Talasemi?

Unstoppable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
581
385
33
Merhaba 3 aylik hamileyim. Demir depolarim dolu fakat kansizlik çıkıyor tahlillerde. Doktor da ikidir acaba sen talasemi taşıyıcısı mısın diyor? 35 yasindayim bugüne kadar bu anlamda hicbir belirti yasamadim teshis almadim. Henuz test de yaptirmadim ama nedir bu talaseminin belirtileri vs endiselendim biraz. Bu arada evlenirken bu teste bakiliyordu diye hatirliyorum her sey temiz cikmisti benim ama yapiliyor muydu bu test tam da emin degilim.

Merhaba. Ben talesemi tasiyicisiyim. Diğer adı Akdeniz anemisi korkmayın zaten hiç bir belirtisi yok sadece kansızlık cikiyor. Her testte çıkmaz bu özellikle talesemi testi yaptırmanız gerekiyor. Ama benimki evlenirken çıkmıştı. Siz bı talesemi testi yaptırın bakalim.. ama korkmayın sorun olmaz. Bir oğlum var benim hamilelikte pekmez şurubu yapıp soğuk soğuk içtim kan değerim yükselmişti

Tesekkur ederim doktora bu gittiğimde soracağım test yaptirayim mi diye. Sizin de demir depolariniz dolu ama kansizliginiz mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…