- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
20yimYaş kaç
Aynen katıldımKızma ama ben erkek arkadaşının seni sevmediğini düşünüyorum önceliği sen değilsin
Bu konu ile önceliğin bağlantısını nasıl kurdunuz?Kızma ama ben erkek arkadaşının seni sevmediğini düşünüyorum önceliği sen değilsin
Mesajlaşmak sorun degil meşgule almasından hoşlanmıyorum yanı ben de dışarda işi var sandım meger evde yemek yiyormusBazı ınsanlar sevmıyor mesajlasmak falan ?
Bu konu ile önceliğin bağlantısını nasıl kurdunuz?
Mesela?Beklentiler, öncelikler farklı
Bana da oyle geliyor ama sacma yani bizim bi ilişkimiz var sonuctaBence kasıtlı meşgule atıyor. Merakta bırakmak hoşuna gitmiş gibi..
Çünkü konu sahibi önceliğinin kendisi olduğunu çok düşünüyor nişanlısının o yüzden üstüste adam yerken cevap almadığı halde mesajlar atıyor, sonra alınıyor git kendine eğlenilecek kız bul diyor, naz yapıyor, trip yapıyor, şımarıklık yapıyor. öyle böyle ÖNCELİĞİNİN kendisi olmasını sağlamaya çalışıyor.
2-3 konusuna denk geldim de naz, niyaz, şımarıklıkla ya da adamın iflah olmaz Peygamber sabrıyla gidiyor ilişki :)
Sizin konunuza gelince; önceliğin siz olmadığını değil de erkeklerin düz mantık yani bizim kadar incelikli düşünemediğinden diye düşünüyorum.
Sizi gerçekten sevdiğini Hissediyorsanız size fazla gelen bu rahatlığını çok dert etmeyin.
Daha dün sevgilim erkek arkadaşıyla buluşmaya gidiyor beni tercih etmiyor demedinmi hangi insan sevgilisinin sinema teklifini reddeder üstelik bunun sebebi önemli bişey değil erkek arkadaşını tercih etmek olur? ben seni kırmak için değil hayat kısa sevilmediğin yerde durma karşılıklı aşk yaşayacağın bir ilişkiyi erteleme diye diyorumBu konu ile önceliğin bağlantısını nasıl kurdunuz?
Ben de zaten terslemedim gerçekten soru cümlesi idi.Daha dün sevgilim erkek arkadaşıyla buluşmaya gidiyor beni tercih etmiyor demedinmi hangi insan sevgilisinin sinema teklifini reddeder üstelik bunun sebebi önemli bişey değil erkek arkadaşını tercih etmek olur? ben seni kırmak için değil hayat kısa sevilmediğin yerde durma karşılıklı aşk yaşayacağın bir ilişkiyi erteleme diye diyorum
Mesela?
Bu benim konum değil gereksiz polemik yapmayalım :)Çünkü konu sahibi önceliğinin kendisi olduğunu çok düşünüyor nişanlısının o yüzden üstüste adam yerken cevap almadığı halde mesajlar atıyor, sonra alınıyor git kendine eğlenilecek kız bul diyor, naz yapıyor, trip yapıyor, şımarıklık yapıyor. öyle böyle ÖNCELİĞİNİN kendisi olmasını sağlamaya çalışıyor.
2-3 konusuna denk geldim de naz, niyaz, şımarıklıkla ya da adamın iflah olmaz Peygamber sabrıyla gidiyor ilişki :)
Sizin konunuza gelince; önceliğin siz olmadığını değil de erkeklerin düz mantık yani bizim kadar incelikli düşünemediğinden diye düşünüyorum.
Sizi gerçekten sevdiğini Hissediyorsanız size fazla gelen bu rahatlığını çok dert etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?