sayılırım bir buçuk yıl oldu.bulaşık makinası yoktu sayemde onun var banada al dedi öle aldı eşi.tv ye gelince lcd benimki her ikside aldılar.:)))

bir tek bunlar olsa neyse ablaamda aynsnı yapıyor.yemek masası yoktu.cd yoktu .eşime dedim ne oluyor ya bunlar benimi bekliyordu diyorum.rahatsız oluyorum.kopyacılar.

kendi fikriniz yokmmuydu ki..senin burcun ney cnm benimki yengeç???

bekarken de kıyafetlerimi kopyalayanlara gıcık olurdm.küserdim hatta şimdi ne saçma bırak giysinl özentiler.kibirlilik yapıyorum işte hata aslında kuranda öyle diyor.

bende olan şeyi aldıklarında biraz degeri düşüyor malın ne biliyimya..kurtulamıyoruz bundan..

koltuklarımın bile aynı rengini almış düşün ya..bu ne kıskançlıktır.ben başkasında olanı almayı sevmem hele yakınımsa hiç..:37:

Herkes bir olmuyor iste bende kesinlikle birebir ayınısını yapamam yani cok nadirdir. Cok begenmem lazım ki, karsı tarafa begendigimi hissettiririm.
Bu arada bende yengecim.. :52:
Baska yengec burcu bir arkadasım var, kendisinden olan birseyi alırsak ki, habersiz almıs oluruz ortaya cıkınca yüzü düser falan bir daha giymez onu. Ama bizde gördügü birseyi kendisi alır, hatta üzerimizde görmemis gibi söyle birsey aldım diye' de anlatır. :27:

Kızlar mrb..
şöyleki,evleneli 8 ay oldu .. benım evime geldi avizelerimi gördü kendi evinde avize fln yoktu zorla kocasına avize aldırıp avizelerini degiştirtmiş.
en son duvarıma kelebek stickeri almıstım , aynısından o da almıs ama onun kı duvara olmamıs kapısına yapıstırmıs..
en son eşime demiştim bu kelebekleri buraya yapıstırdım ama gorunce onlarda alacaklar.. gorunce haklısın dedi kaldı adamda.
en son stickeri görünce sınırlerım zıpladı delirdim.. istemiyorum benı kopya etmesini..özgün olsun biraz,ben dusunup alıyorum o benden çalıyor..
evime bişey almaya korkuyorum onuda kopya eder diye. en son evime saat ve tablo alcam artık netten siparis etcem bulamasın diye..

biri benim eltimden mi bahsediyo :53:

Herkes bir olmuyor iste bende kesinlikle birebir ayınısını yapamam yani cok nadirdir. Cok begenmem lazım ki, karsı tarafa begendigimi hissettiririm.
Bu arada bende yengecim.. :52:
Baska yengec burcu bir arkadasım var, kendisinden olan birseyi alırsak ki, habersiz almıs oluruz ortaya cıkınca yüzü düser falan bir daha giymez onu. Ama bizde gördügü birseyi kendisi alır, hatta üzerimizde görmemis gibi söyle birsey aldım diye' de anlatır. :27:

:))) oda yalancılıga girer resmen.ben gizli iş çevirmem bak bunu aldım veya alıcam derim..

kimseyi kötüledigim den degil ama böyle yapıyorlar mesela.ama ben lafımı güzel çakarım..

ilk tvyi alan eltime dedimki..sıra digerlerinde dedim ahahahahah:23: bizden gördünz hesabı..digerleride alınca eşim dediki onların yanında aşkım moda yaptın dedi ahahaah:)))

mesela benim ablam 8 yıllık falan evli hep gümüş takardı.imtasyon vs bende yeni evliyim altın vs var.baktımki herşeyini altına cevirdi ve nazarlı kolyemde almış..yuhh dedim bu da neki:) ona dedimki sen altın severmiydin yahu dedim :9:

benim eltimde ne alsam aynısı alır artık ortaya çıkarmaya korkar oldum.kolye,ayakkabı,terlik,pantolon
tabak.çanak aklınızıa ne gelirse bende görünce bendee alıcam derdi hemen
imkanının el verdiklerinide alırdı
şimdi görüşmğyoruz yazık nasıl karar veriyor acaba alacağı şeylere:52:

sızın ısınızmı yok ya ?
ne guzel begenmıs almıs neye kzııyorsun alınıyorsun ne tuhafsın ya ben sevırım vallahı

güzel şeyler taklit edilir bence bunu sıkıntı yapmayın ve allaha şükür edinki sizin kendinize ait eviniz var ve istediğinizi alıyosunuz yapıyosunuz biz iki elti kaynanam aynı evin içindeyiz ayrı evleri var ama kadın ben ölmeden çıkamazsınız diyo keşke evlerimiz ayrı olsaydıda eltim eşyalarımı değil taklit hoşuna geleni alıp götürseydi :))

ya Benim iki eltim var biri değilde biri aşırı kıskanç taklitci anlatamam boyutlarını.eşya kıyafet ayakkabı çanta takı saç konuşma tarzı yemek konusundaki fikirlerime kadar,hatta arkadaşlarimla bile hem de hic muhabbeti olmayanlara bile arkadaşlık isteği gönderir.Kizim oldu hic çocuk düşünmüyordu güya şimdi hamile.açıkça oğluma ilgi azalır ben dayanamam Benim de bebegim olsun diyor.hatta şimdiden kızları onunki doğmadı yitistiriyor.kızımın ismini ek koyarak o da koyacakmis.tüm bunlara,rağmen canım cicim bitanemli konuşur.ben taklitciligine ima yoluyla laf söylesem o da bana ima yolu ile param var çarşıda var gider alırım diyor.inanın ben çok sinir oluyorum.hayatı bana endeksli sürekli takipte eksik arıyor takdir iltifat etmez eksikleri hemen söyler.şimdi takmış kızımın kulakları kepceymis.ya ben kendimle ugrasmadindan basede mesken kizimla uğraşıyor.ve zırt pırt geliyor yalak yalak hareketler mesafe de koyamiyorum.akıl verin ben kendimi ve kızımı nasıl koruyacam bu taklit kıskançlık ve yitismeden...allah korusun kötü bir şey olsa nasıl ezecek bizi.ve ortak tanıdığımız bir sürü kişi ve çevr:26:e var

ya Benim iki eltim var biri değilde biri aşırı kıskanç taklitci anlatamam boyutlarını.eşya kıyafet ayakkabı çanta takı saç konuşma tarzı yemek konusundaki fikirlerime kadar,hatta arkadaşlarimla bile hem de hic muhabbeti olmayanlara bile arkadaşlık isteği gönderir.Kizim oldu hic çocuk düşünmüyordu güya şimdi hamile.açıkça oğluma ilgi azalır ben dayanamam Benim de bebegim olsun diyor.hatta şimdiden kızları onunki doğmadı yitistiriyor.kızımın ismini ek koyarak o da koyacakmis.tüm bunlara,rağmen canım cicim bitanemli konuşur.ben taklitciligine ima yoluyla laf söylesem o da bana ima yolu ile param var çarşıda var gider alırım diyor.inanın ben çok sinir oluyorum.hayatı bana endeksli sürekli takipte eksik arıyor takdir iltifat etmez eksikleri hemen söyler.şimdi takmış kızımın kulakları kepceymis.ya ben kendimle ugrasmadindan basede mesken kizimla uğraşıyor.ve zırt pırt geliyor yalak yalak hareketler mesafe de koyamiyorum.akıl verin ben kendimi ve kızımı nasıl koruyacam bu taklit kıskançlık ve yitismeden...allah korusun kötü bir şey olsa nasıl ezecek bizi.ve ortak tanıdığımız bir sürü kişi ve çevr:26:e var

tövbe yarabbim kepçe kulakhe günah be günah..:20:

açık açık söyleyin. Mesela evinize bir şey aldıgınızda ve o gördüğünde " sen de alırsı evine artık " vs... gibilerinden şakayla karışık imada bulunun. Aslında bana kalırsa pek kafaya takılcak bır sey değil benım başıma gelse olgun davranırım kıskanıyor demekki derim bir yerlerime takmam bile.. ayrıca da bence baska problemlerınız var da taklıt etmesını bahane ediyorsunuz gibime geldi. Yani başka taktıgınız canınızı sıkan bır sey ler olabılır dmi??

siz de onun evine gidince aa benim lambamdan,aa benim perdemden,aa benim stickerımdan deyin.belki bir daha aynı şeyi yapamaz. benim de öyle bir komşum vardı.gider benim şortumdan,ayakkabımdan alırdı.hatta başka komşum hamile kalmıştı o akşam kocasıyla tartışmış biz niye çocuk yapmıyoruz diye.(15 yaşında çocukları var bu arada)bana da soruyordu sen de akşam kocanın başına geçmedin mi diye. o aralar çocuk diye tutturmuştu.sürekli hap içiyordu.hapı bırakmış ama yapamayınca çocuk hayali suya düşmüştü.böyle fesat insanlar heryerde oluyor malesef...

Son düzenleme:
Kızlar mrb..

bir an benmi yazdım diye baktım bu kıskanç eltiler demekki bir tek benim başımda değilmiş.çok sinir bozucu bir durum seni çok iyi anlıyorum uzak durmaya çalış hele evine hiç gitme sinirlerin bozulmaz:51:

Taklitler aslını yaşatır çok takma hemşerim.Benim kaynanam tuzluğa kadar copy paste yapıyor evine.benimle beraber yeni gelin evi gbi kendi eşyalarını değiştirdi.sennki gençtir özeniyordur bnm kaynanaya ne demeli yaşını başını almış kadın.umursama boşver

Bi tane kıskanç elti benim başımda var ne alsam o da aynısını alır sürekli benle yarış halinde taklit eder sürekli kendini över kompleksli nefret ediyorum kibirli kıskanç tiplerden kilosunu bile sürekli benle karşılaştırır düşünün artık hadi aldıklarımı geçtim aramızda 10 yaş var ben 29 yaşındayım eltim 39 yaşında hamile kaldım kadın 40 yaşında üçüncü çocuğu doğurmaya niyetlendi şaka gibi daha neler neler fesatlık kıskançlık hat safhada ilk çocuğuma hamileyken resmen yüzüme oğlun olmaz inşallah dedi gülerek ve bir oğlum oldu :9: günlerce ziyarete gelemedi ikiz bebeklere hamile kaldım şok oldu kızın olmaz inşallah dedi :9: kız bebeklerimi dünya ya getirdim fakat yaşamadılar öldüler resmen eltim sevindi düşünün artık daha neler neler :43:

Back
X