- Konu Sahibi takma_kafani
-
merhaba KK ailesi. tarihden anlaşılacağı üzerine yeni üyeyim. biraz kendimden bahsedeyim...
23 yaşında hayatını hep normal kiloda geçiren bir kızım. en büyük sorunlarımdan biri bel kalınlığım. düzensiz spor, aç kalarak zayıflama, bir sürü para tuzağı zayıflama ürünleri geçti başımdan ama sonuç gene aynı. bu sefer kararlıyım sanırımsağlıklı bir hayatım olacak.
04.05.2012
Kilo: 62.400
Bel: 85 cm
Kalça:100 cm
hadi bakalım hayırlısı
merhaba KK ailesi. tarihden anlaşılacağı üzerine yeni üyeyim. biraz kendimden bahsedeyim...
23 yaşında hayatını hep normal kiloda geçiren bir kızım. en büyük sorunlarımdan biri bel kalınlığım. düzensiz spor, aç kalarak zayıflama, bir sürü para tuzağı zayıflama ürünleri geçti başımdan ama sonuç gene aynı. bu sefer kararlıyım sanırımsağlıklı bir hayatım olacak.
04.05.2012
Kilo: 62.400
Bel: 85 cm
Kalça:100 cm
hadi bakalım hayırlısı
62 kg olmak ıcın neler vermesdım cnm benı gunlugumede beklerımoda bu sayfada zayıflama urunlerı tam bı para tuzagı gercekten bu arada profıl resmın tamda bızı anlatmıs:13:
Hoşgeldin bebeğim . günlüğüne yediklerinden hissettiklerine kadar yaz sana destek olacağız , kilo vermek zor değil burada bunu göreceksin
günlüğüme yazdığın için çok teşekkürler canım
evet profil resmi yanı benyani türkan şoray kadar güzel olamayız belki ama istediğim kiloyu verince bende buraya öncesi sonrası resimlerimi eklemeyi çok istiyoum
aynen onu bende ıstıyorum ınsallah 2 ay sonra
ne biçim günlük sahibiyim belli değil
2 ay içinde en az 8 kilo gitmesi lazım ama nereden başlayacağımıda bilmiyorum yardım istiyorummmmm
sen kaç kilosun peki ?
aslında birbirimize destek olsak olacak bu iş ama
mesala ben günde 2 paket çikolata yerdim kendimi bir dizginledim20 gün ağzımı ne çikolatalı gofret nede benzeri bir şey koydum sonuç artık nefret ediyorum hatta az önce sırf cnm sıkıldı diye metroların büyüğünden yedim çokta tiksindim keşke yemeseydi. şu çikolata meselesi kesinlikle bağılılık yaptığı kaanatindeyim...
cnm gun ıcınde ne yedıgını yazarsan aksam goz attıgında daha bellı oluyor ne yedıgınn.zamanla cıkarıyosun lısteden olmaması gerekenlerı...
gecen hafta 73tum bu haftaya 71ile bsladım...benım sayfamdan ulasabılırsın ne yedıgıme gunluk yazıyorum ben oraya.....benım sayfaa uye alıyorum ama gelen bıdaha gelmıyor haberde vermıyor ıstıkrar saglanmıyor o şekilde
nasıl üye oluyor yani. birde daha tam alışamadım siteye senin günlüğün hangisi bilmiyorum
gunluk yazıyoruz ne yedıgımızı..bellı gunler tartı gunlerı oluyor senın konunun bı kac altında wınx perısı dıye gorursun canım
gunluk yazıyoruz ne yedıgımızı..bellı gunler tartı gunlerı oluyor senın konunun bı kac altında wınx perısı dıye gorursun canım
hemen bakıyorum peki benimde katılma şansım varmı?
16.05.2012:
bakalım dün neler yemişsiz
sabah:1 simit, 1 krem peynir (bence gereksiz, doğru düzgün kahvaltı yapsan daha iyiydi )
ara: düşünüyorum ama yok galiba
öğle: 1 kase çorba, yarım dilim ekmek, 1 patatesli oturttma (ekmek fazla)
ara: gene yok
akşam: 1 dilim ekmek, kuru fasülye, limonlu- tuzlu maydonoz
yemek sonrası çikolatalı badem çikolatalarımın hepsini oturup bitirdim içte pişman olmadım
genel olarak gün içinde atıştırmalarım olmamış. akşamda çikolata yemem saçma ama olsun hata yapa yapa öğreneceğiz...
birde karbon fazla olmuş hemen hemen protoin hiç yok gibi ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?