Taktik meselesi

garip555

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
225
44
13
Iyi akşamlar arkadaşlar kafama takıldı gece gece benim kv.eltiyle problemliyim.Gòrusmuyorum.Şimdi bunlar nasıl samimiler normalde de anlaşamazlar pek.Sanane diyeceksiniz biliyorum.Allahim böyle gözüme gözüme sokuyorlar.Benden uzak dursunlar da ama işte foto paylaşıp bana laf vuran yorumlar falan kaç yaşında kv bile.Ben nasıl bir tavır sergilesem bilemedim çünkü kv işte hani nasıl desem ooo nasıl yaparsın bu ne nasıl is dememi bekliyor eğer onu yaparsam işte ortayi karıştıran olucam.Ne kadar banane desemde lafların üstüme geldiğini biliyorum üff alınıyorum yani kendimede.kiziyorum.Niye bunları takıyorum dkafama diye .Ne yapayım onlari nasıl görmezden geliyim nasıl bir tavır aliyim

Iyi akşamlar arkadaşlar kafama takıldı gece gece benim kv.eltiyle problemliyim.Gòrusmuyorum.Şimdi bunlar nasıl samimiler normalde de anlaşamazlar pek.Sanane diyeceksiniz biliyorum.Allahim böyle gözüme gözüme sokuyorlar.Benden uzak dursunlar da ama işte foto paylaşıp bana laf vuran yorumlar falan kaç yaşında kv bile.Ben nasıl bir tavır sergilesem bilemedim çünkü kv işte hani nasıl desem ooo nasıl yaparsın bu ne nasıl is dememi bekliyor eğer onu yaparsam işte ortayi karıştıran olucam.Ne kadar banane desemde lafların üstüme geldiğini biliyorum üff alınıyorum yani kendimede.kiziyorum.Niye bunları takıyorum dkafama diye .Ne yapayım onlari nasıl görmezden geliyim nasıl bir tavır aliyim
yanlis animsamiyorsam kayyum biraderiniz eltinizi aldatmisti ve siz de eltinizin bu durumu affetmesi uzerine baya bir saydirmistiniz konunuzda.
kayyum valideniz su an diger gelini ile samimi cunku eltiniz esinin esi olma durumundan yara almis bir kadin. dolayisiyla yarasini bir baska sifatla, kayyum ailesinin gelini olmak sifatiyla kamufle ediyor.
valide hanim ise oglunun yedigi haltin acisini dindirme cabasinda. bir kadin olarak belki de empati kurmustur, kimbilir?
peki size ne oluyor?
siz neden her seyi kendi uzerinize aliyorsunuz?

yanlis animsamiyorsam kayyum biraderiniz eltinizi aldatmisti ve siz de eltinizin bu durumu affetmesi uzerine baya bir saydirmistiniz konunuzda.
kayyum valideniz su an diger gelini ile samimi cunku eltiniz esinin esi olma durumundan yara almis bir kadin. dolayisiyla yarasini bir baska sifatla, kayyum ailesinin gelini olmak sifatiyla kamufle ediyor.
valide hanim ise oglunun yedigi haltin acisini dindirme cabasinda. bir kadin olarak belki de empati kurmustur, kimbilir?
peki size ne oluyor?
siz neden her seyi kendi uzerinize aliyorsunuz?
Belki de eltiyim ya ondandir

Belki de eltiyim ya ondandir
hanimefendi, sizin o ailenin bir ferdi olmaniz sizin her seyi uzerinize alma sevdaniza bir temel olmaz. yahut her yapilan seyin de size karsilik-size dair-size ragmen olmasina mana vermez.
bu bakis acisini sahiplenme konusundaki ozguveninizi hayatin baska dallarina yansitsaniz, elti olmaktan cok daha otesi olurdunuz. onu da soyliyeyim.

Yoklar bende Eşimde annesi var onda görüyorum hatta o gösteriyor seninkiler cosuyor.diye.Bende kızıyorum kendime niye takıyorum bunları diye ama üzerime de alınıyorum yani.
Alınacak ne var
Ya sende git muhteşem üçlü olun
Ya aman bana ne benden uzak olsunlar da ne yapıyolarsa yapsınlar de
Eşinde bi tuhaf, komşu teyzeler gibi veriyo gazı

Alınacak ne var
Ya sende git muhteşem üçlü olun
Ya aman bana ne benden uzak olsunlar da ne yapıyolarsa yapsınlar de
Eşinde bi tuhaf, komşu teyzeler gibi veriyo gazı
Bende kızdım eşime ya bırak şunları gösterme diyorum gülüyor o işin dalgasinda ergen kanki gibiler diyor.hala

Birde benim alınmam ne için aslında onu anlatmadim.Esim bende önce bir nişanliligi olmuş akraba larını kiziyla.Herneyse olmamış geçmiş zaman.Evlenmiş o kız boşanmış simdi.Benim isgüzar eltide benim oturduğum binaya taşınması bayagi bir ugrasmis.İşte geçen gün eşimi aradı benim yanımda neyse işte x ordan ev buldu da akraba olarak yardım etmek görevimiz falan.Hani kızında ailesi falan burda yani bende eşimin elinden telefonu aldım ne alaka o kadar akraba canlisisiysaniz eşine söyle o yardım etsin dedim.Hala işte ben senle muhattap olmuyorum noldu niye rahatsız oldun falan sinir etti beni

Birde benim alınmam ne için aslında onu anlatmadim.Esim bende önce bir nişanliligi olmuş akraba larını kiziyla.Herneyse olmamış geçmiş zaman.Evlenmiş o kız boşanmış simdi.Benim isgüzar eltide benim oturduğum binaya taşınması bayagi bir ugrasmis.İşte geçen gün eşimi aradı benim yanımda neyse işte x ordan ev buldu da akraba olarak yardım etmek görevimiz falan.Hani kızında ailesi falan burda yani bende eşimin elinden telefonu aldım ne alaka o kadar akraba canlisisiysaniz eşine söyle o yardım etsin dedim.Hala işte ben senle muhattap olmuyorum noldu niye rahatsız oldun falan sinir etti beni
Eltin çok fena
Bilerek yapıyo demek ki
Hiç oralı olma, eşin konuşsun eşini arıyorlarsa
Ama eşine dersin yani onca ailesi akrabası dururken yardım etmek sana mı düştü, yengene deki kendi eşini yollasın
Sen muhatap olma bence, seviniyodur kızdırdığını gördükçe

Konunda eltinle kayınvalidenin samimi pozlarına bozuluyo gibi yazmışsın
Bence son yazdığın yorumda eltinin karakteri daha çok ortaya çıkıyo
Hiç görüşme, konuşma daha iyi

Bir
Eltin çok fena
Bilerek yapıyo demek ki
Hiç oralı olma, eşin konuşsun eşini arıyorlarsa
Ama eşine dersin yani onca ailesi akrabası dururken yardım etmek sana mı düştü, yengene deki kendi eşini yollasın
Sen muhatap olma bence, seviniyodur kızdırdığını gördükçe
Zaten amacı o.Tabiki huzursuz oluyorum Eşimde öyle zavalli güya eski nişanlısı ya diyor olmazsa gideriz uzak bir yere diye.Simdiden komsular duymus az çok herkes biliyor yani akraba oldukları icin.İşte eşimin hala si bayagi kızmış eltime amacın ne niye ortalığı karıştırıyorsunuz diye falan.

Bir

Zaten amacı o.Tabiki huzursuz oluyorum Eşimde öyle zavalli güya eski nişanlısı ya diyor olmazsa gideriz uzak bir yere diye.Simdiden komsular duymus az çok herkes biliyor yani akraba oldukları icin.İşte eşimin hala si bayagi kızmış eltime amacın ne niye ortalığı karıştırıyorsunuz diye falan.
Amacını biliyorsun madem sinirlensen de açıp telefonu saydırma
Belli etme yani
Eşin arasın, bana ne kim taşınıyosa nakliyeci çağırsın desin
Hayret bişey

Konunda eltinle kayınvalidenin samimi pozlarına bozuluyo gibi yazmışsın
Bence son yazdığın yorumda eltinin karakteri daha çok ortaya çıkıyo
Hiç görüşme, konuşma daha iyi
Benim zoruna giden kv ne olursa olsun bu konuda bari biraz benden yana olsaydı yada hani aile büyugumuz ya ona göre davran saydi bu olaydan sonra samimiyet arttı onada çok bozuldum

Back
X