Ben hiç cool biri değilimdir hatta tanıştığım gün, aşık olup vedalasirken öpüştüğüm gün olur genelde. Hele bir aşık olayım, dolu dizgin koşar adım ilerlerim, ilk günden ellerimle beslerim falan:)) hele tatilde tanıştiysam dönüşte mutlaka yanımdan bır hediye bırakırım (bazen kolyemi anahtarligina eklerim, bazen hamagimi veririm, hiç bir şey yapamazsam tükenmez kalemle resim çizerim) dönüşte de mektup falan atarim

Yani dünyada Cool olacak son kişiyim. Ama çok etkileyici ve ayrıldıktan uzun yıllar sonra bile 'o neydi la' diye hatırlanan bir kadın olduğuma inanıyorum (hayatına girdiğim insanlar ısrarlı bir şekilde böyle söyler)
Yani karşıdakini etkilemenin cool olmakla, soğuk durmakla vs vs en ufak bir alakası yok. Kendin olman , doğal olman yeterli. Senden etkilenen insan zaten enerjinden etkilenecektir. Eğer ortada sen 'cool yapınca' sana gelen bir insan varsa, özüne döndüğünde o kişi senden soğumaya başlamaz mi?
Bence doğal ol, kendin gibi ol. Seni tamamen kendin olduğu için severse ne ala, sevmezse de 'sen daha iyilerine layiksin'