takma_kafani günlüğü (:

takma_kafani

kaçamaksız 1/30
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
20
0
16
Kütahya
merhaba KK ailesi. tarihden anlaşılacağı üzerine yeni üyeyim. biraz kendimden bahsedeyim...
23 yaşında hayatını hep normal kiloda geçiren bir kızım. en büyük sorunlarımdan biri bel kalınlığım. düzensiz spor, aç kalarak zayıflama, bir sürü para tuzağı zayıflama ürünleri geçti başımdan ama sonuç gene aynı. bu sefer kararlıyım sanırım (: sağlıklı bir hayatım olacak.

04.05.2012

Kilo: 62.400
Bel: 85 cm
Kalça:100 cm

hadi bakalım hayırlısı (:

merhaba KK ailesi. tarihden anlaşılacağı üzerine yeni üyeyim. biraz kendimden bahsedeyim...
23 yaşında hayatını hep normal kiloda geçiren bir kızım. en büyük sorunlarımdan biri bel kalınlığım. düzensiz spor, aç kalarak zayıflama, bir sürü para tuzağı zayıflama ürünleri geçti başımdan ama sonuç gene aynı. bu sefer kararlıyım sanırım (: sağlıklı bir hayatım olacak.

04.05.2012

62 kg olmak ıcın neler vermesdım cnm benı gunlugumede beklerımoda bu sayfada zayıflama urunlerı tam bı para tuzagı gercekten bu arada profıl resmın tamda bızı anlatmıs:D:13:

04.05.2012

Hoşgeldin bebeğim . günlüğüne yediklerinden hissettiklerine kadar yaz sana destek olacağız , kilo vermek zor değil burada bunu göreceksin :23:

62 kg olmak ıcın neler vermesdım cnm benı gunlugumede beklerımoda bu sayfada zayıflama urunlerı tam bı para tuzagı gercekten bu arada profıl resmın tamda bızı anlatmıs:D:13:

günlüğüme yazdığın için çok teşekkürler canım (:
evet profil resmi yanı ben :D yani türkan şoray kadar güzel olamayız belki ama istediğim kiloyu verince bende buraya öncesi sonrası resimlerimi eklemeyi çok istiyoum :D

ne biçim günlük sahibiyim belli değil (:
2 ay içinde en az 8 kilo gitmesi lazım ama nereden başlayacağımıda bilmiyorum yardım istiyorummmmm

aynen onu bende ıstıyorum ınsallah 2 ay sonra

sen kaç kilosun peki ?
aslında birbirimize destek olsak olacak bu iş ama

mesala ben günde 2 paket çikolata yerdim kendimi bir dizginledim :D 20 gün ağzımı ne çikolatalı gofret nede benzeri bir şey koydum sonuç artık nefret ediyorum hatta az önce sırf cnm sıkıldı diye metroların büyüğünden yedim çokta tiksindim keşke yemeseydi. şu çikolata meselesi kesinlikle bağılılık yaptığı kaanatindeyim...

ne biçim günlük sahibiyim belli değil (:
2 ay içinde en az 8 kilo gitmesi lazım ama nereden başlayacağımıda bilmiyorum yardım istiyorummmmm

cnm gun ıcınde ne yedıgını yazarsan aksam goz attıgında daha bellı oluyor ne yedıgınn.zamanla cıkarıyosun lısteden olmaması gerekenlerı...

sen kaç kilosun peki ?
aslında birbirimize destek olsak olacak bu iş ama

mesala ben günde 2 paket çikolata yerdim kendimi bir dizginledim :D 20 gün ağzımı ne çikolatalı gofret nede benzeri bir şey koydum sonuç artık nefret ediyorum hatta az önce sırf cnm sıkıldı diye metroların büyüğünden yedim çokta tiksindim keşke yemeseydi. şu çikolata meselesi kesinlikle bağılılık yaptığı kaanatindeyim...

gecen hafta 73tum bu haftaya 71ile bsladım...benım sayfamdan ulasabılırsın ne yedıgıme gunluk yazıyorum ben oraya.....benım sayfaa uye alıyorum ama gelen bıdaha gelmıyor haberde vermıyor ıstıkrar saglanmıyor o şekilde

gecen hafta 73tum bu haftaya 71ile bsladım...benım sayfamdan ulasabılırsın ne yedıgıme gunluk yazıyorum ben oraya.....benım sayfaa uye alıyorum ama gelen bıdaha gelmıyor haberde vermıyor ıstıkrar saglanmıyor o şekilde

nasıl üye oluyor yani. birde daha tam alışamadım siteye senin günlüğün hangisi bilmiyorum

sevgili günlükçüğüm
seni ilk günden yanlız bıraktım...

15.05.2012

sabah: 1 kupa k fleks
ara:1 paket hoşbeş (bu saçma oldu)
öğle: tavuk sote, 1 kase çorba, az pilav,1 dilim kepek ekmeği, 1 tabak salata ve 2 adet şeker pare( napayım bunu seviyorum)
ara: k fleks (dersane öncesi)
akşam: 1 tabak mantı ve maydonoz (eve dönüş)
üstüne üstelik gecede 7-8 adet küçük bademli çikolata

su: 1.5 lt
sanırım bitki çayı yok
sporda yok :(

16.05.2012:

bakalım dün neler yemişsiz

sabah:1 simit, 1 krem peynir (bence gereksiz, doğru düzgün kahvaltı yapsan daha iyiydi )
ara: düşünüyorum ama yok galiba
öğle: 1 kase çorba, yarım dilim ekmek, 1 patatesli oturttma (ekmek fazla)
ara: gene yok
akşam: 1 dilim ekmek, kuru fasülye, limonlu- tuzlu maydonoz

yemek sonrası çikolatalı badem çikolatalarımın hepsini oturup bitirdim içte pişman olmadım :D

genel olarak gün içinde atıştırmalarım olmamış. akşamda çikolata yemem saçma ama olsun hata yapa yapa öğreneceğiz...
birde karbon fazla olmuş hemen hemen protoin hiç yok gibi ........

16.05.2012:

bakalım dün neler yemişsiz

sabah:1 simit, 1 krem peynir (bence gereksiz, doğru düzgün kahvaltı yapsan daha iyiydi )
ara: düşünüyorum ama yok galiba
öğle: 1 kase çorba, yarım dilim ekmek, 1 patatesli oturttma (ekmek fazla)
ara: gene yok
akşam: 1 dilim ekmek, kuru fasülye, limonlu- tuzlu maydonoz

yemek sonrası çikolatalı badem çikolatalarımın hepsini oturup bitirdim içte pişman olmadım :D

genel olarak gün içinde atıştırmalarım olmamış. akşamda çikolata yemem saçma ama olsun hata yapa yapa öğreneceğiz...
birde karbon fazla olmuş hemen hemen protoin hiç yok gibi ........

canım dıyetlerınde karbonhıdratla proteını aynı gun yeme..kılo alırsın.....bıgun ya proteın ye...yada karbnhıdrat......bu yedıklerınde ıkısı de var:((((kuru fasukye proteın.....patates-ekmek--sımıt karbonhıdrat

Back
X