- 13 Ocak 2020
- 45.856
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.571
- 598
- 33
- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
Yapma etme. Olur da evlenirsen de pat diye çocuk yapma. Evliliğin oturması lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBir kadının kendi parasını kazanmadan önce evlenmesine karşıyım. O yüzden taktiklerimi kendime saklayacağım :))
Sorry
Hemen çocuk istemiyorum 25 yaşıma geldiğimde olursa olur.. Onun dışında zaten bir üniversite bitirmiş biriyim ama istediğim meslek için açıktan farklı bir bölüm okumam gerekiyor.. Ben evlenince de okurum diye düşündümYapma etme. Olur da evlenirsen de pat diye çocuk yapma. Evliliğin oturması lazım.
Bölğmün neydi ne istiyorsun?Hemen çocuk istemiyorum 25 yaşıma geldiğimde olursa olur.. Onun dışında zaten bir üniversite bitirmiş biriyim ama istediğim meslek için açıktan farklı bir bölüm okumam gerekiyor.. Ben evlenince de okurum diye düşündüm
Okul öncesi öğretmenliği istiyorumBölğmün neydi ne istiyorsun?
Öğretmenlik okunabilir evlendikten sonra da. Çalışkan bir öğrenciysen olabilir. En güzeli mesleğine bir süre devam etttikten sonra evlenmen.Okul öncesi öğretmenliği istiyorum
Bakalım ne olacak..Öğretmenlik okunabilir evlendikten sonra da. Çalışkan bir öğrenciysen olabilir. En güzeli mesleğine bir süre devam etttikten sonra evlenmen.
Arkadaşına bakarak, cevrene bakarak, sırf o öyle yapıyor diye seninde oyle yapman gerekmez. Tabiki hayatinin kararlarini sen alacaksin ama evlilikle hersey cok zor. Ne gerek var iliskini zedelemeye. Harc paran olacak, okul giderlerin olacak ailenden bile isteyemezken evlendigin insan bi sartlari karsilamayabilir ha sen dersen ben hem çalışacağım, hem evli olacagim hem okuyacagim... Burda da bir düzen olmuyor kendimden biliyorum. Yüksek lisans yapiyorum ve çalışıyorum ama evde düzenim yok esimle tlfda dahi gorusemedigimiz zamanlar oluyor. Aceleye gerek yok simdiki aklim olsa tüm herseyi bitirir öyle evlenirdim.O da sürekli okulunu bitirmeni istiyorum diyor ama sonuç olarak evlenince de okul biter misal karşı komşumuz benden küçük 21 yaşında okuyor ve yeni bebeği oldu..
Evvvvet benim o![]()
Burdan istediğin taktik çıkmamış şimdi ne olacak
Evlenme kız evlenenler ne yapmış demeye geldim
![]()
Sizi tebrik ediyorum sanırım en düzgün cevabı veren sizsiniz bazı hadsizler alaycı üslup kullanmışta..Arkadaşına bakarak, cevrene bakarak, sırf o öyle yapıyor diye seninde oyle yapman gerekmez. Tabiki hayatinin kararlarini sen alacaksin ama evlilikle hersey cok zor. Ne gerek var iliskini zedelemeye. Harc paran olacak, okul giderlerin olacak ailenden bile isteyemezken evlendigin insan bi sartlari karsilamayabilir ha sen dersen ben hem çalışacağım, hem evli olacagim hem okuyacagim... Burda da bir düzen olmuyor kendimden biliyorum. Yüksek lisans yapiyorum ve çalışıyorum ama evde düzenim yok esimle tlfda dahi gorusemedigimiz zamanlar oluyor. Aceleye gerek yok simdiki aklim olsa tüm herseyi bitirir öyle evlenirdim.
Canım aceba benimi yanlış anladın çünkü ben asla dalga falan gecmedim evlenmek gayet normal birşey ben seni sevdim öylesine takıldımEvlenmek yerine daha çok alaycı tavır takınan hadsizler var.. Ama kızmıyorum onlara karakterleri ona yetiyor.. Söz meclisten dışarı![]()
Hayır hayır diğer kişilere söylüyorum size değil diğerleri dalga geçmişte biraz kimisi bana toysun vs demiş can sıkmayı seviyor millet yorumunuzu yanlış anlamadım bende sizi sevdim gülerek cevap verdimCanım aceba benimi yanlış anladın çünkü ben asla dalga falan gecmedim evlenmek gayet normal birşey ben seni sevdim öylesine takıldım
Yok sen kimseye bakma ama bunlar tecrübe ile sabit. Çoğu insan evlenmeden önce senin gibi düşünür. Evlilik kolay ve hersey onun yanında yürütülebilir. Ama öyle olmuyor. Bak benim eşim o kadar anlayışlı ki düşün evde ev arkadaşı gibiyiz hic sorun yok ama bunun yorgunlugu daha fazla oluyor. Aile kurumu en üst seviye de olmalı ama ben onu yaptigim islerden dolayi olmuyor. Ve ilerde bisey olur eşim calisamayabilir, kaybedebilirim, boşanabilirim.... o yuzden once kadin kendi ayaklari uzerinde duracak. Bu yüzden buradaki herkesin senin iyiligini düşündüğüne eminim. Arkadaşım son yilimizda evlendi ve mezuniyette 4 aylik hamile idi ve su an is falan hepsi yalan oldu. 4 yili bosa heba ettiSizi tebrik ediyorum sanırım en düzgün cevabı veren sizsiniz bazı hadsizler alaycı üslup kullanmışta..
Her insan güzel bir aile yuva kurmak ister Allah sanada nasip etsin inşallahHayır hayır diğer kişilere söylüyorum size değil diğerleri dalga geçmişte biraz kimisi bana toysun vs demiş can sıkmayı seviyor millet yorumunuzu yanlış anlamadım bende sizi sevdim gülerek cevap verdim![]()
valla yazdıklarına bakılırsa adam haklı , sen daha çocuksun.koca çok elzem bişey değil aç bdv'yi de ayaklarının üzerinde durmadan evlendiği için kafasını taştan taşa vuranları oku.Arkadaşlar evlilik için şöyleee önümde yaklaşık bir iki sene var.. Benim adam okulu bitirmemi bekliyor ama ben hemen istiyorum o yüzden bana bu adamı anında evlendirecek taktik lazımbir sene bile sabrım yok kalmadı
Narin elleriniz şimdiden dert görmesin kızçelerim
![]()
Amin inşallahher i
Her insan güzel bir aile yuva kurmak ister Allah sanada nasip etsin inşallah![]()