Takviye gıdalar ile gebe kalan var mı?

handeasli55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
128
26
28
35
Merhaba. Benim yumurta rezervim bir tık azmış. Amh düşük. 0.85. Bir de tiroidim 8 falan. Biraz yüksek dedi Dr. İlaç kullanıyorum. İnternette bazı reklamlar görüyorum. Doğal gıda takviyeleri ile gebe kaldım diyenler var. İtimat bitkisel ve yanıklar baharatı çoK görüyorum. Bu durumu tecrübe eden ya da tavsiyesi olan var mı? 🌸

Merhaba. Benim yumurta rezervim bir tık azmış. Amh düşük. 0.85. Bir de tiroidim 8 falan. Biraz yüksek dedi Dr. İlaç kullanıyorum. İnternette bazı reklamlar görüyorum. Doğal gıda takviyeleri ile gebe kaldım diyenler var. İtimat bitkisel ve yanıklar baharatı çoK görüyorum. Bu durumu tecrübe eden ya da tavsiyesi olan var mı? 🌸
Canım bence kesinlikle önce doktoruna danış çünkü ben tiroidim normalken hayıt tohumu okudum her yerde kullandım sonra uçurdu tshımı muhakkak doktora sor

Maalesef hep bunları okuyoruz diye buna uygun reklamlar çıkıyor önümüze ben de önüme çıkanı kullandım her şey birbirine karışmıştı

İncir kürü yaptım prolaktinimi yükseltti tarçın çörekotu bal yaptım insilün direncimi yükseltti yani neye yaradığını kesin bilmeden böyle şeyleri sakıncalı buluyorum şahsen

İncir kürü yaptım prolaktinimi yükseltti tarçın çörekotu bal yaptım insilün direncimi yükseltti yani neye yaradığını kesin bilmeden böyle şeyleri sakıncalı buluyorum şahsen
Evet ya doğru söylüyorsun. Her şey herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama insan bir de böyle şeylere yöneliyor işte

Hayıt tohumunu ben de çok görüyorum. Haftaya karın doğuma bi soracağım. Teşekkür ederim :)
Banada soylermisin doktor ne diyor diyede benimde dusuklerim oldu mol gebelik geçirdim kimyasal falan bende bı kullansam diye düşünüyorum 5 ve ya 6 ay önce kimyasal geçirdim kimyasal dan bu yana da korunmuyoruz doktor gerek yok demişti şimdide kalmaya calisiyorum ama olmuyor

Ben foliborn Myforce isimli bi takviye vitamin kullandım doktorun önerisi ile 1 buçuk ay kullandıktan sonra hamile kaldım

Banada soylermisin doktor ne diyor diyede benimde dusuklerim oldu mol gebelik geçirdim kimyasal falan bende bı kullansam diye düşünüyorum 5 ve ya 6 ay önce kimyasal geçirdim kimyasal dan bu yana da korunmuyoruz doktor gerek yok demişti şimdide kalmaya calisiyorum ama olmuyor
Ama bildiğim kadarıyla kimyasal falan geçirildiğinde biraz zaman alıyormuş. Bence sizin endişe edecek durumunhz yok gibi. Ama yine de kontrolleriniz önemli tabi ki

Ama bildiğim kadarıyla kimyasal falan geçirildiğinde biraz zaman alıyormuş. Bence sizin endişe edecek durumunhz yok gibi. Ama yine de kontrolleriniz önemli tabi l
Bilmiyorum ki siz kullandınız mı hayıt tohumu
hayır kullanmadım. Ben sadece yazdığım ilaçları kullandım

Ben foliborn Myforce isimli bi takviye vitamin kullandım doktorun önerisi ile 1 buçuk ay kullandıktan sonra hamile kaldım
Merhabalar banada doktorum önerdi 1 seneyi geçti halen gebelik yok sizin bir sorununuz varmıydı banada dua edin iyi gelsin inşallah 🙏

Merhabalar banada doktorum önerdi 1 seneyi geçti halen gebelik yok sizin bir sorununuz varmıydı banada dua edin iyi gelsin inşallah 🙏
Polikistik over görüntüsü var demişti doktorum. Bunu ve picassos isimli ilacı vermişti. İnşallah siz de en yakın zamanda sağlıklı hayırlı şekilde güzel haberler alırsınız

Back
X