- Konu Sahibi Rana_Yurdanur
-
Bilmem daha önce açıldı mı arama yaptım takma kirpik başlığını bulamadım, umarım konuyu uygun yere açmışımdır.
Geçen yıl takma kirpik almıştım ama hiç kullanmadım.
Öğrenmek istediğim; takma kirpiği tekrar kaç kere kullanabilirim ?
ben kullandım ama kirpikte yapıştırıcı kalıntısı kaldı ve tekrar taklınca kalıntılar gözüktü çok berbattı onları temizleyim dedim bu seferde kirpik mahvoldu((((
Sen kullanmışsın bilirsindir, sana 4 sorum var yardım edersen sevinirim.
Yapıştırıcısı var ama nasıl yapıştırıldığını bilmiyorum ?
Kirpikler iyi duruyor mu düşmez değil mi ?
Kendi kirpiklerimizi dökmeye neden oluyor mu ?
Tekrar kullanabilirmiyiz ?
Teşekkürler.
Bilmem daha önce açıldı mı arama yaptım takma kirpik başlığını bulamadım, umarım konuyu uygun yere açmışımdır.
Geçen yıl takma kirpik almıştım ama hiç kullanmadım.
Öğrenmek istediğim; takma kirpiği tekrar kaç kere kullanabilirim ?
tabikia.s benim aldığım kirpiğin içinde cımbızıda vardı ben biraz elime yapıştırıcıdan döküyorum ama kirpiğin boyu kadar ince bir şekilde kirpiğin dip kısımlarını yapıştırıcının üstünde bi 5 sn bekletiyorum sonra yapıştırıyorum umarım anlatabilmişimdirCADIARZU kirpikler doğru yapıştırıldığında gerçekten süper duruyor rimelden vazgeçiyorsun düşmüyorda tabiki ii yapıştırmaya bağlı kullandığım sıralara hiç dökülme olmadı çok da rahat çıkardım tekrar tekrar kullanabilirz ama yapıştırıcı kalıntıları kalmazsa mirmirmirmir umarım yardımcı olmuşumdur :dance:
tabiki cnm ben rimelle kullandım daha uzun ve güzel durdu yerimsenibenSağol yardımcı oldun canım.
Elimle denedim gerçekten çok hoş duruyor ama kendi kirpiğim işi bozuyor benimkiler biraz aşağada duruyor rimel sürüp kaldırmam gerekmiyor mu ?
tabikia.s benim aldığım kirpiğin içinde cımbızıda vardı ben biraz elime yapıştırıcıdan döküyorum ama kirpiğin boyu kadar ince bir şekilde kirpiğin dip kısımlarını yapıştırıcının üstünde bi 5 sn bekletiyorum sonra yapıştırıyorum umarım anlatabilmişimdirCADIARZU kirpikler doğru yapıştırıldığında gerçekten süper duruyor rimelden vazgeçiyorsun düşmüyorda tabiki ii yapıştırmaya bağlı kullandığım sıralara hiç dökülme olmadı çok da rahat çıkardım tekrar tekrar kullanabilirz ama yapıştırıcı kalıntıları kalmazsa mirmirmirmir umarım yardımcı olmuşumdur :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?