- Konu Sahibi taktak9293
bir de ne kadar süredir evlisiniz? ve bu düzeni kuralı ne kadar oldu? Yoruldugunuz herseyi ben hesaplıyorum her seyin derdine ben düşüyorum diye hissettiniz mi?
5 yıl olmak üzere evleneli
Yorulmadım çünkü eşimin bahsettiğiniz türden savurganlıkları yok, kendi harçlığından millete yemekte ısmarlar, almak istediğini de alır ancak savurmaz parayı, ayda bir falan gece dışarı çıkar kredi kartını yanına veririm ne hesap gelirse karışmam o da 200-300 gibi bir rakam olur. Bunun dışında para biriktirebiliyoruz, hesapları takip etmek beni yormuyor çünkü eşimden önce de yapıyordum zaten. Her şeyin derdine ben düşüyorum diye hiç hissetmedim, benim yaptıklarım var, onun yaptıkları var ve aramızda çokça da sevgi var. Hesap takip etmek gibi bir işten incitmeyiz birbirimizi asla. Para konuları aramızda hiç sorun olmadı, ödediği nafakalara, ekstra masraflara rağmen. En başında maaş kartını, kredi kartını, internet şifrelerini verdi, para sende dursun bende kalırsa çar çur ederim dedi ve konu kapandı.
Ben onun gözünün içine bakarım, o da benim , huzurla yaşamak tek derdimiz ve bunu kolayına bozmayız, biraz da yaşlarımız etken sanırım, 40 yaşında bakış açısı biraz farklı oluyor.