• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takvim ve uymayan koca

ay aynı bizi yazmışsın canım bizde 12 ay boyunca hep takvime göre gittik eşimle aynı problemleri bende yaşadım.. ama hiç uymadığımız ay hatta sadece 2 3 kez ilişki yaşamıştık küsüşmüştük ve ben yine çok kızmıştım bu ay boşa gitti bir ay dha beklicem dye ama öyle olmadı ben hamile kaldım ve inandımki yumurtlama fasa fiso ben yumurtlama gnümde ilşkiye girmedim ama hamile kaldım :))
Bunu çok kişiden duymuştum ama gerçekten inanmiodum taki basıma gelene kadar. O kadar emindim ki hamile olmadigimdan neler neler yaptım :-) çok yakın bi arkadaşımın zoruyla test yaptım hatta hiç unutmuyorum :D

Bunu çok kişiden duymuştum ama gerçekten inanmiodum taki basıma gelene kadar. O kadar emindim ki hamile olmadigimdan neler neler yaptım :-) çok yakın bi arkadaşımın zoruyla test yaptım hatta hiç unutmuyorum :KK70:
bende çok kişiden duydum ama inanmıyordum :) gerçektn öyleymiş bende ummuyordum. kahve akıntı geldi devamı gelmedi şüphelendim yoksa çok ağrım vardı erken adet olcam diyodum :)

kız konu sahibi sakın kızgın yağ neyim döküp tohumu yakma, tarlan tohumsuz kalır:KK8:
iysimi pipisine kolonya dök, ok gibi fırlar ozaman:rolleyes:

da en etkili yöntem bunlar değil tabi.
doğal yöntemden yanayım ben:confused:
kız bi jartiyer çeksen, ya da vücut çorabı, tv izlerken dal odaya, kapa tvyi.
ay neyse mübarek cuma.
yap bişiler işte.
erkekler öyle sipariş usulü sevmez.
uykusunu doğal yolla kaçırman lazım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tüm yorumları okudum herkese teşekkürler.
adama haber verip ilişki istememin yanlış olduğu söylenmiş çokluk. hak veriyorum öyle zamanlarda ben de öyle oluyorum. ama bu her ay böyle gitmiyor ki. yani evet uykusu bar yorgun da onu da anlıyorum da açıklama yapar insan uyandırınca.
6 yıldır birlikteyiz 4.5 yıllık evliyiz. insan karısının hassasiyetlerini bilmez mi? ben şimdi çocuk istemediğine inanıyorum artık.
ee ona görev de doktora gidip ilaç alan hormon yüklenen benim bana görev değil mi? ben tüm tarihleri bilip ona rağmen eşimle oluyorum.
bilmiyorum belki çok duygusallaştım ondan

adama haber verip ilişki istememin yanlış olduğu söylenmiş çokluk. hak veriyorum öyle zamanlarda ben de öyle oluyorum. ama bu her ay böyle gitmiyor ki. yani evet uykusu bar yorgun da onu da anlıyorum da açıklama yapar insan uyandırınca.
6 yıldır birlikteyiz 4.5 yıllık evliyiz. insan karısının hassasiyetlerini bilmez mi? ben şimdi çocuk istemediğine inanıyorum artık.
ee ona görev de doktora gidip ilaç alan hormon yüklenen benim bana görev değil mi? ben tüm tarihleri bilip ona rağmen eşimle oluyorum.
ben size hak verdim ona görevse sizede görev sizde aman aman çok canım çekti modunda değilsiniz yani.
bence sizin bu uğraşlarınızı boşa çıkardığı için bir süre tribi hakediyor. kusura bakmasın.

Sana da oyle ama kadinin iliskiye girmesi icin bir zorunluluk yok. En fazla yeterli kayganlik olmadigindan aci olur ona da cocuk icin katlanirsin ama erkekler ereksiyon olmak zorunda.

yok sinirlerim zıpladı çok öfkeliyim nazende
Ayy bu sinirleri ben de yaşayıp her defasında böyle odun adama ne çocuk yapması adet olayım doğum kontrol hapına başlayacağım!:KK67: diyorum ama sonra yine affettiriyor kendini :KK45: boşver sen sıkma canını takvim falan olaylarını da anlatma eşine yumurtlama şu bu bilmesin o. Sen bil gereken günlerde sen yakınlaş. Erkekler kaldıramıyor, zamanla iktidarsızlık, erken boşalma falan oluyor sonra. Çocuk yapacaz derken cinsel hayatı sıfırlamayalım :KK48:

Back
X