Tam 13 Nisan Doğum günümden bir gün önce. Hayatımı mahvedişin...

kimsenin ahı kimsede kalmaz canım o hayvandan aşağı olan yaratıkta elbette sana yaptıklarını yaşamadan ölmez
çok zor ama hayatın sonu değil neden kendine 2.sınıf insan muamelesi yapıyorsun
sende sevilir seversin mutlu olursun inşallah

öncelikle üzerinden 9 sene geçmiş olsa da siz tek başınıza üstesinden gelememişsiniz bu durumun
o nedenle kesinlikle psikoloğa gidin, en azından bunca sene tek başınıza göğüslediğiniz bu ağırlık kalmış olur omzunuzdan bi nebze de
ve lütfen kendinizi suçlamayın
hepimiz hatalar yaptık..ki 17 yaş bunun için en müsait olan zaman
keşke şikayet etseydiniz demicem çünkü kaç sene geçmiş üzerinden
benim tek üzüldüğüm keşke tek başınıza üstesinden gelmeye çalışmasaydınız
o yaşta çok büyük bi travma bu
diğer konunuzu bilmiyorum ama bu olay sonraki tüm ilişkilerinizi etkiler ister istemez

şimdi yeni bi sayfa açın..ilk işiniz psikologla görüşmek olsun
bu ilişkinizi gözden geçirin ve kendinizi asla ezdirmeyin
siz bilerek isteyerek de birlikte olabilirdiniz ve bu durum onu asla ilgilendirmezdi
dilerim çok ama çok mutlu olursunuz bundan sonra

O kadar, o kadar, o kadar üzülüyorum ki bu tarz konulara ...
Gözlerim dolu dolu, yanımda birileri olmasa ağlardım bile .
Çok canım acıyor inan , bu tip konuları okurken. Yarın , bir gün anne olacağım ALLAHIN izniyle. O aklıma geliyor, korkuyorum böyle bir dünyaya çocuk getirmekten.
Sen kendinden asla utanma. Hem şöyle düşün, çok az insan bu ilki gerçekten sevdiği ve değecek kişiyle yaşıyor.
Yani bu ilki önemseme. İlk olarak bile değerlendirilmemeli bence.
Sadece birinin sana zorla bunu yapması kötü bir durum.
Ve kendini suçlamayı bırak. O gün o eve gideceğin yazılıymış kaderinde. Ötesine geçemezdin.
Ben de ilk çıktığım ve güvendiğim kişinin evine gittim. Senin yaşadığın gibi bir şey yaşamadım.
Yani ben de mi vicdan azabı çekmeliyim şimdi, evine gittim diye ?
Hayır. Sen de yaşama. Vicdan azabı yaşaması gereken kişi, bunu sana yapan !
Sen onun evine gitmeseydin bile, bunu mutlaka yapacak bir yer bulurdu inan.
Nolur , önüne bak ... Arkana asla bakma. Biliyorum zor bir durum. Ama 9 yılını geçirebildiysen, güçlüsün demektir.
Ve bu olayı unutamasan da, daha az hatırlamaya çalışabilirsin...

kendini değersiz hissetme lütfen bu yüzden, onun hayvanlığının bedelini yeteri kadar kendine çektirmişsin zaten artık unutmayı dene.
bunu yaşadın diye farklı olmadın, değersiz olmadın. günün birinde sevilirsin, hemde öyle bi sevilirsin ki etrafındaki herkes mutluluğuna imrenir. çünkü kıymet bilirsin. yaşanılan acı tecrübelerden sonra hayata devam etmeyi denersek birgün talih açılıyor ve ummadığın kadar mutlu oluyorsun. önceleri intikam hırsıyla doluyken ilk sevgiliye sonradan onu allaha havale edip mutluluğuna, aşkına devam ediyorsun. iç hesaplaşmaların bitiyor. herşeyden önce inanmalısın ve artık o günü yoksaymak için bir adım atmalısın. kendin başamadıysan mutlaka yardım al canım.

Ben ne diyeceğimi bilemiyorum, okurken boğazım düğüm düğüm oldu bi an..Ama anlamadığım şu vicdan azabını neden sen çekiyorsun? ..Bahsettiğin vicdan azabını aylardır ben de çekiyorum ama benim ilişkim benim rızamla oldu.. Yaşadıkların çok acı ama vicdanı sızlayacak, geceleri uykusu kaçacak olan o ..Ailenden birine durumu anlattın mı, yada o adam bunu başkaları ile paylaştı mı

Böyle durumlarda mağdur bir şekilde kendini suçlayarak ortada olan duruma çare arar.. Karşıdaki kişi gamsız, acımasız vs. sıfatlı birisiyse ve bunun telafisine gitmediyse mağdur yaşadıklarının acısını kendisinden çıkarmaya çalışır... Kendisini suçlama sebebi budur

ozzy86 bak tecavüz, taciz vs. gibi konurla hergün mağdurlara yardım etmek için çabalayan biriyim.. Sen o şahısı özel biri olarak hayatına almışsın ve ondan ayrılmak istemişsin. Ülkemizde ve dünyada o kadar çok maço ve takıntılı, ruhi açıdan sorunlu erkek var ki. Gücünü belli etmek namına karşısındaki kişinin namusuna bile göz dikebiliyorlar.. Lütfen senden rica ediyorum eğer maddi durumun el veriyorsa psikolojik tedaviye başvur. Travma oluşmuş sende. TSSB yaşıyorsun muhtemelen. Anksiyete atakları sebebiyle 9 yıldır üst üste binmiş problemler yaşıyorsun. Sen Kesinlikle kirlenmedin. Rica ediyorum kızlıkmış, kadınlıkmış bunları değil Psikolojini düşün. Hayatın mahfolmadı sadece iniş çıkışlara maruz kaldı. Sen bunu atlatabilirsin emin ol. Sakın erkeklerden soğuma. Her erkek aynı değildir.. Eğer daha detaylı konuşmak istersen bana mesaj at lütfen. Ben 8 sene kuzenimden enseste maruz kaldım ama atlattım.. Hiçbir şey çözümsüz değildir..

Bende buna benzer bir durum yaşadım ve artık kimseye güvenemiyorum,biri bana iyi niyetle bile yaklaşsa acaba diyorum.Canım peki erkek arkadaşın bu durumu nasıl karşıladı çok özel olmazsa?

Güven duymayı öğrenmen için yaşadıklarına bakıp ben bunu yaşadım ama hayatıma sağlıklı bir şekilde devam edeceğim demen ve bunun için elinden geleni yapman gerek ve eğer bir insan birisini seviyorsa, onu yaşadıkları ile kabul eder. Benimde sevgilim var.. ben bu sevgilimede, eski sevgilimede, ailemede, akrabalarımada olanları anlattım.. çünkü ben kesinlikle suçlu değilim.. susmak ve utanmak bu olayın üstünü örtmek seni çözüme götürmez.. Tam tersine sürekli flashback yaşamana sebep olur

Diğer açtığım konuya bakarsınız daha önceden bir evlilik geçmiş hayatında. Bazen bana kızıyor ama bu tür konular açıldığı zaman neden engel olmadın diyor istesen engel olabilirdin... İçimi çok yakıyor o öyle dediği zaman ben isteyerek mi yaşadım sanki bunu öyle birşey olmuş olsa sevdim ve engel olamadık birbirimize derdim.. Ben asla hayatımda ki insan birşey saklamam ona kaybetme pahasına bile olsa bazen söylemekle hata mı ettim demekten kendimi alamıyorum ama çünkü ona karşı kendimi çok mahçup hissediyorum Tv de olsun yada laf arasında tecavüzle bir konu açıldığında yerin dibine giriyorum bu çok iğrenç bişey 80 yaşına bile gelsen asla içinden söküp atacağın unutacağın bir olay değil maalesef....

eğer seni suçluyorsa ayrıl. Bu kadar net söylüyorum. Çünkü iş ciddiye biner evlenirsiniz ve seni suçlamaya devam eder. Eğer sana neden engel olmadın demeye devam ederse yaşamadın bilemezsin de kestirip at. Eğer bu konuda neden engel olmadın diye baskı kurmaya devam ederse ayrıl!

Back
X