- 6 Ocak 2024
- 856
- 3.388
- 33
- Konu Sahibi Rahatlikbatti
-
Karşınızdaki hödükse gerçekten yapacak bir şey yok. Polis bile çağırsanız tamam diyorlar, sonra yine aynı şey. Ben sitede oturuyorum, herkes kendi üst katından şikayetçi. Yönetim filan da bir şey yapamıyor yani. En fazla arayıp ikaz ediyorlar ama değişen bir şey olmuyor.3 kere yöneticiye söylettim. 1 kere kendim çıktım 1 kere eşim aradı 3-4 kere apartman grununa yazdımhayır bunların başka gürültüleri de var bu seviyeye yonta yonta zır geldik zaten
3 kere yöneticiye söylettim. 1 kere kendim çıktım 1 kere eşim aradı 3-4 kere apartman grununa yazdımhayır bunların başka gürültüleri de var bu seviyeye yonta yonta zır geldik zaten
Elle ayakla değil bir aletle yapın, oklava gibi mesela.Geçenlerde yerde bir şey sürüklüyüyordu gece saat 10 çocuğum uyuyor duvarı yumrukladım hatta bileğimi incittim. O da bana geri cevap verdisonra annesinin buna kızma sesi geldi. Bugün tekrar gidip kadınla konuşacağım bakalım bana şans dileyin
İlkinde dikkat ederiz dedi. Koridoruna halı serdi ama terlikler baki kaldıBu kadar uyarıya rağmen size ne yanıt veriyorlar herseferinde ? Biz hiç terlik giymeyiz evde . Dün halıları yıkamaya verdim .Dünden beri evde yürürken çıkan sesten ben rahatsız oluyorum.
Benim alt katimdada hayvan ciftleşmesi hatta hayvanlar daha edepli hayvanlara hakaret ediyorum dün gece 1.30 da seslere uyandım yöneticiye msj attım her gün her gün bu nedir ya bebeğim var ben yatıyorum o kalkıyor delircem artıkMerhaba
Üst kat komşumla sıkıntım var. Evde hamam takunyası ile gezdiklerini düşünüyorum artık. Kendilerini defalarca uyarmama rağmen hala devam ediyor. En son dün apartman grubuna terliklerinin ses kaydını attım. Ev bir anda sessizleşti ancak tekrar devam etti. Buna artık çözüm yukarı çıkıp terliklerini zorla gasp edip çöpe atıp sonra show tv haberlerine çıkacağımgece kendimi zor tuttum kapılarına dayanmamak için. Adamlar bunu bir sıkıntı olarak görmüyorlar. Ama benim beynimi şey ediyorlar. Video sesi var tak tak tak acaba diyorum ben mi abartıyorum ama yok yani gece 1 olmuş ne yapıyorsun tepemde evi tavaf ediyor. Hangi odadan nereye geçiyor hepsini istemeden de olsa biliyorum. Böyle sorun yaşayanlarınız var mı nasıl durumu tolare ettiniz. Ben evimden soğudum artık her an kulağım tetikte ister istemez dikkat kesiliyorum lanet terliklerinin sesine ( isteyene sesi atabilirim bana bir hakemlik yapın
Her yolu denemissiniz bir de panduf alıp hediye mi etsenMerhaba
Üst kat komşumla sıkıntım var. Evde hamam takunyası ile gezdiklerini düşünüyorum artık. Kendilerini defalarca uyarmama rağmen hala devam ediyor. En son dün apartman grubuna terliklerinin ses kaydını attım. Ev bir anda sessizleşti ancak tekrar devam etti. Buna artık çözüm yukarı çıkıp terliklerini zorla gasp edip çöpe atıp sonra show tv haberlerine çıkacağımgece kendimi zor tuttum kapılarına dayanmamak için. Adamlar bunu bir sıkıntı olarak görmüyorlar. Ama benim beynimi şey ediyorlar. Video sesi var tak tak tak acaba diyorum ben mi abartıyorum ama yok yani gece 1 olmuş ne yapıyorsun tepemde evi tavaf ediyor. Hangi odadan nereye geçiyor hepsini istemeden de olsa biliyorum. Böyle sorun yaşayanlarınız var mı nasıl durumu tolare ettiniz. Ben evimden soğudum artık her an kulağım tetikte ister istemez dikkat kesiliyorum lanet terliklerinin sesine ( isteyene sesi atabilirim bana bir hakemlik yapın
Terlik hediye edin. Altı yumuş olanlardan:)İlkinde dikkat ederiz dedi. Koridoruna halı serdi ama terlikler baki kaldıyatak odam salonum tak tak tak
Kuşlara yem koyan komşunuzun eline sağlıkçok sinir bozucu gerçekten benim oturduğum yer de aynı üst kattakinin tüm cinsel hayatı sanki bizim evde yaşanıyor inlemeler ahlamalar. Alt kattaki müptezel içip içip klarnet çalıyor yan dairesindeki de sürekli sabaha kadar bağıra bağıra görüntülü chat yapıyor ve çok cinsel konuşuyor birgün uyarmak için gittim kapıyı açmadı korktuğundan açmıyo sandım shshsh camına gittim meğer kulaklık takılı olduğundan bağırıyormuş beni duymuyormuş bile shshsh karşı dairedekiler yazları hep balkonda oturuyor birlikte şarkı söylüyorlar geceleri sadece çay içseler de saba tümer gibi kahkaha atıyorlar sürekli onu da geçtim sürekli hışımla siyaset konuşuyorlar zannedersin milletvekilleri mecliste atışıyor. en üstümdeki de camın önüne kuşlar için pirinç bulgur mısır koyuyor sürekli camdan içeri giriyor ve camımda sürekli kuş bku dolu. onu da uyardım mutfak camı bide kavga raddesine geldik tmm yapmicam bi daha dedi arka cama koyuyo şimdi de yani çıldırmamak elde değil insanlar artık medeniyetsizlikte sınır tanımıyor ben de baktım olmuyor önceden dikkat ettiğim hiç bişeye dikkat etmiyorum çamaşır makinesi kurutma mak. ya da saç kurutma mknesi süpürge falan açmazdım akşamdan sonra şimdi özellikle saati umursamadan açıyorum. Müzik açıyorum sesten uyuyamadığım için müzikle uyuyorum ya da arkadaşlarım gelince sesimizi alçaltmıyorum ben madem milleti çekiyorum onlar da beni çeksin raddesine geldim. Bunu hak ediyolar çünkü
En üst katta da otursanız alt komşunuz sorunluysa yine rahatsız oluyorsunuz maalesef. Ailemle yaşarken alt komşumuz yüzünden sinir krizi moduna giriyordumEvet bizde taşınmayı düşünüyoruz ama kıştan önce olamıyor malesef. Eşime diyorum ya en üst kat ya da dediğiniz gibi yönetimin olduğu bir siteye.
Tolare değilMerhaba
Kiracılar ise imza toplayıp çıkartın.Merhaba
Yok torele diyeceğim ne olacak?Tolare değil
Tolere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?