Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok berbat bir durum ama kader cnm kaderin önüne geçilmiyorki allah onu bildiği gibi yapsın emin ol kötülükler kimsenin yanına kalmaz kendisinden çıkmassa acısı kendi kız kardeşinden annesinden çıkar peki hala arıyormu seni merak ettim cnmO gün 17 yaşında kadınlığa adım attım iğrenç bir şekilde huncarca acımadan ağzımı kapayıp kollarımı tutarak istediğini aldı benden... Yapmasının nedeni bir daha onu bırakmamamdı artık benimsin hadi şimdi bırak git bakalım beni bırakabilecek misin diyordu. Ölümü düşündüm o an onu bile beceremedim ki.. Belki de bende suç vardı evine gitmemeliydim ama nerden bilebilirdim ki.. Hergün benle dalga geçer oldu kötü davranmaya başladı hakaretlerle dolu geçiyordu günüm. Onundum ya artık onu bırakamayacağımı düşünüyordu o yüzden hayvanca davranabiliyordu bana.
Sadece 2 hafta dayanabildim ona sonra sonu ne olursa olsun deyip bitirdim. Tam 1 sene her gün ağladım sabaha kadar oturup ağlıyordum ailemin yüzüne bakamıyordum içime tamamiyle kapanmıştım arkadaşım kalırdı benimle oturur onunla ağlardık sabaha kadar çok acı çektim unutmaya çalıştım olmadı. Artık kimseye çıkamam diyordum beni böyle kabul eden gün gelir yüzüme vurur diyordum.
Şimdi aradan 9 yıl geçti. Hala izleri duruyor. Hala yastığa kafamı koyduğumda vicdanım rahat değil. Sen benim hayallerimi çaldın, sen benim heyecanımı çaldın, sen benim hayatımı çaldın .. Senin şimdi için rahat mı aklına geliyormuyum için acıyor mu? Sana tek bedduam Allah sana öyle bir acı versin ki bu yaptıklarının pişmanlığını ömür boyu çektirsin sana....
çok berbat bir durum ama kader cnm kaderin önüne geçilmiyorki allah onu bildiği gibi yapsın emin ol kötülükler kimsenin yanına kalmaz kendisinden çıkmassa acısı kendi kız kardeşinden annesinden çıkar peki hala arıyormu seni merak ettim cnm![]()
Ben ne diyeceğimi bilemiyorum, okurken boğazım düğüm düğüm oldu bi an..Ama anlamadığım şu vicdan azabını neden sen çekiyorsun? ..Bahsettiğin vicdan azabını aylardır ben de çekiyorum ama benim ilişkim benim rızamla oldu.. Yaşadıkların çok acı ama vicdanı sızlayacak, geceleri uykusu kaçacak olan o ..Ailenden birine durumu anlattın mı, yada o adam bunu başkaları ile paylaştı mı
Her çıktığı kız arkadaşına anlatıyormuş aptal.. Benim vicdanımın sızlamasının nedeni oraya gitmemeliydim. Ablam biliyor oda çok üzülmüştü.
her kız arkadaşına 'ben eski kız arkadaşıma tecavüz ettim' diye nasıl anlatabilir bir erkek..ve bir kız bunu bile bile nasıl o insanla ilişkisine devam eder.. Hayatına başkalarını aldın mı peki o günden sonra ?
Bende ona şaşırıyorum o kızlarda kendisi gibi kişiliksiz aptal herhalde. Evet şimdi var hayatımda biri 3 yıldır çıkıyoruz o biliyor yaşadıklarımı .
katılıyorum siyah gelinliğe zaten sevgilin biliyorsa ve arkandaysa herşeye rağmen seni seviyorsa ablanda biliyorsa başka kimsenin bilmesine gerek yok cnm o olaydan psikolojik tedavi gördünmü görmediysen git bence unutamazsın ama enazından hayata daha olumlu bakarsın cnm dua et cnm allah büyük ona sığin hiç isyan etmeBu güzel birşey değil mi, 3 yıldır seninle hayatı paylaşan bir sevgilin var, yaşadıklarından haberdar, saklamamışsın gizlememişsin , o da bunu bilerek devam etmiş ilişkisine ..Yaşadıkların çok kötü ama ,çok travmatik ama 9 yıl geçmiş aradan, geçmişe takılı kalmak sana ve ilişkine zarar vermekten başka bi işe yaramaz ki.. Allah onun cezasını verir cnm hiç merak etme bu dünyada olmazsa öteki dünyada verir , onun da kız kardeşi vardır, yada ilerde kız evlatları olur şimdiye kadar vicdan azabı çekmediyse bile kızlaarı olduğunda vicdanı onu rahat bırakmaz
Bende buna benzer bir durum yaşadım ve artık kimseye güvenemiyorum,biri bana iyi niyetle bile yaklaşsa acaba diyorum.Canım peki erkek arkadaşın bu durumu nasıl karşıladı çok özel olmazsa?
Bu güzel birşey değil mi, 3 yıldır seninle hayatı paylaşan bir sevgilin var, yaşadıklarından haberdar, saklamamışsın gizlememişsin , o da bunu bilerek devam etmiş ilişkisine ..Yaşadıkların çok kötü ama ,çok travmatik ama 9 yıl geçmiş aradan, geçmişe takılı kalmak sana ve ilişkine zarar vermekten başka bi işe yaramaz ki.. Allah onun cezasını verir cnm hiç merak etme bu dünyada olmazsa öteki dünyada verir , onun da kız kardeşi vardır, yada ilerde kız evlatları olur şimdiye kadar vicdan azabı çekmediyse bile kızlaarı olduğunda vicdanı onu rahat bırakmaz
Diğer açtığım konuya bakarsınız daha önceden bir evlilik geçmiş hayatında. Bazen bana kızıyor ama bu tür konular açıldığı zaman neden engel olmadın diyor istesen engel olabilirdin... İçimi çok yakıyor o öyle dediği zaman ben isteyerek mi yaşadım sanki bunu öyle birşey olmuş olsa sevdim ve engel olamadık birbirimize derdim.. Ben asla hayatımda ki insan birşey saklamam ona kaybetme pahasına bile olsa bazen söylemekle hata mı ettim demekten kendimi alamıyorum ama çünkü ona karşı kendimi çok mahçup hissediyorum Tv de olsun yada laf arasında tecavüzle bir konu açıldığında yerin dibine giriyorum bu çok iğrenç bişey 80 yaşına bile gelsen asla içinden söküp atacağın unutacağın bir olay değil maalesef....
beraber oldugun ınsan sana ıstesen engel olabılırdın mı dıyor?? ne yanı tecavuze ugrayan ınsanlar ıstıyorlar öylemı?? ve bu ınsanı sevıyorsun?? ne bıcım dusunce mantık yapısı bu , arkadasım bence sen ılk önce tedavı olmalıydın bu grıp degıl organ degıl bu ruh beyın kendı kendıne nasıl bas edebılırsın..bana göre o kelımelerden dahıl dıyebılırımkı sımdıkı ılıskıın bıle dogru degıl . o öyle dıyınce nasıl yanında durabılıyorsun dıgerınden ne farkı var ...haddımı astım belkkı ama cok sınırlendım kusurada bakma , allah yardımcın olsun......
Bayağı kötü tartıştık o yüzden sen nasıl böyle düşünebiliyorsun diye sonra özür diledi sana böyle bir şey yapılmasını kabullenemiyorum dedi o yüzden saçmaladığını söyledi. Sonra bir daha da açılmadı o konu. Haklısınız aslında psikolojik destek almalıydım.
ablan bu işi sıcağı sıcağına öğrendiyse hemen şikayetçi olmalıydınız daha 17 yaşındaymışsın, ayrıca şimdiki sevgilinde pek matah sayılmaz, istesen engel olabilirmişsin öylemi, her ortamda biz güçlüyüz demeyi biliyolar tecavüze nasıl engel olucakmışsın!!
ondan da uzaklaş bence, madem insanlar her zaman olumsuz şeylere direnebiliyolar kendisi niye boşanmış eşinden