- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi mavigece07
-
hmmmm :26::26::26: .... Tam benim kafadasınız bende sizin gibi düşünüyorum.... Ama onun ilgi alakasıda benim ki gibi yoğun olsun istiyorum .....
Öyle şeyler zamanla rayına oturuyor. İlişkide ilk başta illaki bi taraf daha ilgili oluyor zaten. Zamanla tam dengeleniyor. Benimki öyle oluyor en azından. Bence taktik falan boşverin, canınız nasıl istiyorsa öyle davranın:) Karşıdaki insan sizi seviyorsa taktiğe gerek yok zaten. Kimse sevdiği veya hoşlandığı insandan bunalmaz her gün mesaj atıyor diye.
Kızma,kırılma ama adam bence hoşlanmamış.
Gerçekten ilişki yaşamak isteyen insan kadını el üstünde tutar.
Hele ki bunlar ilk zamanlarınız daha çok peşinde dolanması gerek.
teşekkür ederim iyi ki konu açmışım...içime su serptiniz...
Doğru dürüst tanımıyorsun.Aranızda birşey yok.Sadece görüşmüşsünüz.Sen yazmadan yazmıyor.Yaşadığınız birşey yok.Nesini bağlayacaksın ki kendine.Seni tanımak istemiyosa açıkça söylemesini istemişsin ama sen istedin diye bunu söylemesini bekleme.Bazı insanlar söyleyemez tavırlarıyla belli eder.Bu adam da tanımak istese mutlaka adım atardı.Çok saçma belki ama hemen hemen herkesten aldığım tavsiyelerde hep bir taktik tüyoları veriyorlar... Biriyle görüşmeye başladım 1 ay oldu... Gayet olumlu yaklaşıyo bana karşı tanıyarak devam edelim diyo sevgili olmayıda isterim diyo.... Çünkü hep kartlarımı açık oynadım taktik yapmadım... Ne düşünüyosam söyledim eğer beni tanımak istemiyosa bunu bana açıkça söylemesini istedim....
Tanımak istediğini söylediği halde çoook yavaş davranıyo...Belki bazı insanlar mesaj yazmayı sevmiyo olabilir..Ama insan yeni tanımaya başladığı bi insanı telefonlada mı aramaz.. hiç mi aklına gelmiyorum.... Şimdiye kadar 2-3 kez kendiliğinden mesaj yazdı ...Diğer zamanlar hep ben hal hatır soruyorum ondada her gün değil bir gün yazıyosam bir gün yazmıyorum. Yeni terfi etti sorumlulukları arttı..Dedesi öldü yeni..Ama ben mesaj atmasam bunları öğrenemicektim bile.. Sizce onu kendime bağlamak için nasıl taktikler yapmalıyım....Tecrübeli arkadaşlardan Tüyolar istiyorum ... Şimdi hiç mesaj yazmayayım diyorum çatlasam patlasam o yazmadan asla yazmayayım..yazarsada onun gibi kısa cevaplar yazayım diyorum.... Bir de benim daha önce hiç ciddi bir ilişkim olmadı...tabiki hoşlandığım görüştümğüm çok insan oldu...Ama ciddi anlamda olursa bu ilk olucak ikimizinde anneleri görüştüğümüzü biliyo...o 31 yaşında ben 29 .... Diyelimki 5 gün sonra mesaj attı bana ..nasıl bir tavır içine girmeliyimde gizemli olup kendime bağlayayım... ???? :44::44::44:
işte ben ona açıkça sordum zaten düşüncelerini... eğer istemiyosa bileyim diye ...istiyorum diyo...beğendiğinide söylüyo...hatta yüzyüzede çok tatlısın yaa falan dedi...
işte bu değişik biri anlamadım bende :26:
bende böyle düşünüyorum...ama şimdi sırf şımarmasın diye arayıp sormak istediğim halde kendimi tutucam ... ya o çok relax ya ben fazla evhamlıyım...çözemedim arkadaş !
Söyleyip geri çekilmeyeceksin arkadaşım.
Beklentilerini bir bir anlatacaksın.
Böyle olmazsa biter diyeceksin.
Önce sen kendini net tanıt ki top onda kalsın. Ondan sonra geri çekil.
Doğru dürüst tanımıyorsun.Aranızda birşey yok.Sadece görüşmüşsünüz.Sen yazmadan yazmıyor.Yaşadığınız birşey yok.Nesini bağlayacaksın ki kendine.Seni tanımak istemiyosa açıkça söylemesini istemişsin ama sen istedin diye bunu söylemesini bekleme.Bazı insanlar söyleyemez tavırlarıyla belli eder.Bu adam da tanımak istese mutlaka adım atardı.
Ben olsam tutmazdım kendimi, hoş eşimle facebook'ta tanışmış olmamıza rağmen tutmadım da. İçimden ne geliyorsa söyledim. Düşünmedim hiç "yok böyle yaparsam şöyle düşünür" , "yok kaçan kovalanır" , "yok şöyle yaparsam egosu şişmesin" diye düşünmedim. Varsa bir sıkıntı, şu var bu var, derdin ne senin, diye sordum. Trip atmadım, plan yapmadım. İyi ki de böyle yapmışım. Evlendik ama ikimizde de değişen bir şey yok. Çünkü ne o ne de ben, bazı şeyleri elde edene kadar kişiliğimizi gizleme gereği duymamıştık. O yüzden sürprizlerle karşılaşmadım evlendikten sonra. Bence alın karşınıza konuşun. "Sen beni tanımak istediğini söyledin ama, bu gayreti sende göremiyorum. Birbirimizin boşuna zamanını çalmayalım, eğer seni aksi düşünceye sevk eden bir durum varsa bilmek isterim" bu kadar söyleyeceğin şey. Ya o çok rahat ya ben evhamlıyım çözemedim demişsin de, çözmek için konuşmak gerekir. "Şımarmasın diye aramayacağım" denmez.Bence yani. Emin ol karşında ki doğru insansa, senin ilginden aramandan şımarmaz, memnun olur.
Güzelim herşey ortada.Konuşacak birşey de yok.Belki de annesi ısrar ediyordur illa tanı diye.Zorlamayla da olmaz.İsteyen adam ne yapar eder görüşür tanır arar yazar.Knedini kandırma.Üstüne düşme üzülürsün.bazen yazıyo... ama ben bi 5 gün yazmassam falan....
Çok fazla taktiğe gerek yok bence. kendin ol, fazla üstüne düşme. kendi görüşmelerimde de gördüm: kaçan kovalanıyor. eğer senden hoşlandıysa sana ilgisi varsa muhakkak arayacak ya da mesaj atacaktır.1 hafta öncesine kadar birisiyle görüşüyordum ben de. bir hafta süren bir görüşmeydi. tanımaya çalışıyorduk birbirimizi. her gün birkaç kez bana mesaj atıyordu ve sonra arıyordu ben zoraki cevap yazıyordum. çünkü kendisiyle ilgili kafamda çok soru vardı, huzursuzdum isteksizdim.ve nihayetinde kendisine olumsuz düşündüğümü ifade ettim.hakkında hayırlısı olsun.
Güzelim herşey ortada.Konuşacak birşey de yok.Belki de annesi ısrar ediyordur illa tanı diye.Zorlamayla da olmaz.İsteyen adam ne yapar eder görüşür tanır arar yazar.Knedini kandırma.Üstüne düşme üzülürsün.
Yani canım sonuçta ne olursa olsun,bu adam seni aramıyor.Sen niye üstüne düşüyorsun.Bırak gitsin.Zaten 1 aylık bir mevzuymuş.Tanımıyorsun etmiyorsun belki de hiç istemeyeceğin biri.Şimdiden bu kadar kafa yorarsan,ileride daha çok üzülürsün.Seni aramayan birini asla aramamalısın bir genç kız olarak.biz kendiliğimizden tanıştık annesi tarafı sebep olmadı :44: ... ama sonra hemen annesine anlatmış... annesi zaten beğenmiş galiba beni buna benzer bişey de söyledi...
Çok saçma belki ama hemen hemen herkesten aldığım tavsiyelerde hep bir taktik tüyoları veriyorlar... Biriyle görüşmeye başladım 1 ay oldu... Gayet olumlu yaklaşıyo bana karşı tanıyarak devam edelim diyo sevgili olmayıda isterim diyo.... Çünkü hep kartlarımı açık oynadım taktik yapmadım... Ne düşünüyosam söyledim eğer beni tanımak istemiyosa bunu bana açıkça söylemesini istedim....
Tanımak istediğini söylediği halde çoook yavaş davranıyo...Belki bazı insanlar mesaj yazmayı sevmiyo olabilir..Ama insan yeni tanımaya başladığı bi insanı telefonlada mı aramaz.. hiç mi aklına gelmiyorum.... Şimdiye kadar 2-3 kez kendiliğinden mesaj yazdı ...Diğer zamanlar hep ben hal hatır soruyorum ondada her gün değil bir gün yazıyosam bir gün yazmıyorum. Yeni terfi etti sorumlulukları arttı..Dedesi öldü yeni..Ama ben mesaj atmasam bunları öğrenemicektim bile.. Sizce onu kendime bağlamak için nasıl taktikler yapmalıyım....Tecrübeli arkadaşlardan Tüyolar istiyorum ... Şimdi hiç mesaj yazmayayım diyorum çatlasam patlasam o yazmadan asla yazmayayım..yazarsada onun gibi kısa cevaplar yazayım diyorum.... Bir de benim daha önce hiç ciddi bir ilişkim olmadı...tabiki hoşlandığım görüştümğüm çok insan oldu...Ama ciddi anlamda olursa bu ilk olucak ikimizinde anneleri görüştüğümüzü biliyo...o 31 yaşında ben 29 .... Diyelimki 5 gün sonra mesaj attı bana ..nasıl bir tavır içine girmeliyimde gizemli olup kendime bağlayayım... ???? :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?