Taksitle burun estetiği yapan doktor var mı?

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
kızlar taksitle burun estetiği yaptırmış olan var mı ? iyi doktorların hepsi peşin mi çalışıyor ? barış çakır emre ilhan bunlarda taksit imkanı yok mu ?yoksa bildiğiniz iyi burun yapan ve taksit yapan kim var.? lütfen dikkate alın :( teşekkürler şimdiden

estetık keyfı bırsey sanmam taksıtle yapacaklarını.cnm taksıt yerıne devlet hastanelerı unv hastanelerı var bır danıs ıstersen

hmm turkiyeye bilmem ama hollandada ozel kliniklerde oluyo bazen, belki ordada vardir bence en dogrusu bi kac yeri araman..

Barış Çakır'dan emin değilim ama Emre İlhan taksit yapıyor. bundan eminim arkadaşımın doktoru kendisi. Ben de Barış Bey ile görüşücem yakın zamanda sorucam taksit yapıyor mu diye. Ki bence yapıyordur. tekrar yazarım görüşünce:)

kızlar taksitle burun estetiği yaptırmış olan var mı ? iyi doktorların hepsi peşin mi çalışıyor ? barış çakır emre ilhan bunlarda taksit imkanı yok mu ?yoksa bildiğiniz iyi burun yapan ve taksit yapan kim var.? lütfen dikkate alın :( teşekkürler şimdiden

ben samsun medicanada amelkiyat oldum hastane masrafları dahil 2.500 tl tuttu 6 taksit yaptırmıştım.ameliuyatımı yapan halit urgan. il olarak nerde ameliyat olmayı düşünüyosunuz?

bende boğaziçi tıp merkezine fiyat sormustum nakit 2.250 karta taksitte 2.500 oluyor demişlerdi bilgin olsun

Tuelis, her doktorun farklı fiyatları var. Emre İlhan 6.000 yapıyor. Barış Çakır tam fiyat vermiyor görüşmeye gitmen gerekiyor burnuna yapılacak işleme göre değişiyor ama forumlardan araştırdığım kadarıyla 8.000den başlıyor. Nazım Çerkeş yine aynı şekilde 8.000den başlıyor, burun içinde de işlem yapılacaksa fiyat artıyor.

2 hafta önce Ankara Onepte ameliyat oldum 1.500 nakit aldılar, kalan 1.000 için taksit yaptılar.

Size birşey sormak istiyorum Ankara onepte kime ameliyat oldunuz ve toplam 2500 lirami tuttu gercekten ;)) ,cok iyi eger oyleyse,peki memnun kaldinizmi,iyileşme süreci ne kadar sürdü,alıcıyı kac günde çıkardılar,cok soru sordum mazur görün ama bu bnm icin cok onemli gercekten ,cunku yeni mezun oldum ve işe başlamadan ameliyat olmak istiyorum ,en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum ,size de cok gecmis olsun :)) eger albümünüzde fotografınız varsa görmek isterim,arkadas olarak eklememe izin verirseniz :))

Back
X