• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takvim ve uymayan koca

Kocanin , bebek istemiyorumun sessiz çığlığı. ..
bir insanin sozune degil hareketine bak derim...
bilmiyorum kabul mu etmek istemiyorum ben mi buna kafayı çok taktım.
tv de falan sevimli bi sıpa görünce ''bizim de böyle bi sıpamız olsun'' diyen bi adam, "çocuğumuz olunca en çok babamı seviyorum diyecek"diyen bi adam, ben takvim falan tutturmadığım zamanlarda "aşkım takvim takip ediyo musun " diyen bi adam... anlamıyorum gerçekten

ayy bizde 2 sene takvimde takvim tam ayin ortasinda adam iliski istemiyordu yok yorgun filan. zorla yapacaksin ama iste oyle oluncada bizim olmadi. ne zaman herseyi biraktim tup bebek icin tarih aldim, kendiliginden oldu kizim dogdu sukur. insallah cok beklemeden tutar canim

tv de falan sevimli bi sıpa görünce ''bizim de böyle bi sıpamız olsun'' diyen bi adam, "çocuğumuz olunca en çok babamı seviyorum diyecek"diyen bi adam, ben takvim falan tutturmadığım zamanlarda "aşkım takvim takip ediyo musun " diyen bi adam... anlamıyorum gerçekten

Eşin için bu bir heves olabilir, belki de kendince daha tam şimdi zamanı diyemiyordur.
Madem film izleyeceksiniz ortamı ısıtacak türde seçseniz. Hani grinin 50 tonu gibi. Bir de önceden haber vermeyin, eşinizin yerinde ben de olsam hiç hoşuma gitmez.

Son düzenleme:
Adamda haklı gibi ya sonuçta bu işler randevuyla olmuyo ki .s
Kendısını stres altında hıssedıp yapamamış olabılır . Hak vermek lazım

Selamlar uykusuzluk,
çok sinirliyim bağıra çağıra ağlamak istiyorum. 2 yıldır çocuk için tedavi oluyorum. tedaviyi olan benim. Eşim bir kez doktora gitti bu sürede.
neyse geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Bugün dr gittim yumurta takibi için. ptesi tekrar gidicem. Çarşamba da aşılama olcak her şey normal giderse.
Dr bugün ilişki olsun yarından sonra olmasın dedi. Dr dan çıkınca msj attım aradı sonra anlattım eşime. akşam eve geldi tekrar söyledim film izliyorduk bak uyursan başlamayalıım dedim yok dedi. sonra uyudu aptal adam. uyandırdım olmaz çok yorgunum dedi. Ben söylenince trip atma dedi. gene uyudu.
arkadaş zaten takvimle bu işi götürmek çok zor deli oldum.uyuyor beyefendi.
ya aşılama için spermlerin hareket sayısı önemli perhiz süresi var. matematiği var bu işin. şimdi onun da içine etti. ilişki olmasa da onun bugün kendisinin bir şey yapması lazımdı.
ya maddi manevi bir sürü baskısı var bu işin. nasıl sorumsuz olabilir bu kadar anlamıyorum.
kocası uyurken kızgın yağ falan döküp 3.sayfa haberlerine çıkanlara hak veriyorum . böyle deliriyoralar demek ki.
Anladığım kadarıyla kocan senin kadar istekli değil bebek olayına.Öyle olsa senin kadar titiz davranırdı.Uykusu çocuk hasretinden ağır basıyor belliki.

Gel takvime uyalim doktor sevisin dedi dersen adamda heves mi kalir. Odevden kacan cocuk gibi uyuya kalmis.
Beden dilini kullansaydin doktorun soylediklerine takvime falan gerek kalmazdi.

Çarşamba aşılama olacaksa daha 5 gün var sorun olmaz bugün olsa da olur zaten en fazla 5 gün deniyor perhiz süresi için 3 günle de olur takmayın bunları olacağı varsa olur zaten. Ben de yaptırdım biliyordum ve anlıyorum benimkinin prıblemi daha farklı ve sıkıntılı çok stresli günlerim oldu sizde canınızı sıkmayın bu akşam izah edin durumu bence tv başına oturmadan ve yorgunluk çökmeden olsun.

Belki de gerçekten yorgundur..

Sende; bak bugün yapmamız lazım falan deme de, giyin kırmızıları adamı baştan cıkar. Kendin istiyomuş gibi takvim yokmuş gibi yani. Zorunlu hissetmesin.

Çok iyi anlıyorum ofkeni. Bnde uzunca bi sure sonra gebeyim ve bnde takvime gore gidiordum. Eşim o kadar sıkılmıltı ki takvimden bu dediğini bnde defalarca yaşadım. Ve en sonunda ne oldu bilio musun sadece içimizden geldiği için tek geceyle birlikte olduğumuz ve hiiç ummadığım ay gebeliğimi oğrendim.. Seni çok iyi anlıyorum bnde bu kadar kızgındım ama bi yerde erkekleride anlamk lazım. Bi gorevmiş gibi yapmk sıkıo onları
ay aynı bizi yazmışsın canım bizde 12 ay boyunca hep takvime göre gittik eşimle aynı problemleri bende yaşadım.. ama hiç uymadığımız ay hatta sadece 2 3 kez ilişki yaşamıştık küsüşmüştük ve ben yine çok kızmıştım bu ay boşa gitti bir ay dha beklicem dye ama öyle olmadı ben hamile kaldım ve inandımki yumurtlama fasa fiso ben yumurtlama gnümde ilşkiye girmedim ama hamile kaldım :))

canım yorgunken olan işten zaten hayır gelmezdi kendini üzme böyle takvimide bırak takvimle olcak iş deil inan :)

Kendinizi strese ve bu ilişkiyi görev haline getirdikce Psikolojik olarak sizi ve esınızıde daha cok etkileyecektir.Sakinlesmeye calısın lutfen.. Ve ayakta uyusada durtulerını uyandırın.Gerisi gelir zaten.

biz yumurtalama tarihinde denemiştik tutmamıştı..
şansın en düşük olduğu tarihte tuttu..
takip edin tabii ama çok fazla hurpalamayın kendinizi illa o tarihte olacak diye..

canım bugün yapmamız lazım falan deme hiç bilgi verme öyle ayrıntıları..

sen hazırlan sanki sıradan bir günmüş gibi hem çokda güzel hatırlamış olursunm.. o tedavileri bende oldum takvim 3 aşılama 1 tüp bebek hiç biriyle olmadı imkansız dendi birkaç ay sonra mucizeyle oldu..

görev gibi olunca sperm sayısındada düşme oluyor.. zevk almaya bak.. her ayrıntıyı bilmesine gerekek yok

sırf çocuk yapmak için kurala göre olunca bu iş demekki erkeklerde soğuma geliyor ama tedavide mecbursunuz bu onun sizin kadar istekli olmadığınızı gösteriyo üzüldüm açıkcası :S

Selamlar uykusuzluk,
çok sinirliyim bağıra çağıra ağlamak istiyorum. 2 yıldır çocuk için tedavi oluyorum. tedaviyi olan benim. Eşim bir kez doktora gitti bu sürede.
neyse geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Bugün dr gittim yumurta takibi için. ptesi tekrar gidicem. Çarşamba da aşılama olcak her şey normal giderse.
Dr bugün ilişki olsun yarından sonra olmasın dedi. Dr dan çıkınca msj attım aradı sonra anlattım eşime. akşam eve geldi tekrar söyledim film izliyorduk bak uyursan başlamayalıım dedim yok dedi. sonra uyudu aptal adam. uyandırdım olmaz çok yorgunum dedi. Ben söylenince trip atma dedi. gene uyudu.
arkadaş zaten takvimle bu işi götürmek çok zor deli oldum.uyuyor beyefendi.
ya aşılama için spermlerin hareket sayısı önemli perhiz süresi var. matematiği var bu işin. şimdi onun da içine etti. ilişki olmasa da onun bugün kendisinin bir şey yapması lazımdı.
ya maddi manevi bir sürü baskısı var bu işin. nasıl sorumsuz olabilir bu kadar anlamıyorum.
kocası uyurken kızgın yağ falan döküp 3.sayfa haberlerine çıkanlara hak veriyorum . böyle deliriyoralar demek ki.

ısmarlama sevişmek de zor be kesenmakas

eşinin çocuk istediğinden emin misin?

Back
X