Taktik lütfen :)

Sana gelecek yorumlar karşı tarafı destekler niteliğinde olur ben söyliim şimdiden şaşırma yani :) .şöyle düşün bu konuyu sanki seninki açmış .. :) biz adamın düşüncesi doğrultusunda taktik veririz sana .. çünkü normali ve doğrusu bu olur..
Önce ayakların yere sağlam bassın..
Evlilik bi şekilde olur zaten..
Aday var hem kaçmıyorda .. Ne bu acele
Ben sadece alaycı tavır takınanlara söyledim sizin gibi söyleyebilirlerdi 😊

Adam ev hanımı eş istemiyor demek ki bunu anlamak bu kadar zor mu? Sizinle şu durumunuzla evlenmek istemeyen adamı oyuna getirerek nikah masasına otutup nasıl mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz. Adamın şartları belli sizin isteğiniz belli madem evlenmeye bu kadar meraklısınız; ayrılın adamdan , bulun şimdiki halinizle sizi kabul edecek birini evlenin.

Sevdiğin adamın yanında mutlusun ve evlenmek istiyorsun bu en doğal hakkin.
Peki sınav zamanı "oğlunun evi"nde yatılı kalmak isterse kayınvaliden.
Laf sokmalar başlarsa görümcen.
Valla kafa rahatken bitir okulu sonra mevzu oluyor

Önce okulunu bitir, kendini saglama al. Hayatta ne olur bilemezsin. Ayrica okul ve evlilik ikisini bi arada yürütmek cokta kolay degil. Cevremdekiler de gözlemlediklerim den yola cikiyorum.

Ve evlilik taktik üzeri kurulmasi güzel bi yaklasim da degil bence. Erkek arkadasin gayet mantikli düsünüyor.

Her sey ne güzel ilerliyor iste. Temelin saglam olsun, kendi ayaklarinin üzerinde durmayi bil daha sonra evlenirsin. Elin adami mi sana baksin, kendini paranini kazan düzenli bi maasin olsun, yine evlenirsin.

Arkadaşlar evlilik için şöyleee önümde yaklaşık bir iki sene var.. Benim adam okulu bitirmemi bekliyor ama ben hemen istiyorum o yüzden bana bu adamı anında evlendirecek taktik lazım 😂 bir sene bile sabrım yok kalmadı 😀Narin elleriniz şimdiden dert görmesin kızçelerim 😀
Bence senin adam haklı tatlım ya 😅

Sevdiğin adamın yanında mutlusun ve evlenmek istiyorsun bu en doğal hakkin.
Peki sınav zamanı "oğlunun evi"nde yatılı kalmak isterse kayınvaliden.
Laf sokmalar başlarsa görümcen.
Valla kafa rahatken bitir okulu sonra mevzu oluyor
Beni yermeyen cevap almak ne güzel oldu 🤗 haklısınız o şekilde düşünemedim.. Kendi ailemde gelmek istediğinde hayır diyemeyeceğim o yüzden iki sene sabır 🌸

Beni yermeyen cevap almak ne güzel oldu 🤗 haklısınız o şekilde düşünemedim.. Kendi ailemde gelmek istediğinde hayır diyemeyeceğim o yüzden iki sene sabır 🌸
Fikrinin değişmesine sevindim.:KK19:
İnsan bazen büyük çerçeveyi göremiyor.
Veya olaylar evlendikten sonra çok farklı.Mesela benim kv evlenmeden önce 😇 idi şimdi 😈

Sevgilin kaç yaşında?
Evlendiğinizde maddi durumunuz ne olacak?
Belki de adam açıkça benim maaşım yetmez diyemiyor, okulunu bitir çalış paranı kazan, hayat müşterek demeye getiriyor olabilir.
Hem okuyup hem ev, hem evlilik sorumluluğu alabilecek misin?

Hem okul hem ev hem koca kolay mi sanıyorsunuz?ailenizle kalıyorsunuz sanırım.anneniz 1 ay hiçbirşeye elini sürmesin,bakalım ev ve okul ve sınavlar aynı anda oluyor mu?

Back
X