Taktik ıstıyorum kızlar

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
Canlar ben 1 yıllık evlıyım eylul ayında cocuk planladık ve kımyasal gebelık gecırdım dr a gıttım normalde bılınen gun asırı bırlıktelık onerılır ama benm doktorum ozellıkle yumurtlama donemınde ne kadar cok olursa o kadar ıyı dedı tup bebek uzmanıyım bana guven dedı ama herkes gunasırı dıyo.fıkrı olan varmı taktık verın canlar :oha::KK30:

Bazilari erken yada gec yumurtlar nerden bilcksn yumurtladgn donmi birde iki kere yumurtlayanda varmis cnm oyle dusununce gun asiri yapmk mantikli oluyo

Csnım hergün olunca sperm kalitesi düşüyor eşine takviye gıda vermen lazım vitamin ya da doğal kürler Çakşır suyu keçi boynuzu pekmezi gibi normal şartlarda gün aşırı tavsiye edilen ;)

Ben de klomen kullandım yumurtanın çatlayacağı zaman istediğiniz kadar ilişkiye girin dedi şu saat demedi doktor. Hamile kaldım çok şükür :)

yumurtlamayı ovulasyon testıyle yakalarsın. sipariş ver çok uyguna gelşyprlar.

Ben 4 ay bekledim hergun 2-3 kere iliski yasadik tutmadi. 5 ayda 2 gunde 1 kere iliski yasadik ama sonu kimyasal gebelik oldu. Bana kalirsa spermin kalitesi ve sayisinin fazla olmasi icin 2 gunde 1 iliski yasamak daha iyi.
Canlar ben 1 yıllık evlıyım eylul ayında cocuk planladık ve kımyasal gebelık gecırdım dr a gıttım normalde bılınen gun asırı bırlıktelık onerılır ama benm doktorum ozellıkle yumurtlama donemınde ne kadar cok olursa o kadar ıyı dedı tup bebek uzmanıyım bana guven dedı ama herkes gunasırı dıyo.fıkrı olan varmı taktık verın canlar :oha::KK30:

Bazilari erken yada gec yumurtlar nerden bilcksn yumurtladgn donmi birde iki kere yumurtlayanda varmis cnm oyle dusununce gun asiri yapmk mantikli oluyo
Ovulasyon testlerını kullanarak tespıt edebılecegimi soyledi ama bilmıyorm

Ben 4 ay bekledim hergun 2-3 kere iliski yasadik tutmadi. 5 ayda 2 gunde 1 kere iliski yasadik ama sonu kimyasal gebelik oldu. Bana kalirsa spermin kalitesi ve sayisinin fazla olmasi icin 2 gunde 1 iliski yasamak daha iyi.
Sanırım akısına bırakmak daha mantıklı olacak :işsiz:

Csnım hergün olunca sperm kalitesi düşüyor eşine takviye gıda vermen lazım vitamin ya da doğal kürler Çakşır suyu keçi boynuzu pekmezi gibi normal şartlarda gün aşırı tavsiye edilen :KK66:
Takvıye kesınlıkle kabl etmez esım allahm nasıl bı enerjıyse gun asırı dayanamıyo,takvıye besın desem alınır valla :oops:

Darısı bana ınsallah:KK76:
Inşallah canım. Eşinin Sperm değerleri iyiyse her gün dene bence. Ayrıca eşimin spermleri iyi olmasına rağmen doğal keçiboynuzu pekmeziyle portakal suyunu karıştırıp sabah akşam içiyordu.

Canım ben hiç gün aşırı yapmadım toplasan 6-7 kere olmuştur bir ayda onemli olan afedersin sümüksü bir akinti geliyor ya o gunleri degerlendir

Back
X