- Konu Sahibi mavigece07
Çok saçma belki ama hemen hemen herkesten aldığım tavsiyelerde hep bir taktik tüyoları veriyorlar... Biriyle görüşmeye başladım 1 ay oldu... Gayet olumlu yaklaşıyo bana karşı tanıyarak devam edelim diyo sevgili olmayıda isterim diyo.... Çünkü hep kartlarımı açık oynadım taktik yapmadım... Ne düşünüyosam söyledim eğer beni tanımak istemiyosa bunu bana açıkça söylemesini istedim....
Tanımak istediğini söylediği halde çoook yavaş davranıyo...Belki bazı insanlar mesaj yazmayı sevmiyo olabilir..Ama insan yeni tanımaya başladığı bi insanı telefonlada mı aramaz.. hiç mi aklına gelmiyorum
.... Şimdiye kadar 2-3 kez kendiliğinden mesaj yazdı ...Diğer zamanlar hep ben hal hatır soruyorum ondada her gün değil bir gün yazıyosam bir gün yazmıyorum. Yeni terfi etti sorumlulukları arttı..Dedesi öldü yeni..Ama ben mesaj atmasam bunları öğrenemicektim bile.. Sizce onu kendime bağlamak için nasıl taktikler yapmalıyım....Tecrübeli arkadaşlardan Tüyolar istiyorum 

... Şimdi hiç mesaj yazmayayım diyorum çatlasam patlasam o yazmadan asla yazmayayım..yazarsada onun gibi kısa cevaplar yazayım diyorum.... Bir de benim daha önce hiç ciddi bir ilişkim olmadı...tabiki hoşlandığım görüştümğüm çok insan oldu...Ama ciddi anlamda olursa bu ilk olucak ikimizinde anneleri görüştüğümüzü biliyo...o 31 yaşında ben 29 .... Diyelimki 5 gün sonra mesaj attı bana ..nasıl bir tavır içine girmeliyimde gizemli olup kendime bağlayayım... ???? :44::44::44:
Tanımak istediğini söylediği halde çoook yavaş davranıyo...Belki bazı insanlar mesaj yazmayı sevmiyo olabilir..Ama insan yeni tanımaya başladığı bi insanı telefonlada mı aramaz.. hiç mi aklına gelmiyorum