• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktin verin :)

Kizlar selam hoşlandigim bi cocuk var. surekli konusuyoruz ama cok degisik biri cool diyorlar ona artik :KK70: bende degisik olmak onda iz birakmak istiyorum beni de cool yapin taktik verin 😂 ne yapayim bi erkegi nasil baglarim kendime . Kotu yorum yapcaklar yapmasin taktik istiyorum sadece :KK70:
Coll sonradan olunmaz ki. Ya oylesindir ya değilsindir. Yani yanımda çok sırıtma. Heycanlandigini çok belli etme. Simarmasin sonra🤣

Gizemli olacaksın.. Her aradığımda ulaşamayacak. Mesajlara geç cvp ver. Hayatının odağı o olmasın. Bazen de çok candan ol. Çözemediği için acaba derken aşık olur.

Hiç böyle şeyler bilmem ki 🤣 konuyu okuyunca bir gülme geldi 🤣
Kk'nın güzel hatunları belki yardımcı olur 😇
Bu arada nacizane fikrim: olmadığın biri gibi olmak yerine, kendin olmaya devam et. Etkilenecek insan böyle etkilensin
Ben kendim gini biri olsaydim asla bu kadar sevenim olmazdi vallahi cok guzel degiljm ama anlamadim asla plotonik askim cok olmadi hep sevildim diyebilirim bunu nasil yaptim dersen bir yemege cikariz ben cok sessiz dururum gulerken bile muntazam gulerim aglamadan once aynaya bakarim dedikodu yapmiyormus gibi davranirim. Cok hafif makyaj. Guzel kiyafetler bazen seksi. Deki normalde nasilsin. Eve gekirim suyah tayt ustune beyaz tisort. Bir kahkaha atatim ustten alttan fircayla vururlar. Ablalarim kuzenlerim komsu arkadaslarim oyle dedikodular varki bende vatsapta grup bile var. Aglayinca gozumu birak sumukelrim su gibi akar. Ama özüm bu. Evlenmeden oncede hep soylenirdi cok farkli aurasi var bu kizin diye. Bilseler normal halimi sence severlermi pesimden bunkadar kosulurmu. Disarda saclar belimde her daim fönlü şık cantalar hafif topuklu ayakabilar gozlukler. Heyyy yavrummm heyyyyy😂😂😂

Ben hiç cool biri değilimdir hatta tanıştığım gün, aşık olup vedalasirken öpüştüğüm gün olur genelde. Hele bir aşık olayım, dolu dizgin koşar adım ilerlerim, ilk günden ellerimle beslerim falan:)) hele tatilde tanıştiysam dönüşte mutlaka yanımdan bır hediye bırakırım (bazen kolyemi anahtarligina eklerim, bazen hamagimi veririm, hiç bir şey yapamazsam tükenmez kalemle resim çizerim) dönüşte de mektup falan atarim 🤪🤪
Yani dünyada Cool olacak son kişiyim. Ama çok etkileyici ve ayrıldıktan uzun yıllar sonra bile 'o neydi la' diye hatırlanan bir kadın olduğuma inanıyorum (hayatına girdiğim insanlar ısrarlı bir şekilde böyle söyler)
Yani karşıdakini etkilemenin cool olmakla, soğuk durmakla vs vs en ufak bir alakası yok. Kendin olman , doğal olman yeterli. Senden etkilenen insan zaten enerjinden etkilenecektir. Eğer ortada sen 'cool yapınca' sana gelen bir insan varsa, özüne döndüğünde o kişi senden soğumaya başlamaz mi?
Bence doğal ol, kendin gibi ol. Seni tamamen kendin olduğu için severse ne ala, sevmezse de 'sen daha iyilerine layiksin'

Gülümse. Sıradan davran herkese nasıl davranıyorsan. Ama arada küçük işaretlerle ver sadwce ona özel Bi bakıış Bi gülümseme. Ama abartmadan. Mesaj atma sakın aramada.. O atarsa geç cevpa vee bazende hemen. Geç cevpa vediğnşde sorarsa işim var de. İlgisi varsa sana evcil kediciğin olur. Yok yoksa coooollll koreli gibi takılmaya devam eder 😃

Ben hiç cool biri değilimdir hatta tanıştığım gün, aşık olup vedalasirken öpüştüğüm gün olur genelde. Hele bir aşık olayım, dolu dizgin koşar adım ilerlerim, ilk günden ellerimle beslerim falan:)) hele tatilde tanıştiysam dönüşte mutlaka yanımdan bır hediye bırakırım (bazen kolyemi anahtarligina eklerim, bazen hamagimi veririm, hiç bir şey yapamazsam tükenmez kalemle resim çizerim) dönüşte de mektup falan atarim 🤪🤪
Yani dünyada Cool olacak son kişiyim. Ama çok etkileyici ve ayrıldıktan uzun yıllar sonra bile 'o neydi la' diye hatırlanan bir kadın olduğuma inanıyorum (hayatına girdiğim insanlar ısrarlı bir şekilde böyle söyler)
Yani karşıdakini etkilemenin cool olmakla, soğuk durmakla vs vs en ufak bir alakası yok. Kendin olman , doğal olman yeterli. Senden etkilenen insan zaten enerjinden etkilenecektir. Eğer ortada sen 'cool yapınca' sana gelen bir insan varsa, özüne döndüğünde o kişi senden soğumaya başlamaz mi?
Bence doğal ol, kendin gibi ol. Seni tamamen kendin olduğu için severse ne ala, sevmezse de 'sen daha iyilerine layiksin'
Imzami atarım şu yoruma. En güzeli...kendin olmaktan çıkmak sürdürülebilir bir şey değil zaten.

Konu sahibi senin için izlediğim bir şeyi araştırıp buldum bak. Güldür Güldür de vücudundaki tüm gözeneklerden özgüven akan bir kadının skeci vardı, gülmüştüm baya:))) bak izle taktik al...özgüven meselesi yaz çıkar karşına:))

bence cool olmak gercekten zorla olacak bir is degil. bir de kime gore cool yani herkese gore degisiyor. bir cocuk vardi lisede ay herkes ona ölüp biterdi cok cool diye, bana ve bir arkadasima da cok garip gelirdi. boyle ders dinlerken bile gozlerini kisarak seksi olmaya calisarak bakardi etrafa, komikti yani.

beni de cool bulanlar da oluyor soguk bulanlar da oluyor. mesela herkes sasirir sevgilimin benimle nasil anlastigina cunku o dunyanin en sevecen en insan canlisi adamlarindan biridir, ben de asiri soguk dururum en basta herkese karsi. ama ikimiz feci iyi anlasiriz cunku ikimiz de icimizden geldigi gibi davraniyoruz, ben ornegin havali goruneyim diye rol yapsam veya o herkesle iyi gecinmek icin guler yuzlu olsa eh yani bir yerde patlardik. icinizden geleni yapin olacagi varsa olur zaten.

Back
X