Iyi aksamlar herkese.
Benim yakin kiz arkadasimla aramda gecen sorunu anlatmak icin yaziyorum. Kafama taktim ve en iyisi burada sizlere danismak diye düşündüm .
Arkadasimla arkadaslik süremiz içinde bana ters davrandığı oldu, benden hoslanan cocuklarla gereksiz samimiyete girip sonradan o çocuk bana benden hoşlandığını söyledi dedigi zamanlar oldu. Kendi kendime bunlar önemli degil 3. Sahislar icin arami bozmam arkadasimla dedim. Bazen hareketlerimi asagilayici tavirlar takindi ama bazen de cok destekleyiciydi. Ve son zamanlarda hep bir kendini yüksekten gormeye basladi ama bu hareketlerini önemsemiyor aman diyordum olsun istedigi gibi davransin o benim yakin arkadasim. Yani kendi kendime bu düşüncelerimi bastiriyordum. Taaa ki düne kadar.. Dün arkadasimin bana söylediği yalan ortaya çıktı. Bu yalan tam 10 gün sürmüş. Ayni olayi 10 gün boyunca doğruymuş gibi anlatmis bana. Ve sonunda ortaya cikacagini bile bile resmen beni salak yerine koymus. Ben bir anda inanamadim ve sordum olayi resmen aciklama dahi yapmayip gecistirdi. Yani kendisi beni kandirdiginin farkinda ve gayet pişkin pişkin davranıyor. Ben şimdi düşündüm ki arkadasligimi tamamen bitireyim tamamen uzaklasayim. Sonra dedimki küsmüş olup gitmek onun hoşuna gider. Acaba yakininda kalip soguk mu davransam. Gerci onun umrunda degilim ama ona komple küsersem onu önemsediğimi mi düşünür. İste bunu size sormak istiyorum ben bana yalan söyleyen dostum sandigim kisiye nasil davranip uzaklasayim ki o pisman olsun?
Teşekkürler