• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktin verin :)

Ben kendim gini biri olsaydim asla bu kadar sevenim olmazdi vallahi cok guzel degiljm ama anlamadim asla plotonik askim cok olmadi hep sevildim diyebilirim bunu nasil yaptim dersen bir yemege cikariz ben cok sessiz dururum gulerken bile muntazam gulerim aglamadan once aynaya bakarim dedikodu yapmiyormus gibi davranirim. Cok hafif makyaj. Guzel kiyafetler bazen seksi. Deki normalde nasilsin. Eve gekirim suyah tayt ustune beyaz tisort. Bir kahkaha atatim ustten alttan fircayla vururlar. Ablalarim kuzenlerim komsu arkadaslarim oyle dedikodular varki bende vatsapta grup bile var. Aglayinca gozumu birak sumukelrim su gibi akar. Ama özüm bu. Evlenmeden oncede hep soylenirdi cok farkli aurasi var bu kizin diye. Bilseler normal halimi sence severlermi pesimden bunkadar kosulurmu. Disarda saclar belimde her daim fönlü şık cantalar hafif topuklu ayakabilar gozlukler. Heyyy yavrummm heyyyyy😂😂😂
Sanki beni anlattin bende oyleyim .hatta kuzenlerim disardaki halimi gordukten sonra eve gelince yine feriha oldun derler🤣🤣

Ben hiç cool biri değilimdir hatta tanıştığım gün, aşık olup vedalasirken öpüştüğüm gün olur genelde. Hele bir aşık olayım, dolu dizgin koşar adım ilerlerim, ilk günden ellerimle beslerim falan:)) hele tatilde tanıştiysam dönüşte mutlaka yanımdan bır hediye bırakırım (bazen kolyemi anahtarligina eklerim, bazen hamagimi veririm, hiç bir şey yapamazsam tükenmez kalemle resim çizerim) dönüşte de mektup falan atarim 🤪🤪
Yani dünyada Cool olacak son kişiyim. Ama çok etkileyici ve ayrıldıktan uzun yıllar sonra bile 'o neydi la' diye hatırlanan bir kadın olduğuma inanıyorum (hayatına girdiğim insanlar ısrarlı bir şekilde böyle söyler)
Yani karşıdakini etkilemenin cool olmakla, soğuk durmakla vs vs en ufak bir alakası yok. Kendin olman , doğal olman yeterli. Senden etkilenen insan zaten enerjinden etkilenecektir. Eğer ortada sen 'cool yapınca' sana gelen bir insan varsa, özüne döndüğünde o kişi senden soğumaya başlamaz mi?
Bence doğal ol, kendin gibi ol. Seni tamamen kendin olduğu için severse ne ala, sevmezse de 'sen daha iyilerine layiksin'
Cok sevdim yazınızı cok tesekkurler :))

Gülümse. Sıradan davran herkese nasıl davranıyorsan. Ama arada küçük işaretlerle ver sadwce ona özel Bi bakıış Bi gülümseme. Ama abartmadan. Mesaj atma sakın aramada.. O atarsa geç cevpa vee bazende hemen. Geç cevpa vediğnşde sorarsa işim var de. İlgisi varsa sana evcil kediciğin olur. Yok yoksa coooollll koreli gibi takılmaya devam eder 😃
Deneyecegiiimm:))

bence cool olmak gercekten zorla olacak bir is degil. bir de kime gore cool yani herkese gore degisiyor. bir cocuk vardi lisede ay herkes ona ölüp biterdi cok cool diye, bana ve bir arkadasima da cok garip gelirdi. boyle ders dinlerken bile gozlerini kisarak seksi olmaya calisarak bakardi etrafa, komikti yani.

beni de cool bulanlar da oluyor soguk bulanlar da oluyor. mesela herkes sasirir sevgilimin benimle nasil anlastigina cunku o dunyanin en sevecen en insan canlisi adamlarindan biridir, ben de asiri soguk dururum en basta herkese karsi. ama ikimiz feci iyi anlasiriz cunku ikimiz de icimizden geldigi gibi davraniyoruz, ben ornegin havali goruneyim diye rol yapsam veya o herkesle iyi gecinmek icin guler yuzlu olsa eh yani bir yerde patlardik. icinizden geleni yapin olacagi varsa olur zaten.
Tesekkur ederim :)

cool ne ben biliyorum, soğuk demek. Ve işin açığı onlar kadınların açığını bulmuş erkekler o yüzden kadınları umursamıyor soğuk davranıyorlar. aynı zamanda birine cool deniyorsa bu "kurnaz jonhy sins" diyemedikleri içindir. boşver tatlım coollar zengin kız alıp yollarını bulmaya çalışıyorlar en sonunda hepsi zengin birini alıp yolunu buluyor.

örn: burak özçivit, kıvanç, türkiye yakışıklısı bir oğlan

öyle gidip kendini görünce heyecanlanan kadınlarla olmadı bu coollar

kadınlar hayatı görüp geçirmiş işlerinde zirveye tırmanmış yada tırmanmakta olan kadınlardı

yani eğer mesleğiniz yoksa daha hiç ümitlenmemelisin

Bence konuşma sırasında kasılmak yerine keyifli vakit geçirme odaklı olmalı ama iletişiminiz yokken onda olmadığını hissettirmelisin onun dışında seni olduğun gibi tanısın ama ben illa taktik istiyorum diyorsan esra ezmecinin kadınlar sıcak sever erkekler soğuk kitabında sağlıklı ilişki için iletişim becerileri anlatılıyor

cool ne ben biliyorum, soğuk demek. Ve işin açığı onlar kadınların açığını bulmuş erkekler o yüzden kadınları umursamıyor soğuk davranıyorlar. aynı zamanda birine cool deniyorsa bu "kurnaz jonhy sins" diyemedikleri içindir. boşver tatlım coollar zengin kız alıp yollarını bulmaya çalışıyorlar en sonunda hepsi zengin birini alıp yolunu buluyor.
Kurnaz johny sins 🤣🤣 yani evet şimarik oluyorlar genelde

Bence konuşma sırasında kasılmak yerine keyifli vakit geçirme odaklı olmalı ama iletişiminiz yokken onda olmadığını hissettirmelisin onun dışında seni olduğun gibi tanısın ama ben illa taktik istiyorum diyorsan esra ezmecinin kadınlar sıcak sever erkekler soğuk kitabında sağlıklı ilişki için iletişim becerileri anlatılıyor
Hemen araştiriyorum tesekkurler :)

Bizim sinifta bi cocuk vardi. Kimseyle muhattap olmaz falan. Dimdik yurur, oturur, dinler, bazen 1 2 kilit soru sorar, dimdik yurur cikar gider.
Cok cool bulurdum, neyse bir gun beni retweet etti falan ben nasil sok. Biraz konustuk falan, cool degil net asosyalmis. Hic arkadasim olmadigi icin sinifta konusmuyorum, not bulursan bana da verir misin demisti 😅😅
Imaj gözümde tavandan tabana 😄

Neyse esim de ekstra kremali white chocolate mocha cocuguydu ama ilk tanistigimizda hep espresso icerdi, aa derdim ne cool 😃 beni kandirdi döndü bol soslu kremali white mochasina 😅

Cok şeetmemek lazim.

Bizim sinifta bi cocuk vardi. Kimseyle muhattap olmaz falan. Dimdik yurur, oturur, dinler, bazen 1 2 kilit soru sorar, dimdik yurur cikar gider.
Cok cool bulurdum, neyse bir gun beni retweet etti falan ben nasil sok. Biraz konustuk falan, cool degil net asosyalmis. Hic arkadasim olmadigi icin sinifta konusmuyorum, not bulursan bana da verir misin demisti 😅😅
Imaj gözümde tavandan tabana 😄

Neyse esim de ekstra kremali white chocolate mocha cocuguydu ama ilk tanistigimizda hep espresso icerdi, aa derdim ne cool 😃 beni kandirdi döndü bol soslu kremali white mochasina 😅

Cok şeetmemek lazim.
Ben de asosyalim, burnum havada sanıyorlar beni mcmmvmvmvövmb

Back
X